Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Alışkanlıklarını Düzenliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 60%

Bir sosyal etkinlik veya grup toplantısı sayesinde ilginç alanlarda bazı yeni ve heyecan verici kişilerle temasa geçebilirsiniz. Hatta belki uzun zamandır görmediğiniz eski bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, çekici bir kişiyle tanışabilirsiniz. Bu sizin için heyecan verici ve teşvik edici bir gün olacağa benziyor. Büyük bir geleceğin kapıları sizin için açılırsa şaşırmayın. Keyfini çıkarın!

Bugün, gezegenlerin enerjisi size "insanüstü" bir güç kazandırdığından, bugün çok fazla kuvvet ve kararlılık elde edeceksiniz. Dayanıklılığınız antrenmanlar ve diğer spor aktiviteleri için yüksek olacaktır. İşyerinde, büyük projeleri bitirmek ve başkalarını kendi bakış açınıza ikna etmek için iyi bir gün olmalı. Zam, terfi kampanyası veya politika değişiklikleri başlatmaya çalışmak gibi herhangi bir politik etkinlik de ayrıca yolunda gidecek olmalı.

Bugün kendinizi eğitim hedefleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Okul dönemi sona eriyor. Eğer okuyorsanız, zihniniz dönem ödevleri ve finallerle meşgul olabilir. Eğer okumuyorsanız da, gelecek dönem için bir sınıfa kaydolmayı düşünebilirsiniz. Bu açıdan hangisine karar verirseniz verin, o konuya tamamen kendinizi vereceksiniz. Temkinli bir şekilde ilerlemekte fayda var.

Sofistike ve olgun insanlara ilgi duyup kapılabileceğin bir gün. Tavırları oturmuş ve kendi halinde olan birinin enerjisi seni çok iyi hissettirebilir. Bu kişi senden daha yaşlı veya daha deneyimli olabilir. Onun bir ilham perisi olduğunu düşünebilirsin. Sen de hayatına bu kişinin bazı stillerini uygulamak isteyebilirsin. Konuşma tarzlarını taklit edebilir veya giyim tarzlarını benimeyebilirsin.Partiler her zaman hoşunuza gitmiştir, ancak ziyana yol açmadan, aklı başında eğlenmeyi seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızın işin ayarını kaçırıp dağıtması halinde dizginleri (ya da arabanın anahtarlarını) elinize almanız gerekebilir. İçkiyi fazla kaçırabilir, sersemce davranışlarda bulunabilirler. Bir terslik çıkmasın diye koruyucu rolüne soyunmak isteyeceksiniz. Ne de olsa sonradan üzülmektense temkinli olmak daha iyidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla yapılan bazı konuşmalar, geçmişte baskılanmış olabileceğiniz eski travmatik anıları ortaya çıkarabilir. Bu, son zamanlarda karşılaştığınız birçok engele ışık tutabilir, böylece bu duyguları serbest bırakabilir ve engelleri ortadan kaldırabilirsiniz. Bir kez engelleri kaldırırsanız artık sınırınız gökyüzü olur! Kişisel gücünüz ve özgüveniniz her zamankinden daha güçlü olmalı. En iyisi için devam edin!

21 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içinde planlarınızda ve tavırlarınızda ani değişimler yaşanabilir. Fevri ve sabırsız olmaktan kaçınmalısınız. Hayatınızı kontrol etme içgüdüsü artabilir. Akşam saatlerinde daha sakin ve huzurlu olabilirsiniz.

21 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel gelişime önem veriyorsun. Bugün yeni bir kursa başlayabilirsin. Geleceğini şekillendirmek adına atacağın adımları ailen gururla karşılayacak. İhtiyacın olan maddi manevi desteği zorlanmadan bulabilirsin. Mide, karaciğer gibi organları yoran alışkanlıklarını düzenlemen gerekecek.

21 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınıza müdahale edilmesini istemeyebilirsiniz. Yalnız çalışmak size kısa vadede cazip gelebilir. Ama hata yapma riski de tam aksine uzun vadelidir. İş bölümünden kaçmamalı ve farklı fikirlere açık olmalısınız.

21 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerinde daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Yeni niyetler ortaya koyacağınız zamanlar var. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla toplanıp, keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz.

21 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi çalışarak terapi edebildiğiniz içinya da uğraşıları çoğu kişiden iyi başarabiliyorsunuz. İşinizde beklemediğiniz sorumlulukları almanız gerekebilir.

21 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

21 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Spesifik bir konudaki fikrinizi ve bu konudaki yöntemlerinizi değiştirmek uzun vadede size gerçekten fayda sağlar mı? Bu soru özellikle dikkate alınması gereken çok güzel bir soru.

21 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni birbirliği içinde olabilir ve bu işten önemli paralar kazanabilirsiniz. Her şey size bağlı gelişecek. Çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmelisiniz. Başarı, sizin için önemli bir olgu ve disiplinli bir yapınız var. 

21 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgi ilişkinizde uyumlu ve açık bir iletişim içine girmeniz mümkündür. Yine dehayatınızdaki bazı planlar değişebilir ve sosyal hayattaki programın dışına çıkmanız da gerekebilir. Sizden ilgi bekleyen insanlar ile, işiniz arasında kalabilirsiniz.

21 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize karşı her zaman çok dürüst ve cömertsiniz. Bugünyerinizde ortaya çıkabilecek her türlü çatışmadan uzak durmaya özen gösterin. Duygusal olarak kendinizi çok iyi hissediyorsunuz ve hayata daha pozitif bakmaya başladınız.

21 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilgili endişeleriniz var. Kuruntularınızı yansıtmaktan kaçının. Gelişmeleri beklemelisiniz. Yeni tanıştığınız kişilere karşı tedbirli davranmalı, hemen samimi olup sırlarınızı anlatmayın. Dostlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Yeni ve reddetmesi güçtekliflerine hazır olun. Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir. Bunu yenip, alacağınız teklifleri mutlaka değerlendirmelisiniz. Maddi konulardaki problemlerinizi çözebilmeniz için bugün uygun fırsatlar var

21 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 56' 06" R
Ay
Yengeç
00° 04' 03" R
Merkür
Koç
24° 47' 19"
Venüs
Boğa
14° 21' 34"
Mars
Koç
08° 03' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 30' 12"
Satürn
Balık
17° 27' 53"
Uranüs
Boğa
22° 58' 24"
Neptün
Balık
29° 12' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
21° 15' 13"
Lilith
Başak
24° 32' 27"
True Node
Koç
15° 06' 09"
Son Güncelleme : 11/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>