Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İlişkilere Hazırsın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün, sevdiklerinizle bağlantı kurmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, hayatınızdaki özel kadınlarla kaliteli zaman geçirmeniz için size ilham verecek. Annenizle veya kız kardeşinizle öğle yemeği yiyebilir ve sohbet edebilirsiniz. Ya da kızınızla takılmak için biraz zaman ayırın, eşinizle veya sevgilinizle romantik bir öğleden sonranın keyfini çıkarın. Feminen enerji çok güçlüdür ve bugün onu kullanmaktan zevk alacaksınız!

Son birkaç ay sizin için şüpheci olduysa, şimdi durum böyle olmayacak. Şaşırtıcı olan şey, bir kez olsun, başkalarının ihtiyaç duyduğu şey yerine kişisel projelere daha çok odaklanmanız olacaktır. Kendiniz için çalışacaksınız ve kendinizden başka hiçbir şey önemli değil. Kabul edin! Kendinize ilgilenmenizin üzerinden çok uzun zaman geçmişti.

Şu anda, sahip olduğunuz şeyler hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Yeni birkaç şey almanız gerektiğini düşünebilirsiniz, mesela bazı mobilyalarınız eskimiş ve yıpranmış olabilir. Yeni şeylere para harcama konusunda rahat olun. Bugün alışveriş yapmak size iyi gelebilir ve hatta sadece vitrinlere bakmak bile. Böylece, istediğiniz şeylerin evinizde nasıl duracağını gözünüzde canlandırabilir ve size uygun eşyaları seçmede daha net olabilirsiniz.

Keşke bütün günler bugünkü gibi kolay olsa! Eğer başlamak ya da tamamlamak konusunda tereddüt ettiğin bir projen varsa, günün enerjisi seni projeni gerçekleştirmek konusunda olumlu destekleyecek. Bırak orijinalliğin ve yaratıcılığın çiçeklensin! Denemek istediğin her ne ise, bugün güzel bir gün. Ayrıca unutma ki denemeden kendi kapasiteni bilemezsin.Bugün ne söylemek istediğin ve söylediklerinde neyi kastettiğin konusunda emin ol. Konuşmadan önce kesin bir şekilde düşüncelerine odaklanman gerektiğinin provasını yaparsan, konuştuğun şey çok daha net olacaktır. Darbeyi yumuşatmaya ya da birini bağışlamaya çalışırken kelimeleri boşa harcama. Bu neredeyse her zaman misillemeyle sonuçlanır. Sadece söylerken mümkün olduğunca dürüst ve açık bir şekilde söylenmesi gerekenleri söyleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünya gerçekten küçük bir yer. Bugün kişisel yaşamınızda bunun doğru olduğunu kanıtlayan bir şey gerçekleşebilir. Beklenmedik bir anda nadiren gördüğünüz birine rastlayabilirsiniz. Bu kişi bir akraba, eski bir okul arkadaşı ya da başka bir şehirden müşteriniz olabilir. Bunun gibi tesadüfler size birisiyle bağlantı kurma konusunda özel bir fırsat sağlayabilir, bu yüzden onlara ulaşmak için biraz zaman ayırın.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorun ve aksaklıkları çözmekle ilgilenebilir, detaylı planlamalar yapabilir, planlamalarınıza göre hareket etme çabasında olabilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevre ile ilişkiler ön planda olabilir.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zor geçen bir yılın ardından yeni yılda yurt dışı planların iyice ağır basmaya başlayacak. Uzun süredir tatil yapamamış olman da bu fikri daha çok düşünmene sebep olabilir. İkili ilişkilerinde nelere dikkat etmen gerektiğine dair yolunu belirledin. Uzun zamandır yalnızsan gönlünün kapılarını açmaya hazırsın artık. Tarzında değişiklik yapmak isteyebilirsin. 

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşanan bir konu üzerine kapınızı biri özür dilemek için çalabilir. Yapılan yanlışın farkında olarak dilenmiş bir özür ile karşılanırsanız bunu göz ardı edemeyebilirsiniz. Bu durumda zamana bırakmak iki taraf için de daha faydalı olacaktır.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanızla ilgili konular önem kazanabilir. Nedenini bilmediğiniz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde olgunlaşma içinde olabilirsiniz. Olayların niye bu şekilde ilerlediğini fark edebilirsiniz. Acele karar vermekten çekinebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda gizli kalmış durumlar yaşanabilir.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kontrolü biraz kaybedebilir pasif agresif durumun bir miktar dışına çıkarak kendinizi biraz sert bir dille ifade edebilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarına yardım, destek ve hizmet duygunuzun yüksek olduğu bir gün olabilir, hayır, bağış işlerinde yer alabilirsiniz. Hayatı akışında algılayabilir, manevi konuların içinde bulunabilirsiniz. Dikkatsizlikler konusunda uyanık olmalısınız.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde, düşüncelerinizde sürekli bir genişleme söz konusu. Birçok işi bir arada yapmayı tasarlıyorsunuz. Sezgisel yeteneğinizi kişisel özelliklerinizle birleştirerek, birçok başarılı çalışmanın altına imza atacaksınız. 

18 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Temkinli olma kavramını abartmamalısınız. Biraz daha girişken olun. Yine de mantığınızı tamamen devre dışı bırakarak ölü yatırımlara kaymamalısınız. Birdenbire içinizde doğan istekler size para harcatabilir. Masraflarını kıssanız çok iyi olur.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz hakkında bilmek istediğiniz şeyleri, yavaş yavaş öğrenmeye başlayacaksınız. İş hayatınızda sıkı çalışmaya ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edin. Bugün herhangi bir planınız varsa iptal edin ve kendinize zaman ayırın.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başkalarına karşı daha hoşgörülü ve uyumlu olacağınız bir gün. Bu rahat tavrınız ve iyimserliğiniz insanları size çekiyor ve her alanda zorlanmadan işlerinizi yaptırabilmenizi sağlayacak. Sağlam temellere dayananilişkilerine ihtiyacınız var. Geleceğinize yönelik beklentileriniz, bu ilişkiler içinde hayat bulabilir. Önümüzdeki günler içinde, ciddiye alınacak görüşme önerileri var. Bugünlerde paranızı iyi idare edin. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 25' 47" R
Ay
Yay
01° 25' 45"
Merkür
Koç
15° 59' 54"
Venüs
Koç
25° 56' 02"
Mars
Balık
26° 33' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 04"
Satürn
Balık
16° 12' 15"
Uranüs
Boğa
22° 06' 49"
Neptün
Balık
28° 46' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 30"
Lilith
Başak
22° 52' 54"
True Node
Koç
15° 33' 05"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>