Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İçine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Rutin hayatınız içerisinde biraz sıkılmış olabilirsiniz. Tabii ki bu, toplanıp yabancı bir ülkeye taşınmanız gerektiği anlamına gelmez! Fakat, kendi başınıza tamamen farklı bir kültürü ziyaret etmeyi düşünebilirsiniz. Bu şekilde, ufkunuzu genişletebilir ve günlük hayatınıza yeni bir bakış açısı kazandırabilirsiniz. Bu yolculukta sevgilinizle beraber olabilir veya yolculuğun ruhsal yönünü vurgulamak için tek başına gidebilirsiniz.

Yükünüzü hafifletmeniz gerektiğini keşfedebilirsiniz. İş yerinde çok fazla sorumluluk almış olabilirsiniz. Bunu başkalarına da söyleyin ve biraz yardım alın. Veya belki de evde çok fazla şey yapmaya çalışıyorsunuzdur. Size yardım etmesi için romantik partnerinizi bulup getirin. Ya da çocuklarınızın çamaşır, temizlik ve bulaşık yıkamak gibi ev işleri konusunda size yardımcı olmasını sağlayın. Her şeyi kendiniz yapmak zorunda değilsiniz!

Sonunda, harika bir gün! Liderlik becerileriniz bugün çok daha önemli olacak. Eğer bir ekipten sorumluysanız, bir işin başında veya bir orkestranın şefiyseniz ekibinizdeki insanlarla doğrudan konuşun. İnsanlar sizi ciddiye alacak bu da bitmeyen bazı zorlu problemleri çözmenizi sağlayacak.

Bugün senin için harika bir gün; ve iyi modun gün boyu sürecek. Gerçekleştirdiğin eylemler duyarlı, sevgi dolu ve sezgisel zihnin tarafından desteklenecek. Öyleyse eğlenmene bak ve kendi kasma. Her ne kadar zihnin ve düşüncelerin bulutlarn üstünde geziyor olsa da, eylemlerin şaşırtıcı şekilde kararlı ve gerçekçi olacak. Bu güç kombinasyonunu avantajına kullan.Bugün sözleriniz birinin kulağına ok gibi saplanabilir o yüzden sözlerinizin etkilerine dikkat edin. Elbette bu, vermek istediğiniz mesajı gizleyip bambaşka söylemeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Sadece, bir şeyleri olduğu gibi söylediğinizde ve gerçekleri ortaya çıkardığınızda, aşırı duygusal bir tepkiyle karşı karşıya kalabileceğinizin bilincinde olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla zaman geçirmen zihnen daha rahat olmana vesile olabilir. Bugün keyifli ortamlara girmek sana çok iyi gelecek. Zevkli ve keyifli bir gün planlaman gerekebilir.

23 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gerçekte her kim olduğunu düşünüyorsan, yapıcı olmayan bir şey söyleme alışkanlığın yok. Bazen bazı insanlar senden şüpheleniyorlar ya da seni hiçbir şey söylememekle suçluyorlar! Sabırlı olup beklediğin zamanlar da insanlar senin ihmalkar olduğunu söylüyorlar. Toleranslı davrandığın zamanlar da insanlar senin umursamaz olduğunu söylüyorlar. Bugün o insanlara gerçek sen ile ilgili şeyleri söylemek ve dünya hakkında söyleyecek ne kadar çok şeyin olduğunu göstermek için iyi bir gün.

23 Ocak 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel yolculuğuna çıkmak, kendini yeniden bulmak isteyebilirsin. Kendine soracağın çeşitli sorulara, vakitlice cevap bulman birçok konuda yolunu aydınlatacak. Ev içerisinde çıkacak tadilat işleri gün boyunca seni oyalayabilir. İkili ilişkilerinde hislerin ile mantığın arasında gelgitler yaşayabilirsin. Fiziksel olarak kırgınlık hissedebilirsin.

23 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi yönetmekte zorlandığınız bir gün olabilir. Tutarsız hal ve hareketleriniz veya konuşmalarınız sizi zor durumda bırakabilir. Bu sebeple konuşurken her cümlenize mantık süzgecinden geçirerek konuşmaya önem verin. Böylece pişmanlıkların önüne geçmiş olursunuz.

23 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Terazi burcuna ilerleyen Ay, zaman alabilecek işlere ve organize olma ihtiyacına işaret ediyor. Yaptığınızve hizmetlerde daha gayretli olmaya bakmalısınız.

23 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, daha affedici ve yumuşak tavırlı bir döneme giriyorsunuz.

23 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genelde rasyonel ve bilimsel düşünceye meyilli olmanıza rağmen bugün o kdar sezgisel olacaksınız ki Mr.Spock olmak yerine doğuştan gelen pşisik yeteneklerinizi kullanacaksınız. Bu hem bir avantaj hem de bir dezavantaj. Burcunuz fedakar bir burç ve mantık yanlısı doğası talihsizlerle çok fazla özdeşleşmesini önlüyor. Bugün bu önlem yok denecek kadar azalacak o yüzden duygusal olarak herkesle empati kurmaya hazır olun.

23 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygular biraz daha yoğun fakat çoğunlukla hoş bir şekilde, gündeminizde. Kaçamaklar ve eğlenceler her zamankinden daha çekici. Kariyeriniz ve aldığı yol hakkında düşünürken, bunun kendinizi strese sokacak bir seviyede olmamasına dikkat edin. İlham kaynağı olarak hedeflerinizin olumlu tarafına odaklanmak yardımcı olabilir. Aşk hayatınızdaki veya duygulardaki sorunlar daha güçlü bir odak haline gelebilir, ancak şu an için duygusal olarak güvenli bir mesafeyi koruma eğilimindesiniz.

23 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze etmeye çalışacaksınız. . İletişim konularında, isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı tüm gücünüzle uygulamaya başlayabilirsiniz.

23 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

23 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonuna taşımak zorunda kaldığınız işleriniz olabilir. Evde yapmanız gereken düzenleme işleriyle de ilgilenmeniz gerekebilir. Partnerinizle aranızda iletişim problemlerinin çıkması mümkün.

23 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşlerinizin yoğunluğu yüzünden sevgilinizi ihmal etmek durumunda kalıyorsunuz. Onun bu durum karşısında alındığını ve genellikle sıkıntısını sizi kırmamak için içine atarak, paylaşmadığını da fark etmiyorsunuz. Biraz daha ilgili olmaya çalışın. Epey zamandıralanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini gözden geçiriyor ve ne kadar şanslı olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışın. Harcamalarınızı azaltın

23 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 10' 43" R
Ay
Akrep
02° 47' 16" R
Merkür
Koç
16° 05' 51"
Venüs
Koç
23° 05' 01"
Mars
Balık
24° 45' 55"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 59"
Satürn
Balık
15° 59' 16"
Uranüs
Boğa
21° 59' 02"
Neptün
Balık
28° 42' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 30"
Lilith
Başak
22° 37' 31"
True Node
Koç
15° 38' 27"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>