Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine bazı sorularla sıkboğaz edilebilirsiniz. Bunu sineye çekmek zorundasınız. Suçlu görüldüğünüz davranışların hata mı, yoksa karşı konulmaz duygusallıklar mı olduğu konusundaki karmaşanız bir süre daha sürecek.

Tavsiyeler ve destekler sizin için önemli. Gurur yapabilecek koşullarda görünmüyorsunuz. Üstün görev bilinciniz var. Girişimcisiniz. Her türlü desteği hakkediyorsunuz.

Fırsatları iyi değerlendirirken, çıkarcı bir izlenim bırakmamaya özen göstermelisiniz. Son zamanlarda ortaya çıkan sorunlara daha akılcı yöntemlerle yaklaşacaksınız.

Bugün zaman zaman iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edebilmenin yollarını bulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişteki birtakım olumsuzluklara karşı, kaçınılmazdı düşüncesiyle, kendinize yönelik bir korumacılığınız var. Kuşkucu özellikleriniz bugünlerde size radikal kararlar aldırabilir. Umut beslediğiniz son gelişmeler, beklentilerinizden uzaklaştırmış olsa da bunun, şimdilik önüne geçilmez olduğunun farkındasınız.

21 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 21 Mayıs saat 05:14-21 Haziran saat:13:07 tarihleri arasında, Güneş-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Ek kazanç fırsatları yaratmaya, becerikli ve hızlı şekilde işlerimizi yoluna koymaya yardımcı olacak. Bu geçişi yöneten Merkür de İkizlerde ilerleyecek. Böylece, yazı, söz, iletişim, haberleşme, satış-pazarlama, medya yayıncılık, el yetenekleriniz, emlak, muhasebe, edebiyat, sanat ve bankacılıkla ilgili alanlarda girişimde bulunabiliriz. Saat 06:30-22 Mayıs saat 05:03 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İnce eleyip sık dokuruz. Neden böyle oldu diye, hem kendimize hem de çevremizdeki insanlara yüklenebiliriz. İllaki her şey mükemmel olmalı diye düşünürüz ve bizi haklı bulmalarını isteriz. Evimiz, ailemiz, iç dünyamızda ve her konuda baskın tavırlı oluruz. Tabii ki bu halimiz önce bizi, sonra da etrafımızda bulunan kişilerle ilişkimizde sorun yaratabilir. Boşluk süresince hislerimizle, arzularımız ve isteklerimizle bir hayli meşgulüzdür. Toplumla birebir alakalı işlerinizde temkinli, iletişim konularında hoşgörülü olmanız halinde, günü stresten uzak geçirebilirsiniz. Eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı, yapılacakları tekrar gözden geçirmenizde yarar var.

21 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her ne kadar alışkanlıklarını bozmak istemesen de yaşanacak bazı değişimler, düzenini bozmana neden olabilir.

21 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdeallerinizi gerçekleştirmek adına harekete geçebilir aile büyüklerinizden yapmanız gereken işler ile ilgili destekler alabilirsiniz. Bugün özellikle eğitim ile ilgilenen boğalar için karar verme zamanıdır. Aile baskısı ve sizi engelleyen koşulların olduğunu düşünmekten vazgeçin. Bu sizin yanılsamanız.

21 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal statünüze ve kariyerinize önem vereceğiniz bir gündesiniz. Bu konuda, planlamalar yapabilirsiniz. Belirlediğiniz hedefe adım adım yaklaşmanız mümkün. Aynı zamanda babanız veya aileniz ile ilgili, önemli konular gündeminize gelebilir. Hayatınızı daha keyifli bir hale getirmek için planlar yapabilirsiniz. Maddi olarak, yatırımlar da gündeme gelebilir.

21 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjiler peşinizde. Bir sonuca bağlanmasını istediğiniz konular var. Tam istediğiniz gibi olmasa da lehinize sonuçlanacak konuşmalar yapacaksınız.

21 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

21 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parayla ilgili işleriniz yoğunlaşacak. Ticaretle ilgili işlerde kimliğinizi ortaya koyacak, bu alanlarda temkinli ilerlemeye çalışarak kazançlarınızı artırmanın yollarını bulacaksınız.

21 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü tarzınıza uymayan hızlı bir tempo size eşlik edecek. İkili ilişkilerinizi gizli bir şekilde yürütmek isteseniz de günlük hayatın yüksek temposu bu gizliliği zor koruyacağınızı gösteriyor. İş hayatınızda ekip çalışmasının getireceği artılardan faydalanabilirsiniz. Fikirlerinizi, dediğim dedik bir tavır yerine, akılcı bir üslupla ifade ederseniz etrafınızdakileri ikna etmek daha kolay olacaktır.

21 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

21 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 10' 47" R
Ay
Akrep
28° 11' 38"
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
25° 37' 02"
Mars
Balık
26° 21' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 30"
Satürn
Balık
16° 10' 49"
Uranüs
Boğa
22° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 46' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 37"
Lilith
Başak
22° 51' 11"
True Node
Koç
15° 33' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>