Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duygularınla Yüzleşiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Çok sevgili ve şefkatli biri olduğunuz için bugünün kolektif havası içinde özellikle kötü ve kırgın hissedebilirsiniz. Birinin gülümsemesini sağlamak veya herhangi bir uyum ve anlayış yakalamak zor olacaktır. Dahası, bu durum arkadaşları da es geçmeyecek ve yakın arkadaşları bile kavga edebilir hale gelecek. Eğilin ve siper alın, çünkü etrafınızda çatışmalar meydana gelebilir.

İkiniz de çok hassas ve çok entelektüel bir insansınız. Bu harika bir kombinasyon ve sizi süperstar yapan şeyin bir parçası. Bugünün gezegen pozisyonları, kişiliğinizin bu iki temel bileşenini en iyi nasıl birleştirebileceğinizi düşünmeniz için size meydan okuyor. Yazmayı kariyer olarak hiç düşündünüz mü? Bu aradığınız dengeyi bulmanızı sağlayabilir. Biraz düşünün ya da daha iyisi, sadece yazmaya başlayın ve size uygun olup olmadığını görün.

Bir şeyi unuttunuz gibi geliyor fakat bunun ne olduğunu bulamıyor musunuz? Geçmişte önemsiz gibi görünen bir olay aklınızdan çıkmıyor ancak neden olduğunu çözemiyor musunuz? Buna takılı kalmak iyi bir fikir değil. Aklınıza takılan şey her ne ise zamanla onu hatırlayacaksınız ve sonra bunun eski anılarınızdaki öneminin farkına varacaksınız. Bilinçaltınız size bir şeyler söylemeye çalışıyor, acele etmeyin. Rahat olun!

Hayatında bir çok ilerlemeye tanık oluyorsun fakat bugün ne kadar da ileri gittiğini görme açını yitirebilirsin. İnsanların duygu değişimlerinin cesaretini yıkmasına veya seni değersiz hissettirmesine izin verme. İnsanlar bugün birçok hissini dışa vuruyor olabilir; ama bunlar kişisel değil. Bu sadece güne hakim olan enerji. Umursamamaya çalış ve devam et. Bir süre sonra yine iyi hissedeceksin.Genelde rasyonel ve bilimsel düşünceye meyilli olmanıza rağmen bugün o kdar sezgisel olacaksınız ki Mr.Spock olmak yerine doğuştan gelen pşisik yeteneklerinizi kullanacaksınız. Bu hem bir avantaj hem de bir dezavantaj. Burcunuz fedakar bir burç ve mantık yanlısı doğası talihsizlerle çok fazla özdeşleşmesini önlüyor. Bugün bu önlem yok denecek kadar azalacak o yüzden duygusal olarak herkesle empati kurmaya hazır olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir süredir ertelediğin işlere zaman ayırabilirsin. Evinin temizliği ve düzeni buna dahil olabilir mesela. Biraz temizlik yapmak ve kullanmadığın eşyaları ayırmak iyi olabilir.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün üzerine çalıştığınız projeyle ilgili yaratıcı bir fikirle ortaya çıkaracak dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Küçük ayrıntılarla kendinizi boğmayın, büyük resme bakmaya çalışın. Tüm detaylara hâkim olmak isterken mükemmel bir projeyi kendi elinizle sabote edebilirsiniz. Öğleden sonra, ay Terazi burcuna geçerken bir değişim hissedeceksiniz ve evren sizden sağlığınıza öncelik vermenizi istiyor. Bu enerjiyi, akşam evde kalmak ve rahatlamak için bir bahane olarak kullanın, böylece çok ihtiyaç duyduğunuz kişisel bakımı yakalayabilirsiniz.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konular seni bir hayli oyalarken, bu durumun içinden çıkamadığını fark edebilirsin. Eğer yalnız yaşayan bir Boğa burcuysan, evinin eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıkabilirsin. İstek ve arzularında iddialı adımlar atmaya hazırlanıyorsun. Profesyonel yaşamını da yeniden dizayn etmende etken sağlayacak.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzu yükseltmek adına kendinize yakın hissettiğiniz kişiler ile vakit geçirmek isteyebilir ve onlarla geçirilen vakitin nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Onların fikirlerini aldığınız konularda harekete geçmek size yenilenme enerjisi getirebilir. Mantığınıza yatmayan düşünceler noktasında inatlaşmak yerine sessiz kalmayı tercih etmelisiniz..

22 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgilenmek ve yaratıcı uğraşlara zaman ayırmak için güzel olanaklar var. Dışarı çıkmak ve eğlenceli konulara yönelmek için uygun bir gündesiniz.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde tutkulu ve etkileyici kişiler ile karşılaşıp onlardan çok etkileneceksiniz. İsteklerinizin değiştiği bir dönemdesiniz.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Partiler her zaman hoşunuza gitmiştir, ancak ziyana yol açmadan, aklı başında eğlenmeyi seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızın işin ayarını kaçırıp dağıtması halinde dizginleri (ya da arabanın anahtarlarını) elinize almanız gerekebilir. İçkiyi fazla kaçırabilir, sersemce davranışlarda bulunabilirler. Bir terslik çıkmasın diye koruyucu rolüne soyunmak isteyeceksiniz. Ne de olsa sonradan üzülmektense temkinli olmak daha iyidir.

22 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik ilişkinizde bugün oldukça küçük sebeplerle başlayan bir tartışma, birikmiş şeylerle tutuşarak büyüyebilir. İlişkinize zarar verebilecek durumlardan kaçınmak için bir üçüncü şahsa karşı partnerinizden taraf olmanız iyi olabilir. Bugün size yönelen veya planlanan tehditleri oldukça iyi fark ediyorsunuz ve bu hassasiyetle rakiplerinizin bir adım önündeki konumunuzu koruyorsunuz.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Toplantılarda ilgi üzerinizde olacak.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü partnerinizle geçirebilirsiniz. Geleceğe dair belirsizlikler ve hayal kırıklıkları hafif gerilime neden olabilir. Akışta kalmakta zorlanabilirsiniz. Ancak herhangi bir karar almak için uygun zaman değil.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu kadar kuruntulu olmanız, sizi güzel bir ilişkiden mahrum ediyor. Kendinizi biraz gevşetir ve rahatlatırsanız, aşk hayatınız herkesi kıskandıracak boyutlarda olacak. Bugünçevrenizdeki kişilerin bazı yalanlarıyla karşılaşmanız mümkün. İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz. Değişik yaklaşımlarınızla özellikleyerinde üstlerinizin dikkatini çekip onların takdirlerini kazanmaya çalışın. Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık.

22 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 05' 06" R
Ay
Akrep
14° 11' 20" R
Merkür
Koç
16° 00' 14"
Venüs
Koç
24° 13' 50"
Mars
Balık
25° 29' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 53"
Satürn
Balık
16° 04' 32"
Uranüs
Boğa
22° 02' 10"
Neptün
Balık
28° 44' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 44"
Lilith
Başak
22° 43' 42"
True Node
Koç
15° 36' 49"
Son Güncelleme : 24/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>