Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ailen Sana Destek Oluyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün iki farklı yöne çekilmiş hissediyor olabilirsiniz, birne karşı bir şeyler hissederken diğeri aklınızı çeliyor. Romantik bir yapınız var ve insanlarla çapkınlık yaparak bağlantı kurmaktan zevk alıyorsunuz. Ancak bugün kiminle gelecekte birlikte olmak istediğiniz konusunda bir karar vermeniz gerekebilir. Eski ve yeni sevgilinizin iyi anlaşmasını bekleyin. Geçmişi bugünden ayırsanız iyi olacak.

Bugün gününüz çok çabuk geçebilir. Gezegenlerin enerjisi, zamanı hızlanmış gibi gösterebilir. Önünüzdeki tüm görevleri tamamlamanın zor olduğunu görebilirsiniz. Her şeyi halledebildiğinizden emin olmak için bir programa bağlı kalmaya çalışın. Günün teması hızlı iletişim olabilir. Gün boyunca yazışmalar ve telefon görüşmeleri yapabilir, müşterilerden veyaarkadaşlarınızdan sorular alabilirsiniz.

Bugün sanatsal ve ilginç ziyaretçiler kapınızı çalabilir. Kendinizi sanatsal becerilerinizi geliştirme konusundaki olasılıkları tartışırken bulabilirsiniz ve evinizi nasıl daha güçlü yapabileceğiniz hakkında arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Feng Shui gibi büyülü teknikler kullanmanızı söyleyebilir, tavsiyeleri göz ardı etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Adeta doğal bir iyileştirici güce sahip biri olarak, dönüştürücü bir enerjiye şahit olabilirsin. Çeşitli bitkiler, aromaterapi veya masaj gibi doğal şifa yöntemlerine yoğunlaşmak için harika bir gün. Bunlar kendi yeteneğinle birleştir; sonuçlardan çok memnun olacaksın. Zihnin yeni düşüncelere oldukça açık bir modda ve öğrendiğinin büyük kısmını özümsemekte başarılı olabilirsin.Bugün bir arkadaşınızdan gelen beklenmedik bir davetle arabaya atlayıp kısa bir yolculuğa çıkabilir, bu kişiyle buluşabilir ya da onu ziyarete gidebilirsiniz. Onunla ve diğer arkadaşlarınızla yapacağınız sohbetler ilginç ve aydınlatıcı olabileceği gibi sizin bir yanınızı kalıcı olarak olumlu yönde değiştirebilir. Muhtemelen hayırseverlikle ilişkili olacak yeni ilgi alanları edinebilirsiniz. Yoğun ama bir o kadar da tatmin edici bir gün sizi bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü bir ayna gibi kullanabilirsiniz. Normalde, bir dizi görevi alışkanlıktan ya da mecburiyetten, üzerinde hiç düşünmeden halledebiliyorsunuz. Şimdi, ailevi görevler gibi özel alanlar haricinde, kendinize karşı tamamen dürüst olmadığınız durumlarda eliniz kolunuz bağlı kalacaksınız. Hevessizliğiniz sinirinizi bozabilir fakat bundan da çıkarmanız gereken bir ders olduğunu unutmayın.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün plan dışı gelişen durumları yönetmeye çalışabilir, değişen şartlara ayak uydurabilir, geleceğe yönelik adımlar atabilirsiniz. Eskiden uzaklaşıp yeniye gitme zamanı.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır kariyerinde kendini ifade edebileceğin bir lalan arıyorsan isteklerini karşılayabilirsin. İlişkisi yeni bitmiş bir Boğa burcuysan hassas olduğun konularda ailenden yeteri kadar ilgi ve destek görmek sana iyi hissettiriyor. Son zamanlarda yaşadığın kilo problemleri için kalıcı çözümler bulabilirsin.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek planlarınıza duygularınızla yön verebilirsiniz. Hayal ettiğiniz ve hissettiğiniz gibi olması, mantığınızın da destekleri ve buna uygun hamlelerinizle mümkündür.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerinde daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Yeni niyetler ortaya koyacağınız zamanlar var. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla toplanıp, keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızla aranızda anlaşılmazlıklar ve değişik durumlar olabilir. Bu süreçte kendinize güvenmeli ve sakin kalmalısınız.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

17 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son günlerde başkalarının imkansız olduğuna inandığı eylemler üzerine düşündüyseniz, bugün harekete geçme günü. Kariyer meseleleri, romantizm ve yaratıcı projeler, sizin açınızdan dikkatli bir çaba ile bugün ilerletilebilir. Biraz düşünün, fikirlerinizi yazın, tüm olasılıkları değerlendirin ve ilerleyin.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi aşma konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Mesleki anlamda sezgilerinizi ustaca kullandığınız için, çevrenizden takdir alıyorsunuz. Siz her zaman aşılması gereken en zor olan hedefleri seçiyorsunuz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat ile ilgili konular gününüze damgalarını vuracaklardır. Elinizdeki maddi gücü, güç mücadelelerinde koz haline getirmeye asla çalışmayın. Biraz daha düşünürseniz kendiniz için bazı yaratıcı maddi çözümler bulabilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte geleceğiniz hakkında konuşacağınız bir gün olacak. Kendinizi çok yorgun ve stresli hissediyorsanız, patronunuzdan birkaç günlük izin isteyin. Olumlu ve mutlu duygularla dolu olduğunuz için, önünüze çıkan engelleri kolayca aşıyorsunuz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yıldızların üzerinizde öylesine olumlu tesiri var ki, hangi işe el atarsanız yüzünüz gülecek. Boş atsanız dolu tutacaksınız, her işte eğrisi doğrusuna rastlayacaktır. İşte gösterdiğiniz başarı, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip performansınızı arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz. Bu çabanızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler var. Önümüzdeki günlerde bazı para kayıpları olabilir. Bir yakınınızın hastalık haberine üzülebilirsiniz. Size ihtiyacı var.

17 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 10' 20" R
Ay
Yay
24° 23' 43"
Merkür
Koç
16° 13' 28"
Venüs
Koç
28° 08' 32"
Mars
Balık
27° 56' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 01"
Satürn
Balık
16° 22' 05"
Uranüs
Boğa
22° 12' 54"
Neptün
Balık
28° 50' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 38"
Lilith
Başak
23° 04' 50"
True Node
Koç
15° 27' 07"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>