Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Pozitifsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Bir sosyal etkinlik veya grup toplantısı sayesinde ilginç alanlarda bazı yeni ve heyecan verici kişilerle temasa geçebilirsiniz. Hatta belki uzun zamandır görmediğiniz eski bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, çekici bir kişiyle tanışabilirsiniz. Bu sizin için heyecan verici ve teşvik edici bir gün olacağa benziyor. Büyük bir geleceğin kapıları sizin için açılırsa şaşırmayın. Keyfini çıkarın!

Bugün, gezegenlerin enerjisi size "insanüstü" bir güç kazandırdığından, bugün çok fazla kuvvet ve kararlılık elde edeceksiniz. Dayanıklılığınız antrenmanlar ve diğer spor aktiviteleri için yüksek olacaktır. İşyerinde, büyük projeleri bitirmek ve başkalarını kendi bakış açınıza ikna etmek için iyi bir gün olmalı. Zam, terfi kampanyası veya politika değişiklikleri başlatmaya çalışmak gibi herhangi bir politik etkinlik de ayrıca yolunda gidecek olmalı.

Bugün kendinizi eğitim hedefleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Okul dönemi sona eriyor. Eğer okuyorsanız, zihniniz dönem ödevleri ve finallerle meşgul olabilir. Eğer okumuyorsanız da, gelecek dönem için bir sınıfa kaydolmayı düşünebilirsiniz. Bu açıdan hangisine karar verirseniz verin, o konuya tamamen kendinizi vereceksiniz. Temkinli bir şekilde ilerlemekte fayda var.

Sofistike ve olgun insanlara ilgi duyup kapılabileceğin bir gün. Tavırları oturmuş ve kendi halinde olan birinin enerjisi seni çok iyi hissettirebilir. Bu kişi senden daha yaşlı veya daha deneyimli olabilir. Onun bir ilham perisi olduğunu düşünebilirsin. Sen de hayatına bu kişinin bazı stillerini uygulamak isteyebilirsin. Konuşma tarzlarını taklit edebilir veya giyim tarzlarını benimeyebilirsin.Partiler her zaman hoşunuza gitmiştir, ancak ziyana yol açmadan, aklı başında eğlenmeyi seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızın işin ayarını kaçırıp dağıtması halinde dizginleri (ya da arabanın anahtarlarını) elinize almanız gerekebilir. İçkiyi fazla kaçırabilir, sersemce davranışlarda bulunabilirler. Bir terslik çıkmasın diye koruyucu rolüne soyunmak isteyeceksiniz. Ne de olsa sonradan üzülmektense temkinli olmak daha iyidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanlara destek olman gerekebilir. Biraz koşuşturması bol bir gün olabilir. Halledilmesi gereken işler, açılması gereken telefonlar daha fazla gündeme gelebilir.

21 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zihniniz, bedeniniz ve ruhunuz bugün mükemmel bir uyum içerisinde çalışıyor sevgili Boğa burçları. İçinizdeki harika enerjiyi dışa vurmak için bugün görünümünüze önem vermenizde fayda var. İş hayatınızla ilgili yaşanan gelişmeler sizi çok heyecanlandıracak. Motivasyonunuz yüksek. İlham dolusunuz ve yeni hobiler edinebilirsiniz. Ancak yüksek enerjinizi savurgan kullanmayın. Akşam evinize gidip rahat bir uyku çekmenizde fayda var.

21 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pozitifliği elden bırakmadığın bir gündesin. Hafta sonu için hazırladığın planları, şimdiden hayata geçireceksin. İsteklerine göre hareket edecek olman çevren tarafından anlaşılmayacak olsa da kimseye laf anlatmak istemeyeceksin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, yeni tanıştığın kişiyle diyalogunu artırabilirsin.

21 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize olan güveninizi kanıtlama çabası içerisine girebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar karşısında stratejik davranamıyorsunuz. Güç savaşlarından kaçının. Kimseye kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz böyle bir çaba içine girmeyin.

21 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konuları daha yaratıcı hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. Kolektif konular ilginizi çekebilir. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Akışta kalın.

21 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınız ve sevgi içeren konularda daha sağlam temel atarak daha sağ duyulu davranmayı tercih edebilirsiniz.

21 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla yapılan bazı konuşmalar, geçmişte baskılanmış olabileceğiniz eski travmatik anıları ortaya çıkarabilir. Bu, son zamanlarda karşılaştığınız birçok engele ışık tutabilir, böylece bu duyguları serbest bırakabilir ve engelleri ortadan kaldırabilirsiniz. Bir kez engelleri kaldırırsanız artık sınırınız gökyüzü olur! Kişisel gücünüz ve özgüveniniz her zamankinden daha güçlü olmalı. En iyisi için devam edin!

21 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Makul hedefler belirleyerek hayatınıza daha fazlasını katmak için gereken şeylere sahipsiniz. Bunun yaparak sosyal itibarınızda veya profesyonel yaşamınıza daha fazla güç ve kişilik kazandıracaksınız. Egonuz ve kimliğiniz, başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğüne ve sorumluluklarınızı yerine getirme becerinizle yakından bağlıdır. Onaylanma ihtiyaçlarınız dengeli ve ılımlı olduğu sürece faydalı bir amaca hizmet edebilirler.

21 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızdaki artışlar yüzünden otokontrol sınırlarınız denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmiyorsunuz.

21 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

21 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkiniz odak noktanızda olabilir. Birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sizi şaşırtacak beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Yöneticiniz Venüs sizi destekliyor, günün tadını çıkarın.

21 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilgili endişeleriniz var. Kuruntularınızı yansıtmaktan kaçının. Gelişmeleri beklemelisiniz. Yeni tanıştığınız kişilere karşı tedbirli davranmalı, hemen samimi olup sırlarınızı anlatmayın. Dostlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Yeni ve reddetmesi güçtekliflerine hazır olun. Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir. Bunu yenip, alacağınız teklifleri mutlaka değerlendirmelisiniz. Maddi konulardaki problemlerinizi çözebilmeniz için bugün uygun fırsatlar var

21 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 09' 52" R
Ay
Başak
13° 43' 09"
Merkür
Koç
17° 21' 41"
Venüs
Koç
18° 00' 27"
Mars
Balık
21° 34' 45"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 15"
Satürn
Balık
15° 35' 24"
Uranüs
Boğa
21° 45' 21"
Neptün
Balık
28° 34' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 10"
Lilith
Başak
22° 10' 07"
True Node
Koç
15° 37' 06"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:02

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>