Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorumluluk Alıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 90%

Grup etkinlikleri bugün sizin için normalde olduğu kadar iyi gitmeyebilir. Her zamankinden biraz daha çekingen hissediyorsunuz ve belki biraz dışarı çıkacağınız arkadaşınız veya sevgilinizle aranız biraz limoni olabilir. Tuhaf gelecek ama, artan utangaçlığınıza rağmen insanlarla dışarı çıkmak muhtemelen en iyi terapi. Belki de yapılacak en iyi şey, insanların toplandığı bir yere tek başınıza gitmek.

Bugün son derece kendindesiniz! Tabii ki, zodyağın tüm belirtileri, Boğa doğanız günün ciddi havasıyla uyumlu olacak. Şu an çok sağlam ve pratiksiniz. Aslında, insanlar yeteneklerinize o kadar güveniyorlar ki, evde veya içinde bulunduğunuz grupta ek sorumluluklar üstlenmeniz istenebilir. Fazladanolacak, ama siz bunun için hazırsınız!

İşinizle ilgili oldukça rahatsız edici bir söylenti kulağınıza gelebilir. Bu dedikodu, şirketin satılacağı ya da süregelen hiyerarşilerin oluşacağı yönünde olabilir. Bu nedenle işinize devam edip etmeyeceğiniz konusunda endişeye kapılabilirsiniz. Bir sonuca varmadan önce, size doğruyu söyleyecek birini arayın. Belki de duyduklarınız dedikodudan öte değildir.

İnsanlara harika fikirlerini sunmak ve iletebilmek konusunda çok başarılısın. Aile yaşamında, çocuklarına yaşamı ve sorumluluklarını öğreten taraf sen olabilirsin. Bugün ise, birisi sana yeni bir şey öğretebilir. Eğitimin, bir iletişim olduğunu unutma; ki iletişim de bir fikir değiş tokuşudur...Birden bir şeyler sizin için doruk noktasına ulaşacak. Olaylar düğüm noktasına doğru hızla tırmanırken repliklerinizin tamamını hatırlayabileceğinizden pek de emin değilsiniz. Her şeyi adım adım yapın. Sorunlarla, önünüze geldikçe ilgilenin. Aceleci davranıp hata yaparsanız, durumlar baş edebileceğinizden daha kötü bir hal alıp sizi harap edebilir. Gereksiz şeyleri kafanıza takmamanız gerektiğini unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün seni biri bir tarafa öteki diğer tarafa çekecek insanlar olacak ve bu sebeple biraz rahatsız hissedeceksin. Sen de iki ateş arasında kalacak; birini seçmen takdirinde öteki tarafından topa tutulacaksın. Olayı siyah ve beyaz olarak görmemeye çalış. Her durumda bir gri renk olduğunu hatırla.

23 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal şanslar yakalayabilir, hediyeler alabilirsiniz. Aile içi finansal destekler öne çıkabilir. Yatırım ve birikim konularıyla ilgilenebilir, kısa vadeli planlar için şimdiden harcama yapabilirsiniz. Kıskançlık gibi duygular ilişkilerde gerilimi tetikleyebilir.

23 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içerisinde sorumluluk almanı gerektirecek konular karşına gelebilir. Bugün kendini bir anda hiç aklında olmayan programların içinde bulabilirsin. Çalışmayan bir Boğa burcuysan, çalışmadığın bu günleri değerlendirmek isteyeceksin. Aile içerisinde çözüme kavuşmamış miras konuları yeniden konuşulabilir. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle hafta sonu geçirmek için, şehre yakın sakin bir yere gidebilirsin. 

23 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda aşırı duygusal tepkiler verebilirsiniz. Dengede kalmaya çalışmalısınız. Yoksa ani duygusal değişimlerin geride bıraktıklarını toparlamak oldukça zor olabilir.

23 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeylere açılmak isteyebilirsiniz. Toplumsal olaylardan etkileneceğiniz zamanlar var. Gün içinde ilişkilerde sıkışıklıklar olabilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kolayca risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konulara yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde ilişkiler daha akıcı ve keyifli.

23 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendinizi iyi hissetmek için karar almanızın gerektiği bir evreden geçmektesiniz. Aldığınız kararların arkasında durun.

23 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınızdaki başkalarını da ilgilendiren fikirleri, uyum sağlamak zorunda oldukları bir şey gibi göstermektense, teklif olarak sunmayı deneyin. İstediğiniz kapılar ancak tatlı dil ve hoş bir gönülle açılacaktır.

23 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel ve sosyal yapıda olan kişilerden etkileneceksiniz. Akıl ve felsefi konuşmalar sizin için önemli. Aşka bağlı yolculuklar yapabilirsiniz. Eğlenceli ortamlarda beğeneceğiniz kişilerle birliktelik şansınız mevcut.

23 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

23 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finansal konular yüzünden eşiniz ile tartışmaktan kaçınmalısınız. İş yerinizdeki sıkı çalışma temposundan dolayı kendinize ve sevdiklerinize zaman ayıramıyorsunuz. Günlük su tüketiminizi artırın.

23 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir beklediğiniz şartların kendiliğinden oluşması sizi şaşırtabilir. İçsel enerjinizi arttıracak olaylar peşinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları sosyal yönüyle değerlendirmeniz, toplumcu yapınız ön plana çıkarırken, size farklı bir statü kazandırıyor. Bilgilerinizi kullanmak için fırsatları değerlendireceksiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 28' 50"
Ay
Akrep
15° 54' 36"
Merkür
Koç
26° 07' 27"
Venüs
Balık
20° 45' 19"
Mars
Balık
04° 25' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 56"
Satürn
Balık
13° 13' 22"
Uranüs
Boğa
20° 37' 47"
Neptün
Balık
27° 46' 59"
Plüton
Kova
01° 48' 53"
Chiron
Koç
18° 45' 11"
Lilith
Başak
19° 43' 12"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 28/03/2024 19:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>