Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ailenle Vakit Geçiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2021, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Büyük bir değişim yapmayı düşünebilirsiniz. Her zamanki rutininizden sıkılmış ve artık değişikliğe hazır olabilirsiniz. İş değiştirmeyi veya farklı bir yere taşınmayı düşünebilir ya da yeni bir ilişki yaşamak isteyebilirsiniz. Şu anda kesin bir hamle yapmayın, ancak tüm seçenekleri göz önünde bulundurmak için kendinize zaman tanıyın.

Yeni bir şeyler denemeye karar verebilirsiniz. Hayatınızda bazı değişiklikler yapma havasında olacaksınız. Belki de spora başlamanın vakti geldi. Daha iyi bir şekle girmenin tadını çıkarabilirsiniz. Spor salonunda bir egzersiz rejimi başlatabilirsiniz. Veya günlük beslenmenizi iyileştirmeye odaklanabilirsiniz. Vücudunuz için hangi yiyeceklerin en iyi olacağını bulmak için biraz araştırma yapın. Daha iyi yemeye başlarsanız daha fazla enerjiniz olacak.

Bugün, ailenizin size bıraktıkları konusunda bir hassasiyet yaşabilirsiniz. Ailenizden size kalan sizin için çok fazla önem arz ediyor. Bu bir ev, para veya başka bir kaynak, bir hikaye, kıymetli bir eşya ya da bir işletme olabilir. Fakat bu şey her ne ise, bugün size her zaman olduğundan daha değerli gelebilir. Kendinizi diğer aile üyelerine bu miras hakkında bir şeyler anlatırken bulabilir hatta belki de bu hassasiyeti onlara da geçirebilirsiniz.

Romantizm konusunda işler yolunda gidiyor. Partnerin fazlasıyla çekici görünüyor ve muhtemelen harika bir ruh hali içerisinde. Bugün birlikte bir konferansa katılabilir veya tatil kaçamağı yapabilirsiniz. İkiniz arasındaki iletişim açık, dürüst, destekleyici ve sevgi dolu. Bugünü değerlendirmeden geçmesine izin verme. Birlikte bir şeyler yapın! Unutulmayacak bir gün olacak!Bir tempo değişikliğine mi ihtiyacınız var? Bir şeyler sıkıcı gelmeye başladıysa, siz de değişiklik yaparsınız. Herkesin zaman zaman buna ihtiyacı olur. Tek yapmanız gereken; değişmesi gereken şeyin ne olduğunu bulmak. Günün büyük çoğunluğunu evde geçiriyorsanız, etrafınızdaki eşyaları değiştirmek, evin ve ailenin daha huzurlu ve yeni görünmesini sağlayabilir. Yeni bir resim koymayı düşünebilir ya da birkaç taze çiçek getirebilirsiniz. Yapabilirseniz, programınızı biraz değiştirin. Bu da kesinlikle size enerji verecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün rahat ve çılgın olmak istiyorsun fakat bir şeyler seni alıkoyuyor gibi. Bunun sebebi kendine yeterince güvenmemen ve insanların sana deli gözüyle bakacağını düşünmen olabilir mi? Neden biraz eğlenmek aptal gibi görünmene sebep olsun ki? Ve daha önemlisi, bunu neden takıyorsun? Fakat şu doğru ki, dışlanmış olmaktan pek hoşlanmıyorsun. Sen sevgili #burçAdı#, kurallara uygun oynamayı seviyorsun.

20 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde duygusal anlamda netleşmeler yaşayabilir, bazı ilişkilerinizle ilgili düşüncelerinizi daha çok duygusal tabanlı belirleyebilirsiniz. Takıntılardan ve kıskançlıklardan uzak durmanız gereken bir gün. Kendinizi doldurmayın.

20 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bayramın ilk günü. Paylaşımlarının arttığı bir gündesin. Hemen her konuya hâkim olmaya çalışarak, kontrolü elden bırakmak istemeyeceksin. Gün içerisinde çok kez telefon görüşmesi yapman gerekebilir. Akşam saatlerinde ailenle vakit geçirmek için telefonunu sessize almak isteyeceksin. Günü onlara ayırmayı planlıyorsun.

20 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde güzel haberler almanız motivasyonunuzu yükseltecektir. İşinize dört elle sarılarak çalışırsanız başarınıza başarı katabilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeme gelebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde endişe duyduğunuz konular nedeniyle sürtüşme yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi dağılmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Parasal konularda yenilenme ihtiyacı duyabilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizi gerçekleştirirken kendinizi ufak kazalara karşı korumayı ve dikkatli olmayı ihmal etmemelisiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bir şeyleri başarma ve aşma arzunuz yükselirken, yakın çevrenizle görüşmeler yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Kadınlarla ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özelikle finansal yönden şansınız yüksek, lüks ve yüklü harcamalar yapabilirsiniz. Günü sonlandırırken yorgunlukların tatlı, hayatın yaşamaya değer olduğuna bir kez daha ikna olmuş olacaksınız. Yarına güzel başlamak için yarım bir şey bırakmayın.

20 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Sosyal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Olayların nasıl geliştiği sizin için önemli.

20 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

20 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eski sevgilinizden garip bir mesaj alabilirsiniz. Finansal olarak harika bir durumda olduğunuz için kendinizi şanslı hissediyorsunuz. Sağlığınız için uyku saatlerinizde bazı değişiklikler yapmalısınız.

20 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yıldız haritanızda bulunan madde evinizde; biriken gezegenler nedeniyle, parasal konular ön plana çıkacak. Görüştüğünüz kişilerle kazançlar konusundabirliği içinde olacak ve kendi fikirlerinizin benimsendiği şartları sunacaksınız. Bildiğiniz konularda ısrarcı davranarak kendi sisteminizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

20 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 07' 21" R
Ay
Başak
13° 12' 41"
Merkür
Koç
17° 22' 53"
Venüs
Koç
17° 57' 16"
Mars
Balık
21° 32' 45"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 40"
Satürn
Balık
15° 35' 09"
Uranüs
Boğa
21° 45' 13"
Neptün
Balık
28° 34' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
20° 03' 01"
Lilith
Başak
22° 09' 50"
True Node
Koç
15° 37' 03"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>