Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çözülmemiş Konu Kalmayacak Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün dışadönük bir ruh halinde olabilirsiniz. Kendinizi göstermeye ve fark edilmeye hazırsınız. En göze çarpan ve en şık kıyafetinizi giymek isteyebilirsiniz. Bu karmaşık görüntüyü daha da abatın! Tüm gözlerin üzerinizde olmasının verdiği hissin tadını çıkaracaksın. Dikkat çekmeyi seviyorsunuz ve ilgiler toplama sırası sizde. Bugün herhangi bir sosyal etkinliğe katılıyorsanız, yıldız olmanın keyfini çıkaracaksınız.

Bugün havadaki inanılmaz gerginliği herkesten daha fazla hissediyorsunuz. Bu fikirler dile getirilsin ya da getirilmesin, bazı fikir ayrılıkları sebebiyle önünüzde öfke patlamaları gerçekleşebilir. Konuyla ilgili net bir duruşa sahip olmamanız, insanları öfkelendirecek. Huzursuzluğunuzun şu anda aceleyle karar vermenize neden olmasına izin vermeyin.

Bugün, yeni tanıştığınız ilginç bir insandan sorra sizi heyecan verici fiziksel bir tutku sarabilir. Çok belli etmemeye çalışın - genelde kendinizi ele vermeyi pek sevmezsiniz! - Ayrıca, bu kişinin fazla inatçı olduğunuzu düşünmesini istemiyorsunuz. Odaklanın ve objektif olun. Sonrasında düşünün, bu tutkunun peşinden gitmek iyi bir fikir mi?

Birisiyle hararetli bir tartışmaya girebilirsin. Günün enerjisi seni cesur kılıyor olacak. Kendi bakış açını savunmak konusunda yürekli hissediyorsun. Eğer biri karşıt bir görüşü savunursa, hemen karşılarına dikileceksin!Görüşlerini somut verilerle destekleyebilirsin. Gördüğün gerçeği ifade etmekten çekinme. Çevrendekileri de böylece aydınlatabilirsin.Arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla yapılan bazı konuşmalar, geçmişte baskılanmış olabileceğiniz eski travmatik anıları ortaya çıkarabilir. Bu, son zamanlarda karşılaştığınız birçok engele ışık tutabilir, böylece bu duyguları serbest bırakabilir ve engelleri ortadan kaldırabilirsiniz. Bir kez engelleri kaldırırsanız artık sınırınız gökyüzü olur! Kişisel gücünüz ve özgüveniniz her zamankinden daha güçlü olmalı. En iyisi için devam edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihnin açılacak. Her şeye daha fazla dikkatle odaklanabilirsin. Daha iyi kararlar alıp bunları uygulamaya koyman olası. Bu güzel durumun tadını çıkarıp kendine zaman yaratmalısın.

20 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boğa burçları için gün biraz zor başlayabilir. İlişkilerinizde gergin bir gün olacak. Arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşarak yaşadıklarınızı gözden geçirmelisiniz. Olaylara farklı persfektiften bakmak, sizlere başka yolların da olduğunu gösterecektir. Başkalarının sorunlarını kendi başınıza yığmak şu anda kimseye fayda sağlamayacaktır, bu nedenle uygun sınırlar belirlediğinizden ve kendinize zaman ayırdığınızdan emin olun.

20 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın olaylar tekrar gün yüzüne çıkacak. Daha öncesinde çözemediğin bu sorunları çözmek, doğru zamanın geldiğini hissettirecek. Ay bugün saat 11’den 17’ye kadar boşlukta hareket edecek. Stres altında hissetmen, baş ağrılarını artırabilir. Sosyallikten ödün vermezken, seni tartışma haline teşvik edenlere de fırsat vermeyeceksin.

20 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş rahatsızlığınızın tekrarlanmasından endişe duyuyorsunuz. Aksattığınız kontrollerinizi yaptıracaksınız. Sağlığınızı ihmal etmenin zorluğunu şu an daha iyi anlıyorsunuz. Bir şeyler başınıza geldikten sonra harekete geçmek yerine başınıza gelmeden önlemleri almalı ve bunun için ekstra efor sarf etmelisiniz.

20 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde ev için harcamalar yapabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konularda daha fazla mücadele gerektiren durumlar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda çözülme olabilir. Bazı durumları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde tartışmalı durumlara dikkat edin.

20 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz büyük özgüvenle konuşuyor ve başkalarının görüşlerine kendinizinmiş gibi değer veriyorsunuz. Fikirlerinizi ortamınıza adapte etme yollarını arayın. Müzakereler için iyi bir gün.

20 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün büsbütün olaylı geçecek. Muhtemelen, sıkıcı birtakım işlerle uğraşmak zorunda kalacaksın: bir projenin detayları veya özel hayatını ilgilendiren bir problem olabilir bu. Bu meselenin sonunu getirmeden dinlenemeyeceksin ve her ne kadar başkaları tarafından ayartılmaya çalışsan da buna müsaade etmeyeceksin. Gözün sadece bu problemi görecek ve çözmek için odaklanacaksın.

20 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için çok yoğun bir gün olabilir. Aslında, zahmetli demek daha doğru olabilir ama çalışmaktan keyif alacaksınız ve gereken her şeyi kısıtlı zamanınıza sığdırmayı da başaracaksınız. Hayatınızda kendi ayaklarınız üzerinde durmak için hala biraz dikkat gerektiren şeyler üzerinde çalışmak için iyi bir gün. Örneğin hayatınızda tam olarak nasıl bulunduğunu bilmediğiniz ilişkileri temize çekebilirsiniz.

20 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın kombinasyon burcunuz Başak’ta ilerlemesi, birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları ile ilgilenmenize neden olacak. Karşılıklı çözümlerin ön planda olacağı bir gün yaşayacaksınız. Kendinize güvenmek zorundasınız.

20 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

20 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizle, evinizle ve partnerinizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Günün enerjileri güzel, keyif aldığınız aktivitelere de zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.

20 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi özgürleştirmenin yolunu arıyorsunuz. Kendi gerçeğinizin peşinden giderken, kimi zaman rehberliğe ihtiyacınız olabilir. Yardım istemeden önce, kendi yapabilirliklerinize ve kaynaklarınıza bakmalısınız. İşinizi ilgilendiren davranışlarınızda daha duyarlı, ilgili, anlayışlı, adaletli olacaksınız. Bu şekilde davrandığınız için arkadaşlarınızdan destek görmeniz ve sorunlar yaşamanız söz konusu olmayacak. Hatta kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

20 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 31' 04" R
Ay
Yay
02° 34' 09"
Merkür
Koç
16° 00' 13"
Venüs
Koç
26° 02' 43"
Mars
Balık
26° 37' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 20"
Satürn
Balık
16° 12' 45"
Uranüs
Boğa
22° 07' 08"
Neptün
Balık
28° 47' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 48"
Lilith
Başak
22° 53' 30"
True Node
Koç
15° 32' 48"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>