Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İç Sesini Dinliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2024, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda ilişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın. Koşullara uygun hareket etmenin sizi daha mutlu edebileceğini unutmayın.

Mesleki olarak karmaşık durumlar yaşanabilir. Enerjiniz yüksek ve sizin bundan doğru anlamda yarar sağlamanız gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beraber çalıştığınız kişilerle vakit geçirerek birbirinizi daha iyi tanıyabilirsiniz. Yaşamın herkes için bir zorluğunun olduğu dönemlerde bu zorlukları birbirinde kolaylaştırabileceğini gören insanlar, daha verimliyapabilir. Hukuksal konuların önüne geçmek, ikili yürütülen işlerde riski en aza indirmek için bu yönde bir sorumluluk alabilirsiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal yönden biraz hassas olabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişimde daha dikkatli olmanız gerekebilir. Kendinize zaman ayırarak huzurlu bir gün geçirebilir, içsel dengeyi sağlayabilirsiniz. Maddi konularda ise dikkatli olmalı ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Sağlık açısından da kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz. Enerjinizi doğru kullanarak verimli bir gün geçirebilirsiniz. Umarım bu yorum size yardımcı olur.

23 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşıt burcun Dolunay’a ev sahipliği yapıyor. Psikolojik olarak kendini yorgun ve bitkin hissedebilirsin. Kendini daha fazla olumsuz etkilememek için ailenin desteğiyle bir uzmandan yardım almak isteyebilirsin. Eski güzel günlerine geri dönmek istiyorsun. İç sesini dinlemeye başlıyorsun. Kendi isteklerine göre hareket edeceksin.

23 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizin sizden bazı beklentileri olabilir. Birbirinizi anlamanız ve desteklemeniz gereken süreçler içindeyseniz evin büyüğü gibi davranmak ve karar almak görevi size düşebilir. Harcamaları kontrol etmek, dengeli bir dağılım yapmak ekonomik sorunların önüne geçecektir.  

23 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organizasyon yapabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınızı planlamanız sizi rahatlatacaktır. İşlerinizde alternatif planlar gündeme gelebilir. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Çalışma ortamınızdaki işleri toplamanız gerekebilir.

23 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi kaynaklar bakımından bereketinizi arttırabilir hatta yenisahaları bulabilirsiniz. Çalışmayan Boğa'lar için cv dağıtmaya oldukça elverişli bir gün.

23 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha sakin kalmalı ve tepkilerini kontrol etmelisin. Karşında yaşanan olaylara ani tepkiler vermek seni yorabilir. Olayları gözlemlemek ve fikrini sonradan ifade etmek ise seni daha önemli bir konuma getirebilir.

23 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizde iyi bir izlenim bırakabilir. İmajınızı değiştirmek istiyorsanız önünüzdeki bu zaman bunu yapmak için iyi bir zamandır. Bu dönem genel olarak kişisel çekicilik, dikkat ve güç için hayati bir öneme sahiptir. Nitekim bugün günlük işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. Yardım etmek için elinizden gelenin fazlasını yapma eğilimindesiniz ancak bazı görevleri başkalarına devretmeniz, kendinize biraz zaman ayırmanız ve ara sıra hayır demeniz gerekebilir. Aşırı bağlılıktan kaçının.

23 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili boğalar, yaşam koşullarınızı yeniden gözden geçirmek isteyeceğiniz bir gün. Daha güvenilir ve sağlam adımlarla ilerlemek istiyorsunuz. Hatalarınızın farkındasınız. Bugün önemli kararları ertelemeniz gerekiyor. Düşüncelerinizde biraz esnek olmaya çalışın.

23 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

23 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir ve fevri bir tutum sergileyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

23 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiye karşı duygularınız oldukça aşınmış durumda, alaycı konuşmalarınızdan belli. Fakat vazgeçemiyorsunuz da. İlişkinizin sonu umut vaat etmiyor. İş hayatınızda kararlarınızı uygulamaya koymadan önce sakin olup, kendinizi iyi ifade edin. Sorunlarınızdan kaçarak çözemezsiniz. Bir an önce ne istediğinize karar verip harekete geçin. Çok uzun zamandır sürüncemede olan bir mülk satışından para gelebilir. Kiloları vermenin zamanı gelmedi mi?

23 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 26' 05" R
Ay
Balık
23° 36' 30"
Merkür
Koç
19° 03' 01"
Venüs
Boğa
06° 05' 26"
Mars
Koç
02° 54' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 26"
Satürn
Balık
16° 55' 49"
Uranüs
Boğa
22° 35' 03"
Neptün
Balık
29° 01' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 23"
Lilith
Başak
23° 47' 46"
True Node
Koç
15° 23' 39"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>