Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düşüncelerini Gizliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 70%

Günün avantajlarından faydalanmanın en iyi yolu, içsel benliğinizi düşünmek ve belki de aşk hayatınıza özel ilgi göstermek. Bugün, aklınız ruh halinizi ve hisleriniz yorumlamaya açık ve muhtemelen bu analiz için ortaya koyacağınız çok fazla malzeme var. Biraz nesnellik kazanmak için duygularınızı bir arkadaşınızla paylaşmanız daha iyi olacak.

Gerçekten gelecekteki çalışmaların, bilgisayarlara bağlı yalıtılmış bireyler tarafından gerçekleştirileceğini düşünüyor musunuz? Size bunu kim söylerse söylesin, sizi rahatsız edeceği için, onlara ulaşmaya en yakın olan şeyleri eleştirme isteğini hissedeceksiniz. Bu geleceğe inanmazsanız, bir alternatif önerebilir misiniz? Eğer bir takımın başıysanız, bu yeni çözümler aramanın tam zamanı olabilir.

Bugün bitirmeyi umduğunuz bir şey konusunda kafanız karışabilir. Sersem bir halde, ne yaptığını bilmeden yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmaya çalışın: Her zamanki objektif ve pratik halinize dönün. Her zamanki gibi kolay gelmeyebilir fakat siz busunuz. Oturun, bir kahve için ve yapmanız gerekenlerin listesini çıkarın. Bazen ihtiyacınız olabilir.

Ailen bugün küçük şeylerden arıza çıkarabilir; bu sebeple işleri toparlayacak kişi sen olmalısın. Çocukların haylazlıkta sınır tanımayabilir. Aile üyelerin en küçük meselelerden bile yakınabilir. Arkadaşların dengesiz davranabilir. İçme sularına bir şey mi katıldı diye düşünebilirsin ama hayır, bunların hepsi günün taşıdığı enerjinin işi!Dünya gerçekten küçük bir yer. Bugün kişisel yaşamınızda bunun doğru olduğunu kanıtlayan bir şey gerçekleşebilir. Beklenmedik bir anda nadiren gördüğünüz birine rastlayabilirsiniz. Bu kişi bir akraba, eski bir okul arkadaşı ya da başka bir şehirden müşteriniz olabilir. Bunun gibi tesadüfler size birisiyle bağlantı kurma konusunda özel bir fırsat sağlayabilir, bu yüzden onlara ulaşmak için biraz zaman ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi aşırı halsiz ve tembel hissedebilirsiniz. Genelde kendinize dinlenme hakkı tanımıyorsunuz ama en azından bugün dinlenin! Bazen oradan oraya koşarken kendinizi haddinden fazla zorluyorsunuz. Bugün gerçekten izin gününüz olsun çünkü artık bunu hak ettiniz. İzin günü, ufak tefek işleri halletmek, ev işlerini yapmak ya da diğerlerinin ihtiyaçlarıyla ilgilenmek anlamına gelmiyor tabi. İzin günü, kitap okuduğunuz, dinlendiğiniz ve huzurlu hissettiğiniz minik bir tatil demek.

17 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında ilişkilerden yana beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Güne dair planlarınızda değişiklikler olabilir. İlişkilerde küslük veya barışma gibi gündemler içerisinde olabilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatınla ile ilgili sorunlarını ailene yansıtabilirsin. Hafta sonu, işlerle meşgul olman ev işlerinin aksamasına sebep olabilir. Evli bir Boğa burcuysan, eşine ufak sürprizler yapmak isteyebilirsin. Duygusal ilişkilerinde problemleri kendine saklaman iletişimsel problemlere ve çatışmalara neden olabilir. Kartlarını daha açık oynaman gerekecek.  

17 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güven sorununuz sizi yalnızlaştırıyor. Korkularınız sevginizi yaşamanıza engel oluyorsa bu sevgi size zarar vermeye başlayacaktır. Bugün bir karar alın, kendinizi ve sevginizi hak ettiği yerlere taşıyın.

17 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi toparlamak biraz zor olabilir. kesin yargılarda bulunmamalı, olayları kendi akışında ele almalısınız.

17 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde elinize aşk hayatınızla alakalı fırsatların geçeceği bugünlerde aşkla alakalı atılımlarınızı gerçekleştirmek için çok şanslısınız.

17 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

17 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu günlerde rutininizde büyük rahatlık yaşıyorsunuz, güvenebileceğiniz bir şeye sahip olmak güzel. Ama bugün biraz farklı şeylerle uğraşmaya ve kendinizi yenilemeye çalışsanız daha iyi olabilir.

17 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma arkadaşlarınızın özgün fikirleri olmasından yanasınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor; düşünce sınırlarınızı genişletecek.

17 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizdeki duyguların kabarması mümkündür. Bunların mantığınızı gölgelemesine ve sizi fevrileştirmesine engel olmalısınız. Dışarıdan fazla etkilenmeyin ve kendi çizdiğiniz yolda devam edin. Sağlığınız konuisunda endişeye kapımanız gereksiz.

17 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkiniz zor zamanlardan geçti. Finansal durumunuzu düzeltmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Hiçbir zaman olumsuzluğa kapılmıyorsunuz ve kendinizi harika bir şekilde motive ediyorsunuz.

17 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hiçbir sorundan etkilenmeyecek bir aşk istiyorsunuz. Biraz fazla kolayca kabullendiğiniz uyumsuzluklar sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor, ama bir süre sonra sıkılmanız mümkün. Kariyerinizle alakalı bazı adımlar atabilirsiniz. Ancak risk almaya yatkınlığınızdan dolayı ince düşünmeniz gerekiyor. İş hayatına ayak uydurmak kaygısıyla, hayatınızın diğer alanlarını ne kadar ihmal ettiğinizi bugün daha net bir şekilde görmeniz mümkün olabilecek. Çok gerekli olan harcamalar için kendinizi sınırlandırmayın

17 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 57' 00" R
Ay
Akrep
25° 13' 59"
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
25° 19' 35"
Mars
Balık
26° 10' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 13"
Satürn
Balık
16° 09' 31"
Uranüs
Boğa
22° 05' 09"
Neptün
Balık
28° 45' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 48"
Lilith
Başak
22° 49' 37"
True Node
Koç
15° 34' 34"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>