Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Rutinlerine Dönüyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Muhtemelen gelecek yıl boyunca sizin için muazzam değişiklikler olacak. Fütüristik ve ilginç bir şeyle aranızda bağ kurun. Ancak, şu anda yolunuzda bir engel olduğunu da görebilirsiniz. Kalbiniz ilerlemenenizi engelliyor olabilir. Unutmayın, hissettiğiniz herhangi bir boşluğu doldurmak için başka bir kişiye ihtiyacınız yok. Kendi özgüveniniz, uçurum arasında bir köprü kurmak ve mesafeler kat etmek için tek ihtiyacınız olan şey.

Bugün ve geçtiğimiz birkaç gündür çıkışını inkar ettiğiniz içsel geriliminizi düzenlemeye çalışıyor görünüyorsunuz. Sonuç olarak, fünyeniz biraz kısalmış olabilir. Aslında, sizi veya işinizi eleştirerek öfkenizi kışkırtacak kadar talihsiz bir kişi varsa etrafınızda, bir şimşek gibi patlayabilirsiniz. Şüphesiz, tartışmalar büyümekte! Olabildiğince elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Denge sağlamak konusunda bugün büyük zorluklar yaşayabilirsin. Günün enerjisine büyük miktarda bir baskı binecek. Kendini iki zıt ve kuvvetli kamplaşmanın ortasında bulabilirsin. Önemli olan bu gerilimi ilerleme kaydedebilmek adına bir ilham kaynağı olarak görebilmendir. Önemli meseleler yüzeye çıkmak zorunda kalacak ve bunlara kafa yoracaksın.Kendinizi aşırı halsiz ve tembel hissedebilirsiniz. Genelde kendinize dinlenme hakkı tanımıyorsunuz ama en azından bugün dinlenin! Bazen oradan oraya koşarken kendinizi haddinden fazla zorluyorsunuz. Bugün gerçekten izin gününüz olsun çünkü artık bunu hak ettiniz. İzin günü, ufak tefek işleri halletmek, ev işlerini yapmak ya da diğerlerinin ihtiyaçlarıyla ilgilenmek anlamına gelmiyor tabi. İzin günü, kitap okuduğunuz, dinlendiğiniz ve huzurlu hissettiğiniz minik bir tatil demek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir safhayı geride bıraktınız ve şimdi onun meyvelerini toplama dönemine girdiniz. Bu yalnızca sosyal açıdan tanınma ihtiyacınızla ilgili bazı sorunlarının bilincine varma ve onların çaresine bakma meselesiydi. Onay görmek meğer sizin için ne kadar önemliymiş, sevgili Boğa. Her Boğa burcu kişisinin içinde sert bir baba vardır ve tamamıyla kendine yeterek sıkıntı çekmeden hayatta kalabilir. Aslına bakarsanız, bu da sizin en büyük gücünüz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevre, dostlar ve arkadaşlarla ilişkiler ön planda olabilir. Sevdiklerinizle iletişim halinde olabilir, bir araya gelebilirsiniz. Önünüze gelen fırsatları fark etmeye, değerlendirmeye çalışmalısınız.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski rutinlerine vakit ayıracak olmak seni olumlu yönde etkileyecektir. Bir süredir aileni ihmal ettiğin aklına gelebilir, gün boyunca bir telefon trafiği içerisinde olabilirsin. Eğitimini tamamlamak üzere olan bir Boğa burcuysan, geleceğe umutla bakıyorsun. Akşam saatlerinde eski arkadaşlarınla kopan bağlarını yeniden güçlendirmek adına iletişime geçebilirsin.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sıkışmışlık hissi ile dolu olabileceğiniz bir gün. Bedeninizin ve ruhunuzun sıkıştığı bugün kendinize sosyal platformlarda hobiler edinerek tamamlayabilirsiniz. Telefon görüşmeleri yapmak, eski dostlarla muhabbet etmek ruhunuza iyi gelecektir.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayal gücünüzü daha yapıcı şekilde kullanabilirsiniz. Yaratıcı uğraşlara zaman ayırmaya bakın.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinizle kamp yapmak, bir spor ya da dansa yazılmak birlikte herhangi bir aktivite gerçekleştirmek için uygun günlerdesiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan oldukça hareketli olabilecek, çalkantılı bir gün sizi bekliyor. Düşünce ve fikirlerinizi tartışmaktan ve paylaşmaktan keyif duyacağınız bir gün olabilir, ancak olası fikir ayrılıklarını dikkate almayı ihmal etmeyin.

16 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öfke aldatıcı bir duygu olabilir. Elbette birinin dikkatini çekebilir ama aynı zamanda onu uzaklaştırabilir. Yine de, bu duyguyu kabullenmelisiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel kalıplardan sıkıldınız ve durmadan savaştınız. Hep derdiniz vardı. Sizi dinleyen, çok azdı. İşinizle ilgili konular ise rutin bir şekilde devam ediyor. Bugün sosyal kişiliğinizle güçlenen özgüveniniz ortaya çıkacak 

16 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal halinizde dalgalanmalar olabilir. Kendinizden ve yaptıklarınızdan memnun olsanız da, bazı ailevi sorumluluklar nedeniyle bir parça rahatsızlık hissedebilirsiniz. Bu geçici etkiyi çok fazla önemsemeyin. Aksi takdirde rahatsızlık duyarsınız.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin bazı davranışlarından hoşlanmıyorsunuz. Bugün bir meslektaşınız ile konuşacaksınız ve çalışmalarınız ile ilgili çok önemli ipuçları öğreneceksiniz. Stresli ve endişeli hissederseniz, bir dakika durup derin nefes almayı deneyin.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki ufak tefek problemleri kısa sürede aşabilirsiniz. Kendinizi ifade güçlüğü çektiğiniz konuda, sizi bağlayan duygusallıklardan arınmanız gerekiyor. Umudunuzu beslemeyi sürdürün. Sizi mesleki konuda rekabete kışkırtan bir iki kişiden hoşlanmıyorsunuz. İnsan hatalarının arkasında hep bir plan arıyorsunuz. Bilmeden, farkında olmadan yapılmış hatalar da olabileceğini kabul edin. Ödemeler konusunda sıkıntıya girmemek için şimdiden tedbirli olmalısınız

16 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 14' 01" R
Ay
Yay
11° 55' 54"
Merkür
Koç
16° 04' 13"
Venüs
Koç
26° 57' 09"
Mars
Balık
27° 11' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 34"
Satürn
Balık
16° 16' 49"
Uranüs
Boğa
22° 09' 37"
Neptün
Balık
28° 48' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 20"
Lilith
Başak
22° 58' 24"
True Node
Koç
15° 30' 22"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>