Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duygusalsın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün dışadönük bir ruh halinde olabilirsiniz. Kendinizi göstermeye ve fark edilmeye hazırsınız. En göze çarpan ve en şık kıyafetinizi giymek isteyebilirsiniz. Bu karmaşık görüntüyü daha da abatın! Tüm gözlerin üzerinizde olmasının verdiği hissin tadını çıkaracaksın. Dikkat çekmeyi seviyorsunuz ve ilgiler toplama sırası sizde. Bugün herhangi bir sosyal etkinliğe katılıyorsanız, yıldız olmanın keyfini çıkaracaksınız.

Bugün havadaki inanılmaz gerginliği herkesten daha fazla hissediyorsunuz. Bu fikirler dile getirilsin ya da getirilmesin, bazı fikir ayrılıkları sebebiyle önünüzde öfke patlamaları gerçekleşebilir. Konuyla ilgili net bir duruşa sahip olmamanız, insanları öfkelendirecek. Huzursuzluğunuzun şu anda aceleyle karar vermenize neden olmasına izin vermeyin.

Bugün, yeni tanıştığınız ilginç bir insandan sorra sizi heyecan verici fiziksel bir tutku sarabilir. Çok belli etmemeye çalışın - genelde kendinizi ele vermeyi pek sevmezsiniz! - Ayrıca, bu kişinin fazla inatçı olduğunuzu düşünmesini istemiyorsunuz. Odaklanın ve objektif olun. Sonrasında düşünün, bu tutkunun peşinden gitmek iyi bir fikir mi?

Birisiyle hararetli bir tartışmaya girebilirsin. Günün enerjisi seni cesur kılıyor olacak. Kendi bakış açını savunmak konusunda yürekli hissediyorsun. Eğer biri karşıt bir görüşü savunursa, hemen karşılarına dikileceksin!Görüşlerini somut verilerle destekleyebilirsin. Gördüğün gerçeği ifade etmekten çekinme. Çevrendekileri de böylece aydınlatabilirsin.Arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla yapılan bazı konuşmalar, geçmişte baskılanmış olabileceğiniz eski travmatik anıları ortaya çıkarabilir. Bu, son zamanlarda karşılaştığınız birçok engele ışık tutabilir, böylece bu duyguları serbest bırakabilir ve engelleri ortadan kaldırabilirsiniz. Bir kez engelleri kaldırırsanız artık sınırınız gökyüzü olur! Kişisel gücünüz ve özgüveniniz her zamankinden daha güçlü olmalı. En iyisi için devam edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün büsbütün olaylı geçecek. Muhtemelen, sıkıcı birtakım işlerle uğraşmak zorunda kalacaksın: bir projenin detayları veya özel hayatını ilgilendiren bir problem olabilir bu. Bu meselenin sonunu getirmeden dinlenemeyeceksin ve her ne kadar başkaları tarafından ayartılmaya çalışsan da buna müsaade etmeyeceksin. Gözün sadece bu problemi görecek ve çözmek için odaklanacaksın.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün elinizde olmayan koşullara kafa yormaktan, geçmiş ve geleceğe fazlaca takılmaktan kaçının. Zira anı kaçırabilir, şartlarınızı iyi değerlendirme fırsatından uzaklaşabilirsiniz. Yaratıcı fikirler üretme adına destekleyici bir gün.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını oldukça yoğun yaşıyorsun. Bu durum ikili ilişkilerinde yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Evli bir Boğa burcuysan, eşini durduk yere kıskanman birtakım sorunlar çıkartabilir. Yakın arkadaşının bu konudaki uyarılarını dinlemekte fayda var. Sağlığın için yeni programları takip ediyorsun.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki herkesten daha çok zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Muhtemelen haklısınız da! Haklı olmanın mutlu olmakla aynı anlama gelmediğini bugün çok iyi anlıyorsunuz. İlişkinizde bir kopuş ve büyük bir değişim söz konusuysa sakin kalın.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları organize etmeniz gerekebilir. Eksiklikleri tamamlamak için uygun zamanlar olacaktır. Gün içinde fedakâr bir yapıda olabilirsiniz. Öğlen saatlerinde hayatınızda yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi çalışarak terapi edebildiğiniz içinya da uğraşıları çoğu kişiden iyi başarabiliyorsunuz. İşinizde beklemediğiniz sorumlulukları almanız gerekebilir.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

20 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir kuruma bağış yapmanız istenirse, bunu yapmaktan çok mutlu olacaksınız ve gerçekten yapmaktan çekinmemelisiniz. Yaptıklarınızdan ve kime yardım ettiğinizden memnun olacaksınız. 

20 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal kırıklıklara açık bir gününüzdesiniz. Olayları abartarak, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Ay’ın bulunduğu konum bilinçaltınızı yoğun şekilde etkiliyor. Eskimiş duygularınızın size faydadan yok.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in bugün Kova burcuna ilerlemesiyle birliktehayatınız ve kariyerinizle ilgili konular öne çıkıyor. Hedeflerinizi, planlarınızı değerlendirmek için bolca fırsatınız olabilir önümüzdeki bir ay boyunca. Görev ve sorumluluklar sizi motive edebilir.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişiden kaçarak hiçbir şey elde edemezsiniz. Olumsuz düşüncelerden kurtulun ve hayatın size verdiği güzelliklere odaklanın. Finansal durumunuzu düzeltmek için, elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi özgürleştirmenin yolunu arıyorsunuz. Kendi gerçeğinizin peşinden giderken, kimi zaman rehberliğe ihtiyacınız olabilir. Yardım istemeden önce, kendi yapabilirliklerinize ve kaynaklarınıza bakmalısınız. İşinizi ilgilendiren davranışlarınızda daha duyarlı, ilgili, anlayışlı, adaletli olacaksınız. Bu şekilde davrandığınız için arkadaşlarınızdan destek görmeniz ve sorunlar yaşamanız söz konusu olmayacak. Hatta kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 06' 44" R
Ay
Akrep
27° 19' 19"
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
25° 31' 54"
Mars
Balık
26° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 32"
Satürn
Balık
16° 10' 26"
Uranüs
Boğa
22° 05' 43"
Neptün
Balık
28° 46' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 22"
Lilith
Başak
22° 50' 44"
True Node
Koç
15° 34' 05"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>