Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Konsantrasyonunu Bozmamaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2021, Salı

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 80%

Cazibeniz bugün yüksek olacak, bu yüzden biraz eğlenin! Önce güvenini kazanmak için çekici bir meslektaşınız ya da platoniğinizle flört edin. Daha sonra bu taktikleri gerçekten hoşlandığınız kişinin üzerinde deneyin. Bir süredir birinden hoşlanıyor olabilirsiniz, bu kişiyle bugün konuşmaya çalışın ve onu bir yere davet etmekten korkmayın! Komik, arkadaş canlısı enerjiniz ön planda olacak ve güçlü bir manyetik atmosfer yaratacak.

Sinirlerin gerilmesinden muzdarip olabilirsiniz ve bunun müsebbibi aşırı çalışmanız olması muhtemeldir. Nefes almak için biraz kendinize zaman tanıyın. Herhangi bir soruyu veya problemi derhal çözmeniz gerekmiyor. Kendinizden çok fazla şey talep etmeyin ve hızınızı yavaşlatmak için neler yapabileceğinize bakın. Belki de bazı projelerinizi kısaltma zamanı gelmiştir?

Para mevzularında iyi haberler bugün hanenizde büyük bir heyecan yaratabilir. Hedeflerinizden biri, yaşam koşullarınızı iyileştirme konusunda yatırım yapmak olabilir. Yeni bir eve taşınmak veya satın almayı düşünebilirsiniz. Bu talih kuşunu nasıl kullanacağınızla ilgili bir sürü fikir nugün kafanızı kurcalayabilir ama sakin olun. Bir yandan da, bu parayı kötü günler için bir kenara atmak isteyebilirsiniz.

Hızını yavaşlat ve biraz planlama yap. Günün enerjisi, düşüncelerini ve eylemlerini gerçekçi, ayakları yere basar hale getirmene yardım ediyor. Rüzgar tam istediğin güçte seni desteklemiyor olabilir ama yine de bunu avantaja çevirebilirsin. İnsanların davranışlarının altında yatan şüphe ve tereddüt sana bir miktar destek bile olabilir. Yanlış olanı bul ve ele; gerçek olana odaklan.Bugünü bir ayna gibi kullanabilirsiniz. Normalde, bir dizi görevi alışkanlıktan ya da mecburiyetten, üzerinde hiç düşünmeden halledebiliyorsunuz. Şimdi, ailevi görevler gibi özel alanlar haricinde, kendinize karşı tamamen dürüst olmadığınız durumlarda eliniz kolunuz bağlı kalacaksınız. Hevessizliğiniz sinirinizi bozabilir fakat bundan da çıkarmanız gereken bir ders olduğunu unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınız bugün zirvesinde olacağı için yeni ve alışılmadık şeyler denemekten büyük bir keyif alacaksınız. Eski bir probleme ya da yaratıcı bir çözüme muhtaç olan yeni bir probleme, eşsiz bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Bütün bunlar için neredeyse hiç çaba göstermeyecek gibi görünüyorsunuz. Sınırlarınızı keşfetmek için kendinize izin verin ve o sınırların ötesine geçin. Yaratıcığılınızın sınır tanımadığını görürseniz hiç şaşırmayın.

16 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün plan dışı gelişen durumları yönetmeye çalışabilir, değişen şartlara ayak uydurabilir, geleceğe yönelik adımlar atabilirsiniz. Eskiden uzaklaşıp yeniye gitme zamanı.

16 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine sağladığın ufak tefek motivasyonlar ile konsantrasyonunun dağılmasını önlüyorsun. Ani gelen ödemeleri savuşturabilirsin. Yaptığın birikimlerinin işine yaraması kurtarıcı oluyor. Çalışan bir Boğa burcuysan kariyerinde yükselen bir ivme göstermek bazı kötü niyetli insanları rahatsız ediyor olabilir.

16 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu olayların ortaya çıkması öfkenizi artıracaktır. Neyin neden olduğunu iyi anlamaya çalışmalı ve tepkinizi doğru bir üslupla göstermelisiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde yoğun olmakla birlikte kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Bilemediğiniz olaylardan dolayı kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız zamanlar var. Kontrolünüzü kaybedip yanlış kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde ikili ilişkiler önem kazanabilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı.

16 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda ‘zararın neresinden dönülürse kardır’ duruşunuz ileçevrenizdekilere karşı da pozitif enerji teşkil edeceksiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatın akışında kontrolünüz dışındaki gelişmeler sezgilerinizi daha da güçlendirebilir ve bilgelik yolunda kapıları aralamanıza sebep olabilir. Etrafınızdaki gelişmelerden ve olup bitenlerden çok şey öğrenebilir, farkındalığınızı yükseltebilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başkalarına karşı duygularınız konusunda açık ve dürüst olun.  Beklenmeyen olaylar yaşanabilir. Zaman ve yer doğru değilse hiçbir şeyi zorlamamaya özen gösterin ve akışına bırakın.

16 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizde kuracağınız sağlam dostluklarınızın, ileride yararını göreceksiniz. Çevrenizde uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler. Bugün yenilikler konusunda esnek davranmalısınız.

16 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşündüklerinizi ve hissettiklerinizi çevrenizle paylaşma ihtiyacı duyacağınız bir gündesiniz. Eğer yanlı bir tutum sergiler ya da dedikodu etmek, insanların arkasından konuşmak gibi eylemlere girerseniz, kimse sizi dinlemek istemeyecektir.

16 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan birlikteliğinizin tadını çıkaracaksınız. Bugünyerinizde sinirlenmemeye çalışın ve sadece çalışmalarınıza odaklanın. Enerjinizi yükseltecek insanlar ile vakit geçirin ve eğlenceli bir şeyler yapın.

16 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayıtınızda sabahtan bazı çalkantılar olacaksa da akşama her şey süt liman olacak! Mesleki faaliyetlerde çok iyi neticelerin, menfaatlerin elde edileceği şanslı ve kısmetli bir gün. Bugüne aktardığınızproblemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulmanız zor gibi. Gündemde olmayan, ama verimli düşünceler zihninizi işgal edebilir. Geleceğe ait yatırımlar bütün duygularınıza hakim olacak. Yakın çevrenizde, sonradan rahatlayacağınız bir sağlık sorunu yaşayacaksınız.

16 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 48' 24" R
Ay
Oğlak
02° 56' 55"
Merkür
Koç
16° 22' 15"
Venüs
Koç
28° 56' 48"
Mars
Balık
28° 26' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 08"
Satürn
Balık
16° 25' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 52"
Lilith
Başak
23° 09' 10"
True Node
Koç
15° 25' 05"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>