Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Planlar Yapıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 100%

Duygularınızın bugün biraz düzensiz olduğunu görebilirsiniz. Güçlü enerji dalgalarında ruh haliniz gidip geliyor. Güne, daha önce hiç yapmadığınız bir şekilde başlamanızı sağlayan doğal bir elektrik hissi var. Bir proje üzerinde inisiyatif almanız gerekiyorsa, geri çekilmeyin. Kalbiniz her zaman doğruyu söyler.

Bugün tetikte olun çünkü muhtemelen önemli biriyle tanışacaksınız. Aylardır, hayatınızda büyük bir değişimi başlatacak birini ya da bir şeyi bekliyormuşsunuz gibi, ilişkilerinizde mesafeyi korudunuz. Bugün, bu tip bir etkileşim ihtimalinin son derece yüksek olduğu bir gün. Monoton konulara gelecek olursak, işyerindeki sıkıntılarınız derinleşecek gibi görünüyor. Bu yeni ve özel arkadaşla geçireceğiniz vakit, tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Kınamalarla uğraşman gereken bir gün. Bu kınama, bir üstünden; bir otorite figüründen – muhtemelen aile ya da öğretmen – gelebilir. Onları dinlemek önemli olsa da, söyleyecekleri şey eğer kişisel hayatına müdahale eder cinsten ise, hayatın adına söz hakkı olan tek kişinin kendin olduğunu bilmelisin. Şunu unutma; ne yaparsan yap, onaylamayan birileri çıkacaktır.İçsel benliğinle iletişim kurmak için iyi bir zaman. Dindar bir insan olmayabilirsin fakat spiritüel bir havadasın. Yaşamını idame ettirmenin farklı yollarını arıyor olabilirsin. Belki de yeni bir felsefe deniyorsun. Bir kitaptan veya danışmandan yardımlar alabilirsin. Aydınlatıcı görüşleri hayatına uygulamaya çalış ve önemli değişimler yapıp yapamayacağını gör.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tempo değişikliğine mi ihtiyacınız var? Bir şeyler sıkıcı gelmeye başladıysa, siz de değişiklik yaparsınız. Herkesin zaman zaman buna ihtiyacı olur. Tek yapmanız gereken; değişmesi gereken şeyin ne olduğunu bulmak. Günün büyük çoğunluğunu evde geçiriyorsanız, etrafınızdaki eşyaları değiştirmek, evin ve ailenin daha huzurlu ve yeni görünmesini sağlayabilir. Yeni bir resim koymayı düşünebilir ya da birkaç taze çiçek getirebilirsiniz. Yapabilirseniz, programınızı biraz değiştirin. Bu da kesinlikle size enerji verecektir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde duygusal anlamda netleşmeler yaşayabilir, bazı ilişkilerinizle ilgili düşüncelerinizi daha çok duygusal tabanlı belirleyebilirsiniz. Takıntılardan ve kıskançlıklardan uzak durmanız gereken bir gün. Kendinizi doldurmayın.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üstünü örtüp geçmişte bıraktığın bazı olaylar gündeme tekrar gelebilir. Gün içerisinde karşılaştığın eski bir dostun, seni geçmişe götürebilir. Evli bir Boğa burcuysan, yakın çevrenizle bir araya geleceğiniz davete katılabilirsiniz. Bu davette çeşitli planlamalar yapabilir ve kısa mesafeli bir tatil için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Karşılaşacağın ufak tefek sorunların motivasyonunun düşürmesine izin vermeyeceksin.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz ile iletişim kurarken bazı davranışları alttan almanız gerekebilir. Bu süreçte çevrenizi gözlemleyebilir ve tepkilerinizi ona göre oluşturabilirsiniz. İnsanların niyetlerini fark etmeden tepki vermemeye çalışın.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde akmayan koşullar söz konusu. Bazı konuları sonuca bağlamakta zorlanabilirsiniz. Parasal konularda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendinizi duygusal hissedeceğiniz bir günde olsanız da partnerinizden aynı hissiyatı yakalayamayabilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki insanlardan bazı toplu yaşam kurallarına uymadığınız hakkında uyarılar alabilirsiniz fakat sizi en çok rahatsız edecek olan kendinize yaptığınız eleştiriler olacaktır. Değiştirmeniz gereken davranışlar için harekete geçmenizin tam zamanı.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yardımınız gereken bazı olaylar söz konusu olabilir. İyi bir planlamaya ihtiyacınız var. Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir hafta. Bütçenizi yeniden gözden geçirmenin tam zamanı. Unutulmuş gelirlerinizi hesaplayın.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinize renk katacak bir şeyler yapmalısınız. İş yerinizde her şey yolunda gidiyor ve gittikçe hedeflerinize yaklaşıyorsunuz. Bugün yakın arkadaşlarınız ile birlikte eğlenceli aktivitelere yöneleceksiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, inanılmaz bir enerjiye sahipsiniz. Düşündüğünüz her şeyi yapıcı bir şekilde yaşama geçirme savaşı içinde olacak ve hızlı iletişim zinciri kuracaksınız. Yapmak istediğiniz çok şey var. Sosyal ilişkilerinizde ki başarınız ve görüştüğünüz üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek önem kazanırken istediğiniz ilgi üzerinizde olacak.

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 46' 03" R
Ay
Akrep
22° 53' 25" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 05' 43"
Mars
Balık
26° 01' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 37"
Satürn
Balık
16° 08' 28"
Uranüs
Boğa
22° 04' 31"
Neptün
Balık
28° 45' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 09"
Lilith
Başak
22° 48' 22"
True Node
Koç
15° 35' 05"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>