Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İletişimlerin Seni Maziye Götürebilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün hoşlandığın kişi ile daha fazla vakit geçirebilir ve onu daha yakından tanıyabilirsin. Eğer hoşlandığın birisi yoksa yeni bir insan ile aranda daha güzel bir yakınlaşma olabilir. Güzel ve yeni gelişmelere kendini açmalısın bugün.

Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor. İş hayatınızda gözle görülür düzelmeler var.

Bugün sakin bir yol izlemek ve büyük paralar harcamamak sana daha iyi gelebilir. Kendini ve bütçeni yoracak aktivitelerden kaçınmalı ve kendine zaman ayırarak parasal konularda yeni fikirler geliştirmelisin bugün.

Bazı konulara farklı bir bakış açısı ile yaklaşmak, stresin vücudundaki etkisini azaltman için faydalı olabilir. Sağlığını daha iyi bir noktaya getirmek için stresle mücadele yöntemlerini geliştirmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için güzel bir gün olacak. Hem iş, hem para, hem arkadaşlıklar, sana güzel etkiler sunacak bugün. Etrafında olan biteni daha iyi görebileceğin bir gündesin. Bugünün keyfini çıkarmalısın.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir zamanlar duygularınızı ifade etmek sizin için çok zor olabilir. Ancak artık bunları geride bırakabilirsiniz. Sevdiğiniz bir kişi, size gerçekten hissettiklerinizi soruyorsa, dürüstçe duygularınızı anlatmaktan çekinmeyin. Kalpten gelerek söylediğiniz her şey, karşınızdaki kişi tarafından anlaşılır, hiç şüpheniz olmasın.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatına dair gündeminde bazı projelerde yeni kararlar var. Mücadele, senin gücün ve fedakârlık yaptığın konularla ilgili kendin ile gurur duyabilirsin. Yakın çevren bugün söylediklerine karşı duyarlı davranabilir; sana sürpriz jestler yapabilirler. Eğer bekâr bir Boğa burcuysan hiç aklında yokken hayatında birinin olması fikri sana sıcak gelecek. Arkadaşların sayesinde tanıştığın birine yakınlık göstermek isteyebilirsin. Ciddi ilişkiler için henüz emin değilsin.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dışarıya nasıl bir izlenim bıraktığınızın farkında olduğunuz kadar sizin üzerinize bırakılan etkilere ve izlenimlere de önem vermelisiniz. Kendi hedeflerin dışında bir sorumluluğunuzun bulunmadığı alanlar ve insanlar söz konusu ise bunların farkına varın. Şanslı bir gündesiniz, sakin bir zihinle bunları daha iyi çekebilir ve ekonomik olarak rahatlayabilirsiniz.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularda daha fazla şey yapma çabası içindesiniz. Ancak harcamalarınızı da gözden geçirmeniz mümkün.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakinliğiniz ile karşı cinsi kolayca etkileyebilir, aşk ilişkisi yaşayabilirsiniz. Aşk ilişkisinde ne istediğinizi bileceğiniz ve şanslı olacağınız bir...

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kalabalık bir grupla zaman geçirmen olası bugün. Arkadaşlarınla bir arada bir şeyler yapmak keyfini yerine getirebilir genel olarak. Uzun zamandır görüşmediğin insanlarla karşılaşman da mümkün olabilir. İnsanlarla daha fazla iletişim kurabilirsin.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki gerçekten zorlu bir bölümün sonu geldi. Artık gelişmeniz ve size iyi gelecek ilişkilere ulaşmanız için harika fırsatlar karşınıza çıkıyor. Sonunda, yaşam için daha geniş vizyonunuzu aklınızda tutarak akıllıca bir seçim yaptınız. Şimdi, tüm bu bilgeliği yaratıcı eylemle harmanlamaya ve yeni bulduğunuz yeni seçenekleri test etmeye ne dersiniz? Uzun vadeli düşünün, buna göre hareket edin ve imparatorluğunuzu şimdi kurmaya başlayın. Attığınız her adım, birkaç katı ödülle sonuçlandırıyor ve bu şanslı dönemi iyi kullanmak sizin elinizde. Dışarıdan gelen ve moral bozmaya yönelebilen eleştiriler konusunda dikkatli olun. Kimsenin fikri sizinkinden daha doğru olamaz!

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı düşüncelere takılıp kalabilirsiniz. Özel duygularınızda yaşadığınız coşkulu davranışlar, sizin bir parçanız haline geldi. Kendinize has bir tarzınız var. Sevdiklerinizle yapacağınız bir konuşma olumlu sonuçlanacak.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün para, kazançlarla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Ev, aile, gayrimenkul konularında ise hareketlilik artıyor olacak. Ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalıştığınız kişilerin size destek vermesini bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Bugün partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Fakat sabırlı davranışlarınızla aranızdaki engelleri kaldıracak ve düşüncelerinizle onu etkileyeceksiniz.

20 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>