Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geçmişi Anmamalısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevgiliniz sizinle yakın bir zaman geçirmek isteyecek ve siz de bunu geri çeviremeyeceksiniz! Günün enerjisi eğlenceli, sevecen etkileşimlere işaret ediyor, bu sayede sevgilinizle çok güzel zaman geçirebilirsiniz. Şu an bir ilişkiniz yoksa, son zamanlarda hoşlandığınız biriyle özel bir aşk ilişkisi kurabilirsiniz. Çekinmeyin ve bu kişiyi romantik bir akşam için davet edin.

Bugün tartışmalara kapılmak kolay olabilir, bu yüzden barışçıl bir tutum sürdürmek için çalışmak isteyeceksiniz. Eserlerinizde bazı kötü niyetli irade yaratabilecek eserlerde bazı değişiklikler olabilir. Gelecekle ilgili olumsuz sonuçlara varmak istemezsiniz. Muhtemelen, herkes ayarlandıktan sonra işler yoluna girecektir. Bu yüzden başkalarının olumsuzluğunun sizi tutukularınızdan uzak tutmasına izin vermeyin.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz, bu birseyehati olabilir. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Bugün duygularının gücünü keşfetmeye yatkın olacaksın. “Aşırı hassaslık” dediğin şeye karşı koymak ve savaşmak için çabalama. Çocukluğundan kalma bir etki sana gerçek ihtiyaçlarını hatırlatma konusunda yardımcı olacak. Senin üzerinde etkisi fazla olan insanlardan biraz uzak durman iyi olmaz mı? Bunun üzerine düşün ve hislerine göre hareket et...Yaratıcılığınız bugün zirvesinde olacağı için yeni ve alışılmadık şeyler denemekten büyük bir keyif alacaksınız. Eski bir probleme ya da yaratıcı bir çözüme muhtaç olan yeni bir probleme, eşsiz bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Bütün bunlar için neredeyse hiç çaba göstermeyecek gibi görünüyorsunuz. Sınırlarınızı keşfetmek için kendinize izin verin ve o sınırların ötesine geçin. Yaratıcığılınızın sınır tanımadığını görürseniz hiç şaşırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herhangi bir şey hakkında bir karar vermeniz neredeyse imkansız olabilir fakat elinizden gelenin en iyisini yapın. Gerginlik artarsa şaşırmayın çünkü harekete geçmek için her an daha fazla baskı hissediyorsunuz. Hazır hissedene dek hiçbir şey yapmayın. Bu noktada gerçekleşebilecek en kötü şey, ani bir karar vermek olabilir. Ne kadar özgürlük seven ya da maceracı biri olsanız da, yaklaşımınız pratik ve mantıklı olsun.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün insanlardan ve ilişkilerden maddi-manevi destek ve fayda görebilirsiniz. Hediyeler alabilir, verebilirsiniz. Borç alma ve verme gündemleri oluşabilir. Düşüncelerinizle deneyimleri kendinize çekebilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senden küçük kardeşlerin varsa onlara bugün bolca nasihat verebilirsin. Arkadaş grubunda yapılan konuşmaları kişiselleştirmemelisin. Yanlış anlaşılmalara açıklamam bekliyorsun. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan geçmişte yaşanan hataların tekrar aranıza girmesi sorunları tetikleyebilir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı saklamak isteyebileceğiniz bir gün. Kendinizi ifade ederken samimi olmak yerine daha mesafeli bir duruş sergileyebilirsiniz. Kendinize yüklenmek yerine daha serbest yaşamayı seçmelisiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çalışma ortamınızda hareketlilik olabilir. Karar almak için uygun saatler içindesiniz. Öğleden sonra bilemediğiniz nedenlerden dolayı işlerinizde aksamalar olabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İçinize dönüp, bazı şeyleri kabullenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları olgunlaştırma isteği içinde olabilirsiniz

15 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatın akışında kontrolünüz dışındaki gelişmeler sezgilerinizi daha da güçlendirebilir ve bilgelik yolunda kapıları aralamanıza sebep olabilir. Etrafınızdaki gelişmelerden ve olup bitenlerden çok şey öğrenebilir, farkındalığınızı yükseltebilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hane halkından biri hakkındaki endişeler bugün sizi rahatsız edebilir. Bu kişi bugün kimseyle konuşmadan evden uzaklaşabilir veya üzgün görünebilir. Kendisi muhtemelen iyidir, ancak ev içinde değil, ev dışından biriyle anlaşmazlığa düşmüştür.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük rakamlar peşindesiniz fakat beklentileriniz boş değil. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Kazalara müsaitsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda olumlu gelişmelerle karşılaşmanız mümkündür. Yeni proje almanız, önemli bir anlaşma imzalamanız veya ciddi bir müşteri bulmanız, günün ana konuları olabilir. Tüm bunlar, gelirlerinizde hatırı sayılır artışlar meydana getireceklerdir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınıza giren partner adayının, kalbinizi kırmasına izin vermeyin. Finansal durumunuzun beklentilerinize uygun olmadığını düşünseniz bile iyimserliğinizi korumanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz anın tadını çıkarın.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın, çünkü her şey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. İdari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabileceğiniz bir gün. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışın. Düşünmeden hareket etmekten kaçınmalısınız. Para durumunuzdaki dengeleri iyi ayarlamanıza rağmen bazı sıkıntılar yaşamanız mümkün. Düzensiz beslenme yüzünden sağlığınız bozulmaya başladı.

15 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 53' 35" R
Ay
Oğlak
17° 50' 34"
Merkür
Koç
16° 41' 54"
Venüs
Boğa
00° 19' 27"
Mars
Balık
29° 18' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 46"
Satürn
Balık
16° 31' 37"
Uranüs
Boğa
22° 18' 57"
Neptün
Balık
28° 53' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 40"
Lilith
Başak
23° 16' 37"
True Node
Koç
15° 22' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>