Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin içinde tam kavrayamadığınız görev ve sorumluluklar göze çarpıyor. Evliliğe olumsuz bakışınızı sevgiliniz dışında herkesle paylaşabilirsiniz. O, bunu bir uyarı gibi algılayabilir.

Yaratıcılığınız biraz bunalımlı bir çalışan olmanıza yol açabiliyor. Yaratıcılığınız ve koşullarınız arasında bir denge kurabilirsiniz. İş ilişkilerinizde güven ön planda. Bunuyaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz.

İyimserliğinizi korumanız gerekiyor. Ayrıntıların önemi ön plana çıkabilir. Alçak gönüllü beklentilerinizle sorun yaşamıyorsunuz. Yakında orta ölçekte para sevinçleriniz olabilir.

Beyninizdeki bazı takılmaları yok etmenizde yarar var.. Hayata karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş, para ve gönül konularında aşırı kapalı tavırlar sergileyen iki kişiyle dile getirilmemiş bir gerginlik içindesiniz. Onların hayata karşı abartılı çekingenlikleri olduğunu düşünürken, bazı küçük kıskançlıklarınızı gizleyemiyorsunuz. Sizden bir konuda akıl isteyen bir ahbabınıza pratik çözümler önermeniz, onun size daha değişik bağlarla bağlanmasına neden olacak.

20 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:11 Ay-Aslan burcu seyriyle Pazar gününe adım atıyoruz ve ardından saat 02:33 Ay-Uranüs görünümü oluşuyor. Bu enerji, ailemizin varlığı, bize olan desteği, sevgisi ve ilgisiyle kendimizi güçlü hissedebiliriz. Eğer bu anlamda problem varsa, duygularımız inişli çıkışlı olabilir. Saat 04:37 Ay-Mars karşıtlığı, bizi harekete geçirten duyguların, isteklerin işaretçisidir. Her ne olursa olsun baskıya gelemeyiz. Ailemiz, yuvamızla ilgili konularda bireysel yönde aktifiz. Toplumdaki yanlışlıklara, insanların haksız yere acı çekmesine tahammül etmeyiz. Kimseye göre değil, kendimize göre fikirlerimizi ifade ederiz. Saat 08:56 Mars-Chiron görünümü,hayatında, toplumsal ilişkilerde başarılı planlamalar yapmanın, hedefler belirlemenin önemini vurguluyor. Bir savaşçı gibi mücadele vermeli ve pes etmemeliyiz. Saat 18:06 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, aile hayatınız ve evinizle ilgili konularda geleceğe dönük düşünürsünüz. İş-ev arasındaki meseleleri kendi arzularınız çerçevesinde ele alırsınız. Evinizde konfor duygunuz yüksektir. Sanatsal çalışmalar, çocuklarınızla ilgili konular sizin için önemlidir. Saat 22:31 Ay-Merkür görünümü, ailemizle hem kişisel hem de maddi konularda görüşeceğiz. Kişisel anlamda güvence olgusu bizi bir hayli düşündürecek. Saat 23:24 Venüs-Chiron görünümü, her ne kadar zorluklar nedeniyle gergin olsak da, önümüze bakmalı, bundan sonrasında doğru kararlar verebilmek için aklımızı kullanmalıyız. Yakınlarımız veya birileri tarafından üzülmüş olabiliriz. Ancak hayat devam ediyor ve değerlerimize sahip çıkarak yol almalıyız. Enerjimizi en doğru şekilde yönlendirmek istiyorsak bunu yapmalıyız. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

20 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle muhasebe yaptığın bir gündesin. Amaçların seni doğru kişilerle buluştursun istiyorsun. Uzun süredir, uzak kalmaya çalıştığın kişisel çatışmalar bugün anlamını yitirmeye başlıyor. Maddi kazançlar konusunda temkinli olman gereken bu günlerde çıkarlarına denk düşen kişilerle bir araya gelebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle günü birlik seyahate çıkabilirsin. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla keyifli bir sohbet geçirebilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan akşamüzeri onlarla uzun telefon görüşmeleri yapabilirsin.

20 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerde adeta bir ilkbahar havasının estiği ilişkilerde ani kıpırdanışlar söz konusu. Bazı önemli sürprizler güne damgasını vurabilir. Karşınızdaki kişiden alacağınız haberler kendinizi aşka karşı daha güvenli ve sevgi dolu hissetmenize yardımcı olacaktır. Kafanızdaki kuruntuları ve ön yargıları artık bir kenara bırakın.

20 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha kararlı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda eve ait konularla da yakından ilgilenebilirsiniz.

20 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki problemler çözülüyor ve pozitif duygular içerisine giriyorsunuz. Kendinizi ifade etmekte dürüst olduğunuz sürece o da arkanızda olacak...

20 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde ilişkilerde iletişim konusunda şansınız artarken, eğitimler, yolculuklar, yurtdışı bağlantılı işlerden fayda elde edebilir, kendinizi her ortamda en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman dilimindehayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, etkilibağlantıları geliştirebilir ve öne çıkabilirsiniz.

20 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizin sizin hayatınızı yükseltmek için oldukça yaratıcı çözümleri olabilir. Onları dinlemelisiniz ama bu hafta sonu ev hayatı size daha cazip gelebilir

20 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü neşesi ve dinginliğini, sevdiğiniz bir atölye çalışmasına katılarak taçlandırabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı mükemmel bir şekilde ortaya koyarsınız. Toprak işleriyle uğraşmak, dengeli beslenmenin püf noktalarını araştırmak, kitap yazmaya başlamak, çocuklara yönelik faaliyetlere katılmak, pastacılık kursuna gitmek günün temaları arasına girer.

20 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

20 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 40' 47"
Ay
Akrep
18° 22' 48"
Merkür
Koç
26° 13' 35"
Venüs
Balık
21° 00' 15"
Mars
Balık
04° 35' 22"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 29"
Satürn
Balık
13° 14' 45"
Uranüs
Boğa
20° 38' 21"
Neptün
Balık
27° 47' 26"
Plüton
Kova
01° 49' 05"
Chiron
Koç
18° 45' 54"
Lilith
Başak
19° 44' 33"
True Node
Koç
15° 35' 42"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>