Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin içinde tam kavrayamadığınız görev ve sorumluluklar göze çarpıyor. Evliliğe olumsuz bakışınızı sevgiliniz dışında herkesle paylaşabilirsiniz. O, bunu bir uyarı gibi algılayabilir.

Yaratıcılığınız biraz bunalımlı bir çalışan olmanıza yol açabiliyor. Yaratıcılığınız ve koşullarınız arasında bir denge kurabilirsiniz. İş ilişkilerinizde güven ön planda. Bunuyaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz.

İyimserliğinizi korumanız gerekiyor. Ayrıntıların önemi ön plana çıkabilir. Alçak gönüllü beklentilerinizle sorun yaşamıyorsunuz. Yakında orta ölçekte para sevinçleriniz olabilir.

Beyninizdeki bazı takılmaları yok etmenizde yarar var.. Hayata karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş, para ve gönül konularında aşırı kapalı tavırlar sergileyen iki kişiyle dile getirilmemiş bir gerginlik içindesiniz. Onların hayata karşı abartılı çekingenlikleri olduğunu düşünürken, bazı küçük kıskançlıklarınızı gizleyemiyorsunuz. Sizden bir konuda akıl isteyen bir ahbabınıza pratik çözümler önermeniz, onun size daha değişik bağlarla bağlanmasına neden olacak.

20 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Cuma günümüz, saat 03:28 Venüs-Chiron görünümüyle başlıyor. Hedefimiz, ileriye yönelik amacımız, dostluklarımız, yeteneklerimizi değerlendirme yönünde nerelerde zayıf kalıyorsak, nerelerde zorlanıyorsak bunları güçlendirmemizde yardımcı olacak. Saat 09:31 Ay-Neptün olumlu görünümü, aileniz, eviniz ve değer verdiğiniz her şeyi, ideallerinize göz önüne alarak ele alacağınızı gösteriyor. Hem hedefinize varmak hem de güvenliğinizi sağlamak için, inançla ilerlemenizde size yardımcıdır. Saat 12:39 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkimizde hem dikkatli bir gözlemde bulunmayı hem de artı ve eksileriyle duruma bakmamızı sağlıyor. 20 Mayıs saat:17:36 - 21 Haziran saat:01:34 tarihleri arasında, Güneş-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Ancak unutmayalım, Merkür geri hareketi gölgeli günlerini de hesaba kattığımızda Mayıs sonuna kadar burcunuz üzerinde etkilidir. Söz ile değil belge ve garantiyleyapmak lazım. Alım-satım işlerinde mutlaka sağlamlık aramalıyız. Mevcut bütçemizin sınırlarına taşmamak faydalıdır. Kime ne veriyoruz, kimden ne alacağız kontrolünü iyi yapalım. Cüzdanımıza, çantamızı, ötemize berimize dikkat edelim. Gerçekçi olmamızda yarar var. Saat 20:18 Ay-Pluto görünüm etkisinde, bizden saklanan gerçekleri bilmek isteriz. Karşımızdaki doğru biri mi diye düşünürüz. Öğrenmek için bir dedektif gibi iz süreriz. Duygularımız öylesine yoğun ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Saat 22:08 Ay-Kuzey düğüm görünümü, eşimiz,ortaklarımız veya uzun zamandır bir arada olduğumuz partnerimiz ilgili konularda verilecek yeni kararların işaretçisidir. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

20 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızla hareket ettiğiniz zaman hatalar yapmanız doğal. Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yaptığınız herözen ve dikkat istiyor. Üstelik fazla sorumluluk almanız, sizin iki kere daha fazla dikkatli olmanızı gerektiriyor. Herkesin gözü üstünüzde ve bunları biliyor olmanın rahatsızlığınızı taşıyorsunuz.

20 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayal gücünüz yüksek, hayallerinizin ve yaratıcılığınızın keyfini çıkartabilirsiniz. Seçeneklerinizi değerlendirebilir, hayatınızı daha konforlu hale getirebilecek yaşam tarzları geliştirmeye odaklanabilirsiniz. Kendi hayatının yönünü, rengini ve standardını belirleyebilecek tek kişi sizsiniz, doğru seçimler yapın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi karşı tarafa ifade edebiliyor olmak önemli olabilir. Aile hayatınızla ilgili kafanızı kurcalayan meseleler olabilir. Erkek figürleriyle çatışma içinde olabilirsiniz. Parasal konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Gün içinde ortaklı konularla da ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde alacağınız sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir.

20 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş ortamında kendinizi iyi hissetmenize neden olacak kelimeler duyup özgüveninizi tazeleyeceksiniz. Alçak gönüllüğünüzü korumalısınız.

20 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi aktif, hareketli veyaşamında öne çıkan bir enerji ile sergilerken, ilişkilerinizde ani kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde etkinlikler, organizasyonlarda yer alabilir, sevdiklerinizle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

20 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parayla ilgili işleriniz iyice yoğunlaşacak. Önümüzdeki 1 ay boyunca maddi konularda ve ticaretle ilgili işlerde kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Kazançlarınızı artıracaksınız.

20 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri kendinizi biraz tembelliğe bırakmış olmaktan dolayı dengenizi sorgulamış olabilirsiniz.Ancak eşiniz veya partneriniz ile derin duygulara dalabileceğiniz, birbirinizi daha yakın hissedebileceğiniz ve cinselliğin daha etkili olabileceği bir öğleden sonrası sizi bekliyor olacak. İlişkilerinizdeki derin duyguları ve krizleri çözme fırsatını değerlendirebileceksiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

20 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

20 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 00' 12" R
Ay
Aslan
29° 40' 09"
Merkür
Koç
17° 57' 58"
Venüs
Koç
16° 32' 27"
Mars
Balık
20° 39' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 14' 58"
Satürn
Balık
15° 28' 20"
Uranüs
Boğa
21° 41' 27"
Neptün
Balık
28° 31' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
19° 58' 59"
Lilith
Başak
22° 02' 12"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 18/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>