Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeteneklerini Gösterebileceksin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün şehir dışına kısa bir gezi yapmanız gerekebilir. Bu, sizi şu anki sevgilinizin ilgi alanından uzaklaştırdığı için üzücü olabilir, ama belki de bu iyi bir durumdur. Bu duygu yüklü günde yapılan bir telefon görüşmesi, ilişkinizi daha da ilerletebilir. İyi dileklerini kabul edin ve onu tekrar görmek için sabırsızlandığınızı söyleyin. O halde, işinize dönebilirsiniz!

Bugünün gezegensel açıları, başkalarına uyum sağlama ihtiyacınızı vurgulayacaktır. Genel olarak, bu Boğa için ciddi bir çalışmayı temsil eder! Gezegensel enerji, başkalarıyla anlamlı bir alışveriş yapmak istiyorsanız o noktada size yardımcı olacak ve ilişkileriniz için kendinize de bir şeyler katmanız gerekecek. Bunun üzerine düşünün.

Açık bir şekilde, geçtiğimiz ay sizin için pek iç açıcı değildi. Akıp giden zaman ve parayı çaresizce izlediniz. Yanlış anlaşılmalar ve gecikmeler sık sık meydana gelebilir. Bunların hepsi gibi yükselen bir kişiyi derinden rahatsız eden şeyler. Fakat bugünden itibaren ve gelecek ay, tekrar kontrolü elinize alacaksınız. Becerilerinizi ortaya koymakta özgür olun ve dizginleri elinize alınca neler yapabilceğinizi gösterin...

Bugün rüzgar arkandan esecek. Enerjinin oldukça dönüştürücü olduğunu göreceksin. Başarmak, tamamlamak istediğin her ne varsa bunları gerçekleştirmek için eline birçok fırsat geçecek. Mevcut tavırlarında da önemli değişiklikler yapma zamanı olabilir. Bakış açıları ve fikirlerdeki farklılıkları kabul et ve bunlara kucak aç. Belli konuları anlamanda bu farklılık ve çeşitlilik destekçi olabilir.Bazen durup kendimize "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün partnerinizle iletişim kurmanız zor olabilir. Dış dünyaya dair acil zorunlulukların evde halledilmesi gereken dünyevi meselelerle çatışması olası. Kendinizi sinir bozucu bir telefon kuyruğu oyunu içinde bulabilirsiniz! Trafik sıkışık olduğu için hızlı yol alamayabilirsiniz. Biraz sabredin!

20 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorun ve aksaklıklara takılı kalarak gerilim ve stres haline kapılabilirsiniz. Hızlı değişimler içinde olmalı, negatif durumlardan kaçınmak için ortamdan ve konudan uzaklaşmalısınız.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır yapmaya esaret edemediğin bir hobini hayata geçirebilirsin. Üretkenliğini ve yeteneklerini konuşturuyorsun. Hassas olduğun konularda arkadaşlarının dikkatsiz davranması canını sıkabilir. İçsel huzurunu korumak istiyorsun akşam evinde yalnız kalmak isteyebilirsin.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızdaki kararsızlığınız adım atmanızı güçleştiriyor olabilir. Güvenmeden hareket etmeyi sevmiyor olabilirsiniz fakat fırsatların her zaman ayağınıza gelmeyeceğini de bilmelisiniz. Artık çalışmaya başlamalı ve kendinizi fırsatlara adamalısınız.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizdeki birikimleri değerlendirmek için aktif bir uğraş içinde olabilirsiniz. Aynı zamanda yeni kazanç yollarını ortaya çıkması da mümkün.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bazı yolculuk istekleriniz ön plana çıkabilir ancak büyük bir çoğunluğuya da eğitim odaklı olacak ve tatil için umutlanmayın.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

20 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Engelleri aşma ve kariyeriniz söz konusu olduğunda kendinizi geliştirme çabalarınız nihayet karşılığını verebilir. Fikirlerinizi başkalarına ifşa etmekten korkmayın. Bu şekilde daha çok fark edilirsiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Takıntılı bir kişi değilsiniz. Fakat bugün, çevrenizdeki olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin enerjilerinin düşük temposundan olumsuz etkileniyor ve çevrenizi yargılamaktan kendinizi  alamıyorsunuz.  

20 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınız, tüm gün boyunca, vergi veya sigorta ödemeleri gibi gider kalemleri ile meşgul olabilir. Harcamaların altından kalkamayacağınızı düşünmeniz yersiz olacaktır. Aniden bir gelir kaynağı doğması bile mümkündür. Bu, sizi son dere sevindirecektir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile tartışmamaya çalışın. İş yerinizde karşınıza engeller çıksa bile başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz. Bağışıklığınızı kuvvetlendirmek için meyve ve sebze tüketiminizi arttırın.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı davranışlarınızı kontrol altına alamayabilir ve kırıcı olabilirsiniz. Sorunlarınızla yüzleşerek ne istediğinize karar verin. İşinizle ilgili karşınıza çıkacak fırsatlara hazırlıklı olun ve değerlendirmekten çekinmeyin. Ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyecanlandırabilir. Bazı sorunlarınızı çözmek rahatlamanızı ve iyimser olmanızı sağlayacak. Sevdiğiniz insanlara verdiğiniz maddi destek, bütçenizi biraz sarsıyor. Fazla kilolarınızla vedalaşma vakti geldi. Rejime başlayın.

20 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 23' 45" R
Ay
Yay
14° 04' 06"
Merkür
Koç
16° 05' 30"
Venüs
Koç
27° 09' 28"
Mars
Balık
27° 19' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 54"
Satürn
Balık
16° 17' 44"
Uranüs
Boğa
22° 10' 11"
Neptün
Balık
28° 48' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 54"
Lilith
Başak
22° 59' 31"
True Node
Koç
15° 29' 48"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>