Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendine Daha Özenli Davranabilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 80%

İşteki sorumluluklarınız yüzünden bugün sevgilinizi biraz ihmal etmeniz gerekebilir. Bu üzücü ve oldukça sinir bozucu bir durum ancak direnmek, işinizi bitirip sevgilinizle tekrar ilgilenebilmeniz için mümkün olduğunca hızlı bir şekilde çalışmak dışında yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Ve sevgilinizi de bu durumdan mutlaka haberdar edin, daha fazla üzülmek istemezsiniz.

Bugün akıntıya karşı yüzüyormuş gibi hissedebilirsiniz. İş yerindeki insanlar hakkında iyi bir izlenim bırakmak için çok çalışıyorsunuz, ancak bugün size çok fazla dikkat etmiyor olabilirler. Çabalarınızın fark edilmediğini hissedebilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın. Günün enerjisi çoğu insan için dikkat dağınıklığına neden oluyor ve şu an size bu yüzden odaklanamayabilirler. Ne yapıyorsanız yapmaya devam edin ve başınızı dik tutun!

Bugün, bir parti veya buluşmada kulak misafiri olduğunuz bazı haberler sizi şaşırtabilir. Kendi kariyer yöneliminiz hakkında sizi ikinci kez düşünmeye itecekfırsatları ya da birine yakın olmadan önce bir daha düşünmenizi gerektirecek şeyler duyabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye direkt inanmayın. Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz sizin için daha faydalı olacak.

Sessiz bir gün istiyorsun. Finansal durumunu değerlendirmek için sakinlikten faydalanabilirsin. Geçtiğimiz aylarda önemli riskler aldın ve şimdi doğru şeyi yapmış olduğunu biliyorsun. Ektiğini biçmenin zamanı geldi! Emeklerinin karşılığını nihayet alıyorsun...Bugün partnerinizle iletişim kurmanız zor olabilir. Dış dünyaya dair acil zorunlulukların evde halledilmesi gereken dünyevi meselelerle çatışması olası. Kendinizi sinir bozucu bir telefon kuyruğu oyunu içinde bulabilirsiniz! Trafik sıkışık olduğu için hızlı yol alamayabilirsiniz. Biraz sabredin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel yaşamınla ilgili yaratıcı şeyler yapmak için güzel bir gün. Genel rutininin dışına çıkmak isteyebilirsin. Eğer bir ilişkideysen, sıkıcı bir döneme girmiş olabilirsin. İşleri bugün farklılaştırmak istiyorsun. Deneysellikten korkma. Yemek yemeye farklı bir yere gidin. Bir konsere katılın. Farklılık seni canlandıracaktır.

19 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatleri boyunca Ay boşlukta ilerliyor. Kendinize, yaşam koşullarınıza ve duygularınıza dair bir sorgulama yaşayabilirsiniz. Güvende olma, güvende hissetme isteği artabilir. Geçici duygular ve geçici düşünceler içerisinde olabilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Korkularını dizginliyorsun. Kendine daha çok vakit ayırmanın verdiği huzura vakıf olmak sanan iyi geliyor. Online yaptığın alışverişlerde daha seçici davranabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan eşinin vereceği müjdeli haber sana eski güzel duyguları ruhunda hissettirebilir. Arkadaşların ile yapacağın bir görüşmeyi iptal etmen gerekebilir.

19 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı öfkeli olabilirsiniz. Beklediğiniz ilgiyi görmemeniz gerginliğinizi artırabilir. Biraz empati yapmalı, onun da nasıl bir ruh hali içinde olduğunu anlamalısınız. Beklentileriniz, vereceklerinizle gerçek olabilir.

19 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi ön plana koymak için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Harcamalarınızla ilgili bütçeleme yapmak sizin için iyi olabilir. Akşam saatlerinde koşullar yorucu bir hal alabilir. Akışta kalmaya çalışın.

19 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilinçli ve istekli yaptığınız bazı kıskandırma planları beklediğiniz gibi gelişmeyebilir. Aşk konularında olgun ve verimli düşünebilmelisiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi ve enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, bulunduğunuz ortamlarda ışığınızla kolayca fark edilebilir, öne çıkabilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçebileceği bugün, yakın çevreniz ve sevdiklerinizle keyifli sosyal ortamlarda yer alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hoşunuza giden bir kişi, başka biriyle ilgileniyor gibi görünebilir. Bu, güvensizliğinizi ve kıskançlığınızı ortaya çıkarabilir. Kendinizi deli etmeyin. Durumun sizi sinirlendirmesine izin vermeden önce gerçekleri öğrenmeye çalışın. 

19 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün fazlasıyla gerçekçi bir bakış açısı benimserseniz, kolayca karamsarlığa kayabilirsiniz. Ancak bu da, işleri şansa bırakmanızı veya iyimserliğin yarattığı diğer sorunları engelleyerek, attığınız adımların sağlam olmasını mümkün kılacaktır.

19 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinize karşı kendinizi sevgi dolu hissedeceksiniz. Hedeflerinizdeki noktaya ulaşabilmeniz için daha çok çalışmalısınız ve sabretmelisiniz. Bedensel ve zihinsel sağlığınıza daha fazla önem göstermelisiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden uzakta olmanız, onu ihmal etmeniz anlamına gelmiyor. Sizden haber bekliyor, telefonla da olsa gönlünü almalısınız. İş yerinde uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir. Çok tetikte, hazırlıklı olmanız gerekiyor. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Bir alım satım işinden ciddi anlamda kazançlar söz konusu. Soğuk algınlığı, ateşlenme potansiyeliniz bu aralarda her zamankine göre daha yüksek

19 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 21' 19" R
Ay
Akrep
17° 37' 24" R
Merkür
Koç
15° 59' 24"
Venüs
Koç
24° 34' 23"
Mars
Balık
25° 41' 58"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 44"
Satürn
Balık
16° 06' 05"
Uranüs
Boğa
22° 03' 06"
Neptün
Balık
28° 44' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 41"
Lilith
Başak
22° 45' 33"
True Node
Koç
15° 36' 11"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>