Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Birikim Yapmak İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Aklınızda yeni bir yöntem veya plan olabilir. Zihniniz daima aktif ve her şeyi analiz etmekten zevk alıyorsunuz. Belki de sevgilinizi mutlu eden şeyi anlamaya çalışıyorsunuzdur. Bu kişinin davranışını belirli kategorilere sokarak farklı psikolojik perspektifleri araştırıyor olabilirsiniz. Veya birdurumu hakkında dedektifçilik olabilirsiniz. İşyerinizde size yardımcı olacak yeni bir strateji geliştirebilirsiniz.

Her zaman ilham almayı seviyorsunuz ve şimdi de yeni bir şeyden pozitif enerji alıyor olabilirsiniz. Belki de aklınıza yeni fikirler getirecek bir şeyler okuyacaksınız. Bu durumun etkilerini düşünebilirve ev işlerine olan dikkatiniz dağılabilir. Eğitim ve öğretim için biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Aldığınız bilgiler ileride size yardımcı olabilir!

Yaratıcı bir projeye başlama konusunda düşünüyorsanız - özellikle de yazma alanında - bugün kesinlikle doğru zaman. Yaratıcı enerjiniz kıpır kıpır, zihniniz de odaklanmış ve konsantre durumda olmalı. Sizi finansal anlamda destekleyecek bir şeyler yaratabilirsiniz. Tek sorun şu: Bu projeye başladıktan sonra, büyük ihtimalle durup başka bir şeye başlayamazsınız. Kendinizi bir düzene sokun ve küçük molalar vermeyi unutmayın.

Eğer bir şeyler sana doğru gelmiyorsa, bırak gitsin; uzaklaş. İçgüdülerin en iyisini bilir! Düşüncelerinin da oldukça berrak olduğunu göreceksin ve seni mutsuz edebilecek şeyler de yok denecek kadar az olacak. Duygularını açıkça ve dürüstçe gösterebilirsin, öyleyse üzerinden atmak istediğin bir şey varsa; bunu yapmak için doğru zaman. Rasyonel ve nedensel konuş.Kişisel yaşamınla ilgili yaratıcı şeyler yapmak için güzel bir gün. Genel rutininin dışına çıkmak isteyebilirsin. Eğer bir ilişkideysen, sıkıcı bir döneme girmiş olabilirsin. İşleri bugün farklılaştırmak istiyorsun. Deneysellikten korkma. Yemek yemeye farklı bir yere gidin. Bir konsere katılın. Farklılık seni canlandıracaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir arkadaşınızdan gelen beklenmedik bir davetle arabaya atlayıp kısa bir yolculuğa çıkabilir, bu kişiyle buluşabilir ya da onu ziyarete gidebilirsiniz. Onunla ve diğer arkadaşlarınızla yapacağınız sohbetler ilginç ve aydınlatıcı olabileceği gibi sizin bir yanınızı kalıcı olarak olumlu yönde değiştirebilir. Muhtemelen hayırseverlikle ilişkili olacak yeni ilgi alanları edinebilirsiniz. Yoğun ama bir o kadar da tatmin edici bir gün sizi bekliyor.

18 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yöneticileriniz ve patronlarınızla ilişkilerinizde önemli konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Zor gördüğünüz bir hedefinizde başarı sağlayabilir, zor olan bir durumu istediğiniz gibi sonuçlandırabilirsiniz. Gerilim ve sinirlilik haline kapılmak enerjinizi aşağıya çekecektir.

18 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak önemsenmek istiyorsun. İş hayatında istediğin sonuçları elde etmek için daha hırslı davranabilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan eşinle birlikte birikim yapmaya karar verebilirsin. Evinde atmak istemediğin eşyalarından başka türlü yararlanabilirsin.

18 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ifade ederken manipüle edebilirsiniz. Ama karşınızdaki kişilere gerçek düşüncelerinizi açıklamamak ileride sorunlara yol açabilir. Ne hissettiğinizi açık bir dille konuşmak, süreci düşündüğünüzden de çabuk toparlayabilir.

18 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Bugün dostlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir. Olgunluk gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda kendinizi daha fazla ifade etmek için çaba sarf edebilirsiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda hayatın koşturmacasına yetemediğinizi hissedeceğiniz bir günde olabilirsiniz. Bugün zincirlerinizi kıracağınız en uygun gün.

18 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

18 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partneriniz kendini oldukça üzgün hissediyor ve onu neşelendirmeniz gerekiyor. Sevdiği yemeklerden oluşan bir ziyafet hazırlayın ve onu her zaman dinlemeye hazır olduğunuzu belirtin. Onu ne kadar sevdiğinizi hatırlatın!

18 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişim içinde olduğunuz için, bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Gelecekle ilgili planlarınız artıyor. 

18 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Asla sabırsızlık göstermemeniz gereken bir gündesiniz. Karşılaştığınız sorunları çözemezseniz bile patlamalardan kaçınmaya çalışmalı, durumu idare etmek veya sorun çıkaran kişileri kendi hallerine bırakmak gibi yöntemler uygulamalısınız.

18 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok uyumlu bir çift olduğunuz için çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. İş yerinizdeki çalışmalarınızı geciktirmediğinizden emin olun. Demir ve protein açısından zengin besinler tüketmeye çalışın.

18 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son zamanlarda ihmal ettiğiniz sevgilinizle baş başa kalmak için bir program yapmalısınız. Sizin romantikliğiniz, duyarlılığınız onu da aynı duygulara sürükleyecek. İşyerinizde size duyulan sempati, aklınızdan zaman, zaman geçendeğişikliği fikrini yok edemiyor. Yaşadığınız huzursuzluğu sizinle paylaşmak isteyen biri var. Kısa vadede koşullarınızda ciddi bir değişiklik görünmüyor. Önceden yaptığınız maddi bir yatırımın yanlışlığı bugünlerde ortaya çıkabilir

18 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 25' 14" R
Ay
Başak
16° 48' 54"
Merkür
Koç
17° 14' 28"
Venüs
Koç
18° 19' 52"
Mars
Balık
21° 46' 57"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 52"
Satürn
Balık
15° 36' 57"
Uranüs
Boğa
21° 46' 13"
Neptün
Balık
28° 34' 50"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 05"
Lilith
Başak
22° 11' 52"
True Node
Koç
15° 37' 27"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>