Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Emeklerinin Karşılığını Alıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Evinize karşı aniden bir sevgi besleyebilir bu da sizi biraz tadilat yapmaya zorlayabilir. Ayrıca, telefon, faks veya e-posta yolu ile ailenizden biriyle ilgili beklenmedik güzel bir haber alabilirsiniz. Bu haberin tüm aileyi bir şekilde etkilemesi muhtemel, bu nedenle hem bu kişi için hem de kendiniz için mutlu olun. Bir kıskançlık ya da imrenme duygusu hissederseniz şaşırmayın! Sonuçta siz de bir insansınız.

Yaratıcı yeteneklerinizi başkalarıyla paylaşmaya hazır olacaksınız. Eğer bir şairseniz, yazdığınız bir şiirden bahsetmek isteyebilirsiniz. Ya da bir gün müzik kariyerine başlamayı hayal ediyorsanız, bir kafede ya da barda bazı orijinal şarkıları test edebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı ve sanatsal yollarla ifade etmekten korkmayın. Artık sanatınızda tam zamanlı bir yaşam sürmeseniz de geleceğin nelere sahip olabileceğini kim bilebilir?

Bugün kendinizi eğitim hedefleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Okul dönemi sona eriyor. Eğer okuyorsanız, zihniniz dönem ödevleri ve finallerle meşgul olabilir. Eğer okumuyorsanız da, gelecek dönem için bir sınıfa kaydolmayı düşünebilirsiniz. Bu açıdan hangisine karar verirseniz verin, o konuya tamamen kendinizi vereceksiniz. Temkinli bir şekilde ilerlemekte fayda var.

Kaynakların tükenmiş gibi hissedip yenilgiyi kabullenerek havlu atmak isteyebilirsin. Henüz pes etme. Sırf bugün güzel bir gün değil diye tanıdığın herkesi defterden silip kendini bir keşiş ilan etmen çok da mantıklı olmaz. Ayrıca bugün biraz buhranlı hissediyor olman bunun sonsuza dek süreceği anlamına da gelmez. Günü atlatabilmek için biraz daha uyumlu olman gereken bir gündesin.Bugün seni biri bir tarafa öteki diğer tarafa çekecek insanlar olacak ve bu sebeple biraz rahatsız hissedeceksin. Sen de iki ateş arasında kalacak; birini seçmen takdirinde öteki tarafından topa tutulacaksın. Olayı siyah ve beyaz olarak görmemeye çalış. Her durumda bir gri renk olduğunu hatırla.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçsel benliğinle iletişim kurmak için iyi bir zaman. Dindar bir insan olmayabilirsin fakat spiritüel bir havadasın. Yaşamını idame ettirmenin farklı yollarını arıyor olabilirsin. Belki de yeni bir felsefe deniyorsun. Bir kitaptan veya danışmandan yardımlar alabilirsin. Aydınlatıcı görüşleri hayatına uygulamaya çalış ve önemli değişimler yapıp yapamayacağını gör.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde duygusal anlamda netleşmeler yaşayabilir, bazı ilişkilerinizle ilgili düşüncelerinizi daha çok duygusal tabanlı belirleyebilirsiniz. Takıntılardan ve kıskançlıklardan uzak durmanız gereken bir gün. Kendinizi doldurmayın.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Emeklerinin karşılığını aldığını görmek seni mutlu ediyor. Tatil dönüşündeyerindeki pozisyonun ile ilgili yeni gelişmelerin haberini alabilirsin. Yönetici gezegenin Venüs, bugünden itibaren toprak burcunda hareket etmeye başlayacak. Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Boğa burcuysan, bütün detaylarla yakından ilgilenmek isteyeceksin. Etrafında yaşanan olaylardan etkilenmemek için kendi sınırlarını belirleyeceksin.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenize yansıttığınız özelliklerinizde değişikliğe gidiyorsunuz. Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok prensibine sahip olabilir ve ve çevrenizde değişikliğe gidebilirsiniz. Bu noktada gözünüz kara olmalısınız.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeni şeyler öğrenme sorumluluğu içinde hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmeniz çok daha kolay olacaktır. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Ev hayatınızla ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak iyi gelecektir.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendiniz partnerinizle yan yana ve sevgi içerisinde hissetmek pozitif enerji yayarak size iyi hissettirebilir.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde partnerinize daha fazla güvenmeniz gereken bir enerji sözkonusu iken, sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilere sevginizi daha fazla göstermeniz ve kredi çekme gibi işlemlerinizi imkanınız varsa bir sonraki güne ertelemeniz faydalı olacaktır.

22 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı ve sanatkar yetenekleriniz üst seviyede, eğer yeni bir girişimde bulunmak istiyorsanız arkadaşlarınız ve ailenizden alacağınız fikirlerin de yardımıyla oldukça başarılı olabilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz birinden görüşme talebi alabilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İmkânsız gibi görünen düşüncelerin çok da önemli olmadığını görmek, sizi farklı bir sorgulamaya itecektir. Aile bağlarının ve bireylerin önemli olduğunu hissedeceksiniz. Bu konuda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için hazır hissediyorsunuz. Finansal hesaplarınızı çok iyi bir şekilde yönetiyorsunuz. Aile bireyleriniz ile birlikte yaşıyorsanız, bugün tartışmalardan kaçınmaya çalışmalısınız.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel başarınızı arttırma yolunda yapacağınız olumlu gelişmeler sizi bekliyor. İsteklerinizde ısrarcı davranmakla birçok sorunun altını çiziyor ve gündeme gelmesine neden oluyorsunuz. Partnerinizin sizden beklediği davranışlar konusunda çelişkili davranarak onun bazı tepkisel davranışlarına da hedef olabilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 49' 51" R
Ay
Başak
09° 41' 18"
Merkür
Koç
17° 31' 30"
Venüs
Koç
17° 35' 10"
Mars
Balık
21° 18' 53"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 34"
Satürn
Balık
15° 33' 23"
Uranüs
Boğa
21° 44' 14"
Neptün
Balık
28° 33' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 01' 58"
Lilith
Başak
22° 07' 50"
True Node
Koç
15° 36' 39"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>