Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Mantaliten Değişiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 50%

Çok sevgili ve şefkatli biri olduğunuz için bugünün kolektif havası içinde özellikle kötü ve kırgın hissedebilirsiniz. Birinin gülümsemesini sağlamak veya herhangi bir uyum ve anlayış yakalamak zor olacaktır. Dahası, bu durum arkadaşları da es geçmeyecek ve yakın arkadaşları bile kavga edebilir hale gelecek. Eğilin ve siper alın, çünkü etrafınızda çatışmalar meydana gelebilir.

İkiniz de çok hassas ve çok entelektüel bir insansınız. Bu harika bir kombinasyon ve sizi süperstar yapan şeyin bir parçası. Bugünün gezegen pozisyonları, kişiliğinizin bu iki temel bileşenini en iyi nasıl birleştirebileceğinizi düşünmeniz için size meydan okuyor. Yazmayı kariyer olarak hiç düşündünüz mü? Bu aradığınız dengeyi bulmanızı sağlayabilir. Biraz düşünün ya da daha iyisi, sadece yazmaya başlayın ve size uygun olup olmadığını görün.

Bir şeyi unuttunuz gibi geliyor fakat bunun ne olduğunu bulamıyor musunuz? Geçmişte önemsiz gibi görünen bir olay aklınızdan çıkmıyor ancak neden olduğunu çözemiyor musunuz? Buna takılı kalmak iyi bir fikir değil. Aklınıza takılan şey her ne ise zamanla onu hatırlayacaksınız ve sonra bunun eski anılarınızdaki öneminin farkına varacaksınız. Bilinçaltınız size bir şeyler söylemeye çalışıyor, acele etmeyin. Rahat olun!

Hayatında bir çok ilerlemeye tanık oluyorsun fakat bugün ne kadar da ileri gittiğini görme açını yitirebilirsin. İnsanların duygu değişimlerinin cesaretini yıkmasına veya seni değersiz hissettirmesine izin verme. İnsanlar bugün birçok hissini dışa vuruyor olabilir; ama bunlar kişisel değil. Bu sadece güne hakim olan enerji. Umursamamaya çalış ve devam et. Bir süre sonra yine iyi hissedeceksin.Genelde rasyonel ve bilimsel düşünceye meyilli olmanıza rağmen bugün o kdar sezgisel olacaksınız ki Mr.Spock olmak yerine doğuştan gelen pşisik yeteneklerinizi kullanacaksınız. Bu hem bir avantaj hem de bir dezavantaj. Burcunuz fedakar bir burç ve mantık yanlısı doğası talihsizlerle çok fazla özdeşleşmesini önlüyor. Bugün bu önlem yok denecek kadar azalacak o yüzden duygusal olarak herkesle empati kurmaya hazır olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Partiler her zaman hoşunuza gitmiştir, ancak ziyana yol açmadan, aklı başında eğlenmeyi seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızın işin ayarını kaçırıp dağıtması halinde dizginleri (ya da arabanın anahtarlarını) elinize almanız gerekebilir. İçkiyi fazla kaçırabilir, sersemce davranışlarda bulunabilirler. Bir terslik çıkmasın diye koruyucu rolüne soyunmak isteyeceksiniz. Ne de olsa sonradan üzülmektense temkinli olmak daha iyidir.

22 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde keyifli ortamlar içerisinde olabilirsiniz. Yardımlaşmalar, karşılıklı destekler artabilir. İş hayatında tanıdıklarınız ve sosyal çevreniz size fayda sağlayabilir. Daha kararlı, ısrarcı veya sabit olabilirsiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne gergin bir şekilde başlamış ve aksilikler yaşamış olabilirsin. Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysan,arkadaşınla tartışmalar yaşayabilirsin. İlişkisi yeni bitmiş bir Boğa burcuysan, eski sevgilin yeniden iletişime geçme isteyebilir. Daha soyut fikirlerin peşine takılıyorsun. Kendini geliştirirken sanata olan ilgin giderek artacak. 

22 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz. Kaybettiğinizi düşündüğünüz birçok şeyi hayatınıza yeniden dahil etmek için ideal bir zamandasınız. Bu zamanın hareket akışını kaçırmamalısınız. Hedeflerinize ilerleyin ve değişime açık olun.

22 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel hassasiyetiniz olan konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarının katılması sizi daha fazla motive edebilir. İşlerinizde kendi fikirlerinizi savunmak için çaba gösterebilirsiniz. Değişimler yaşanabilir.

22 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hedeflere yürümek için istikrarlı olmanız gerektiğini biliyorsunuz bu yüzden kimi anlarda durağan kimi anlarda hareketli olmanız gerekiyor.

22 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

22 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizden büyüklerle her zaman harika bir ilişkiniz oldu. Aslında, genellikle size akranmışsınız gibi davranırlar ve çoğu zaman  ailenin parçası olduğunuzu hissedersiniz. 

22 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. 

22 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı ailevi meseler, zamanınızın büyük bölümünü evle ilgili konulara ayırmanıza neden olacaktır. Yine de zamanınızı ailenize ayırmak sizin seçiminiz de olabilir ve sorunları çözmek değil, sadece birlikte olmak amacı güdebilirsiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner arayışındaysanız, daha fazla sosyalleşmeniz gerekiyor. Şimdiye kadarhayatınızda birçok kez hata yaptınız, fakat artık daha güçlüsünüz ve karşınıza çıkan engelleri kolaylıkla alt edebilirsiniz.  

22 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu kadar kuruntulu olmanız, sizi güzel bir ilişkiden mahrum ediyor. Kendinizi biraz gevşetir ve rahatlatırsanız, aşk hayatınız herkesi kıskandıracak boyutlarda olacak. Bugünçevrenizdeki kişilerin bazı yalanlarıyla karşılaşmanız mümkün. İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz. Değişik yaklaşımlarınızla özellikleyerinde üstlerinizin dikkatini çekip onların takdirlerini kazanmaya çalışın. Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık.

22 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 03' 28" R
Ay
Başak
24° 31' 01"
Merkür
Koç
16° 57' 53"
Venüs
Koç
19° 08' 10"
Mars
Balık
22° 17' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 50"
Satürn
Balık
15° 40' 47"
Uranüs
Boğa
21° 48' 22"
Neptün
Balık
28° 36' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
20° 06' 22"
Lilith
Başak
22° 16' 12"
True Node
Koç
15° 38' 15"
Son Güncelleme : 20/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>