Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Pozitif Duygular Ağır Basıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün bazı ilginç yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal bir ruh halinde olabilirsiniz, zekanızla insanları eğlendirmeye ve cazibenizle de etkilemeye hazır olun. Heyecan verici biriyle bir temas kurabilirsiniz. İkinizin de aynı frekansta olduğunu görebilirsiniz. Bir çok ortak paydada buluşan aynı tutkuları ve hobileri paylaşabilirsiniz.

Şu anda çok fazla sorumluluk sahibi olabilirsiniz. Bu yükümlülüklerin tümü tarafından biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Bu, çocuklarınıza bakmak, başka bir aile üyesine bakmak ve diğer yükümlülükler olabilir. Sadece kendiniz adına, eğlenceli bir şeyler yapmak için biraz zaman bulmaya çalışın. Sabah biraz daha erken kalkın, böylece biraz kendinize özel bir zaman geçirebilirsiniz. Ya da biraz yatağa gidin ve sonra kişisel projeniz üzerinde çalışın.

Ertlelediğiniz tüm ev işleri bugün baş göstermeye başlayacak. Artık sırayla onları halletmeye başlamanız gerek. Aklınızı kullanırsanız, ilk başta bir öncelik listesi hazırlarsınız. Hangilerini kendiniz halledebilirsiniz hangileri için profesyonel birine ihtiyacınız var, belirleyin. Böyle organize bir tutum sergilerseniz, eviniz kaşla göz arasında harika olacak.

İçindeki şair bugün ortaya çıkabilir. Hayal gücü yüksek ve yenilikçi bir yönün var, ve bu yönün bugün parlayacak. Kendini zeki şakalar yaparken bulabilirsin. Aile üyelerini ve arkadaşlarını sulu şakalarla güldürebilirsin. Ya da sanatsal bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Mesela romantik partnerinin resmini çizebilir veya doğayı resmedebilirsin. Yaratıcılığını konuşturmalısın.Gevşeyip rahatlamak için mükemmel bir gün. Günlerdir çılgınlar gibi etrafta koşup duruyordun. Şimdi dinlenme zamanı. Hiçbir şey yapmama sanatını biraz çalış! Örneğin, uzan ve öğleden sonrası şekerlemesi yap. İyi bir kitap oku. Meditasyon yap. Tembel ve uyuşuk olmak isteyeceksin. Kendini bu rahatlama dönemine teslim et!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen durup kendimize "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorun ve aksaklıklara takılı kalarak gerilim ve stres haline kapılabilirsiniz. Hızlı değişimler içinde olmalı, negatif durumlardan kaçınmak için ortamdan ve konudan uzaklaşmalısınız.

21 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün uzun zamandır hissetmediğin kadar mutlu hissedeceğin gelişimler yaşanabilir. Özlemini hissettiğin birinin mesajı ile güne uyanabilirsin. Moda konusunda kendini geliştirmek istiyorsun. Yaptığın araştırmalar ve aldığın kitaplar bu yönde ağırlık gösterebilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir düşünce ile sabit fikirlerinizi yok edebilirsiniz. Yaşadığınız aydınlanma önünüzü daha rahat görmenizi sağlayacaktır. Bunu kabul etmiş olmanızla planlarınızı hızlıca uygulamaya alabilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizdekileri ve paranızı daha iyi değerlendirebilecek olanaklar aramalısınız. Maddi konular üzerinde daha çok düşünebilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal ikilemlerde kalarak çevrenizdekileri bile şaşırtabilirsiniz. Bitmemiş duygusal meseleleriniz ise size ağırlık enerjisi verebilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

21 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal durumunuza iyi ve dürüst bir şekilde bakarak bir denge getirin. Sorunsuz bir hayat sağlamak için ne yapmanız gerektiğini anlayın. Artık ani iniş çıkışlardan siz de yorulmuş olmalısınız.

21 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel faaliyetlerinizin dağınık seyretmemesi için, güvendiğiniz dostlarınızla çalışmanızda yarar var. Sizden bekledikleri performansı sunmakta zorlanabilirsiniz. Bugün ertelediğiniz konuları yeniden ele alabilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni kaynakların paylaşımı, eski kaynakların dağılımı ve değerlendirilmesi üzerine yapılacak tartışma ve planlamalar, günün ana konularıdır. Üçüncü kişilerle bunlarla ilgili çeşitli görüşmeler veya anlaşmalar yapmanız mümkündür.

21 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte çok eğlenceli ve tutkulu bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz ve herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Arkadaşlarınızı ihmal etmediğinizden emin olun.

21 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızla ilgili karşılaşacağınız problemlerle mücadele etmek size zor gelmeyecek. Ayrıntılar üzerinde daha çok durmalı, gelip geçici hevesleriniz konusunda dikkatli davranmalısınız Birlikte çalıştığınız insanlar tarafından anlaşılmadığınızı hissetmeniz mümkün. Arkadaşlarınızla aranızda bir çözüm yolu bulmaya ve gereksiz endişelere kapılmamaya çalışmalısınız. Bir an önce mali bakımdan rahatlamaya bakın. Yiyeceklerinize dikkat etmelisiniz

21 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 59' 37" R
Ay
Aslan
04° 59' 29"
Merkür
Koç
19° 13' 11"
Venüs
Koç
14° 00' 17"
Mars
Balık
19° 03' 52"
Jüpiter
Boğa
20° 46' 55"
Satürn
Balık
15° 15' 56"
Uranüs
Boğa
21° 34' 45"
Neptün
Balık
28° 27' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
19° 51' 45"
Lilith
Başak
21° 48' 31"
True Node
Koç
15° 33' 47"
Son Güncelleme : 16/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>