Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yapabileceklerinin Farkındasın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün para kazanmak için yeni ustaca teknikler bulabilirsiniz ancak hiç düşünmeden bunlara atlamak yerine bu fikirler üzerinde ciddi bir şekilde düşünmeniz gerek. Sadece görünenlere değil, arka plandaki şeylere de odaklanın. Bugün romantik tutkunuz yeni şeyler araştırma isteğinizi geride bırakacak. Sevgilinizle baştan çıkarıcı bir akşam planlayın. Unutamayacağınız bir gece olacak!

Bugün geçmişte görüştüğünüz biriyle iletişime geçmek size fayda sağlayabilir. Eski bir dostunuza ya daarkadaşınıza ulaşmak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki gelişmeleri birbirinizle paylaşmak ve birbirinize yardımcı olup olamayacığınıza bakmak iyi olacaktır. Bir kariyer fırsatını değerlendirmek üzere destek görebilirsiniz. Yahut bir stratejiyi uygulayabilmek ya da bir sorunu çözebilmek için fikir geliştirebilirsiniz. Geçmişte kurduğunuz bağlantıların faydasını şimdi göreceksiniz.

Bugün dışarıda zaman geçirmek isteyebilirsiniz, belki parkta bir yürüyüş olabilir. Bunu yapmanın en iyi yolunun bir süreliğine kendinizden uzaklaşmak olduğunu düşünebilirsiniz. Karar vermek bugün sizin için kolay olmayacak bu yüzden çok da zorlamayın. Dışarı çıkıp temiz havanın tadını çıkarın. Bazen bazı şeyler onları bir süreliğine aklımızdan çıkardığımızda daha hızlı bir araya gelir.

Ukala bir moddasın! Her zaman kıvrak bir dilin olmuştur fakat şu anda işler biraz keskinliğe doğru gidiyor. Hak etmediği halde birinin canını yakabilirsin. Hayatında olup biten şeyler ise seni stresli kılıyor. Ama bu masum kişilerden acını çıkarabileceğin anlamına gelmez!Bugün özellikle ilgili olduğun insanlarla ilgili içgüdülerin hedefini tam isabet tutturabilir. Sen ve bir arkadaşın aynı yerde ve aynı kelimelerle bir şey ortaya atabilirsiniz, bu durum ikiniz içinde biraz rahatsız edici olabilir. Yine de artan içgüdülerin daha önce ummadığın kadar sana yakın olan anlayışını arttıracak. Elinden geleni yap ve öğrendiklerini unutma.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sır tutma yeteneğiniz bugünün gezegenlerin de etkileriyle artacak. Birisi için bir sürpriz planlıyorsanız, bu durumda yeteneğiniz çok fayda sağlayacak. Ne yaptığınızı sorduğuklarında, dilinizin ucunda muhtemelen bir cevap olacaktır. Bu bakış açısı aynı zamanda sizi güvenilir ve iyi bir insan yapar. Diğer insanlar, sırları ile size güvenle açabilir.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha gizemli olabilir, bazı duygu ve düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Kendi kendinizi manipüle etmekten ve manipülatif konuşmalardan kaçının. Hareketli ve koşturmaca içinde bir gün geçirebilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinde önemli bir süreç içinde olabilirsin. Çalışan bir Boğa burcuysan yöneticilerin ile aranda iyi bir iletişim kurulabilir. Kendini hiçbir anlamda kısıtlamak istemiyorsun. Potansiyelinin farkındasın. Çevrendeki bazı insanların üzerinde üstünlük kurmak istemesi seni bir parça gerebilir.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa süreli seyahat programı düzenleyebilirsiniz. Sıkışmışlığınızı üzerinizden atmak ve  duygularınızı hafifletmek için buna ihtiyacınız var. Koşullar gereği dikkatli olmaya ve tedbiri elden bırakmamaya özen göstermelisiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eviniz için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Ailevi konular gündeme gelebilir. Babanızın sağlığını ihmal etmemelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha çok çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizi evinize davet edip, küçük bir parti düzenleyebilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında dikkatli davranmanız ve rakipleriniz olduğunu bilerek hareket etmeniz gereken bir gündesiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen bir şeyleri derinden hissediyorsunuz ve çok fazla zamanınızı düşüncelerinizde kaybediyorsunuz. Yine de, çok fazla yoğunluk sağlığınıza zarar verebilir. Dışarı çıkmanın zamanı gelmiş olabilir. Sandalyeden kalkıp yürüyüşe çıkın. 

24 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi huzursuz ve tedirgin hissediyorsunuz. Değişik düşünceler içinde bocalayacağınız bir gün. Son günlerde gereğinden fazla çalışıyor ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken, hata kabul etmiyorsunuz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Asla sabırsızlık göstermemeniz gereken bir gündesiniz. Karşılaştığınız sorunları çözemezseniz bile patlamalardan kaçınmaya çalışmalı, durumu idare etmek veya sorun çıkaran kişileri kendi hallerine bırakmak gibi yöntemler uygulamalısınız.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizden çok memnunsunuz ve kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Finansal hesaplarınızı çok iyi bir şekilde yönetiyorsunuz. Bugünü en sevdikleriniz ile birlikte geçirmeye özen gösterin.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, arkadaşlarınıza ve işinize ayırdığınız vakti kıskanmaya başladı. Partnerinizin bu düşüncesini yıkmanız gerekiyor. Ona olan bağlılığınızda bu endişeye hiç gerek yok. Yanlızlık duygusunu bir kenara bırakın, gücünüzle ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenin. Takdir ve teşekkür beklemek yerine, kendinizi ispata çalışın. Ciddiyetiniz, işinizdeki yerini sağlamlaştıracaktır. Bütçenizdeki denge bugünlerde biraz bozulabilir. Günün yorgunluğunu spor yaparak atmayı deneyin.

24 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 52' 33" R
Ay
Yay
07° 14' 08"
Merkür
Koç
16° 01' 53"
Venüs
Koç
26° 29' 56"
Mars
Balık
26° 54' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 27"
Satürn
Balık
16° 14' 47"
Uranüs
Boğa
22° 08' 23"
Neptün
Balık
28° 47' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 04"
Lilith
Başak
22° 55' 57"
True Node
Koç
15° 31' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>