Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İddialı Etkilere Sahipsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün eğlenceli ve keyifli bir vakit geçirebilirsin. Sevdiğin insanlarla daha güzel ortamlarda bulunmak aşk konularında da güzel gelişmeleri kapına getirebilir. Bugün evde oturmamalısın.

Çok yürekli ve atak görünüşünüz,ilişkilerinizde aranılan biri olduğunuz düşüncesi uyandırıyor. Sizden daha yetkili birinin yanlış tespitlerine biraz kolay ortak oluyorsunuz.

Bugün maddi konularda aceleci davranmaman gerekecek. Ani harcamalar ve gereksiz masraflar seni biraz zorlayabilir. Düşünmeden para harcamamalısın.

Bugün sakin ve rahat bir gün geçirmen, vücudunun ihtiyacı olan bir şey olabilir. Kendini fazla yormaman ve kafanı toparlamak için sakince vakit geçirmen sağlığında daha iyi etki bırakacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklın eskilere gidebilir. Daha önceden yaşadığın bazı şeyleri tekrar düşünmeye başlayabilirsin. Daha önceden fark edemediğin bazı mevzuları bugünkü sakinlikle daha rahat fark edebilirsin bugün.

21 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün maddi konulara odaklanmanız gerekebilir. Gelirinizi artırmak veya tasarruf etmek için bazı adımlar atabilirsiniz. Ancak, harcamalarınızı dikkatli bir şekilde değerlendirin ve gereksiz lükslerden kaçının. Aynı zamanda, duygusal açıdan da denge sağlamaya çalışın.

21 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialı göründüğün ve cesur konuşmalar yaptığın bir gündesin. Bugün dikkatleri üzerine kolaylıkla toplayabilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgiline alacağın hediye onu epey mutlu edecek. Etrafında senden yaşça genç insanlara bazı konularda destek olman gerekebilir. Kardeş ya da kardeş kadar yakın dostlarınla bir arada olacaksın. Ancak aile büyüklerin arasındaki bir tartışma sonuca bağlanmayabilir. Sen yine de tüm gün sakinliğini koruyabilirsin.

21 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güvende ve rahat hissettiğiniz alanları tercih edebilirsiniz. Duygusal değişimler hissetmek sizi buna itebilir. Kendinizdeki durağanlığı dönüştürmek için birtakım planlar yapabilir, hayallerinizden ya da tecrübelerinizden yola çıkarak geleceğe dönük işler hazırlayabilirsiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular ve birikimleriniz söz konusu olduğunda bazı kısıtlamalar ya da şanssızlıklar gündeme gelebilir. Elinizdekileri korumaya çalışmalısınız.

21 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayalinizdeki partner bugünlerde hiç beklemediğiniz bir anda hayatınıza girebilir. Sürpriz karşılaşmalar ve güzel gelişmelere açık olun.

21 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların varlığı seni yormasa da bugün yalnız kalmak isteyebilirsin. Hayatınla ilgili kararları verirken yalnız kalmak sana iyi gelebilir çünkü. Yine de senin iyiliğini düşünen insanları kırmamaya çalışman daha iyi olabilir bugün.

21 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ait olduğunuz bir grup, şu anda size ideallerinizi daha büyük dünyada yaşamanız için bir fırsat verebilir. Yine de plana kendi benzersiz bakış açınızı getirebilir, bazı fikirlerin sizin için neden önemli olduğunu kişisel olarak paylaşabilirsiniz. İnsanlarla daha iyi anlaşmak istiyorsanız kendinizi çok daha iyi tanıtmanız gerekiyor. Her zaman istediğiniz o özgür oyun alanına bugün kavuşuyorsunuz ve zihniniz sizi hiç düşünmediğiniz yerlere götürüyor. Böyle bir günün anlamını kavrıyor musunuz? En büyük özgürlük disiplinle büyür. Eğer bu iki eşsiz özelliği birleştirebilirseniz, ulaşabileceğiniz zirvenin bir sınırı yok.

21 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizdeki dengeyi bulabilmeniz oldukça zorlaşıyor. Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda savaş verebilirsiniz. Bildiğiniz konularda taviz vermek istemediğiniz için, sorunlar bir çığ gibi büyüyecektir.

21 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

21 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kutlayacak hiçbir şeyiniz olmadığını, mutluluğu hak etmediğinizi düşünerek kendinizi iyice dibe çekmeye çalışıyor ve hatta geçmişteki pişmanlıklarınızı, hatalarınızı tekrar tekrar kendinize hatırlatıyor olabilirsiniz. Kendinizi bu duygudan bir an önce çıkarabilirseniz, kendi ışığınızın farkına varabilirsiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde sinirli ve huzursuz bir hava estiriyorsunuz. Sizin değişen duygularınızdan haberi olmayan çevrenizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Bugün, herkesten farklı düşünceler içindesiniz ve bu özelliğinizi yapıcı bir şekilde kullanabilirsiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 38' 54" R
Ay
Oğlak
28° 23' 30"
Merkür
Koç
16° 58' 55"
Venüs
Boğa
01° 16' 57"
Mars
Balık
29° 54' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 00' 39"
Satürn
Balık
16° 35' 45"
Uranüs
Boğa
22° 21' 37"
Neptün
Balık
28° 54' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 18"
Lilith
Başak
23° 21' 48"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 30/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>