Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kariyerine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 80%

Topları bugün ateşe verin ve bırakın ruhunuz özgürce uçsun. Arkanızda çok miktarda mühimmat var, bu da size sorumluluk alma konusunda güven veriyor. Maceracı ruhunuzun istediği yerde dolaşmasına izin verin. Sevdiklerinizle olan iletişiminiz açık olacağını göreceksiniz ve tüm sosyal görüşmeleriniz sorunsuz ilerleyecek. Katıldığınız herhangi bir partide ön planda olan siz olacaksınız.

Bugün sosyal becerileriniz üzerinde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Çalışmanıza her zamanki gibi yaklaşmanıza rağmen, şu an daha hassas bir dokunuş yapmanız gerekebilir. Biraz neşelenmeye ihtiyacı olan birarkadaşı veya çalışan olabilir. Onlara karşı sert olmayın çünkü daha da üzülebilirler. Onlarla bir motivasyon konuşması yapmaya çalışın ve ekibi buna katılmaları için teşvik edin.

Bugün aileniz ve arkadaşlarınız size sinir bozucu gelebilir. Etrafınızdaki hrkes üzgün görünüyor ve düzgün bir biçimde iletişim kuramıyorlar. Ve öfkeniz çok uzun sürüyor. Ani ve yıkıcı öfke patlamalarından kaçının, bugün evden ve gerginlikten uzaklaşmak sizin için iyi olacak. Rutin hayatınızdan çıkıp kendinize küçük bir mola verirseniz, sizi daha sakin bir ruh haline sokan insanlarla tanışabilirsiniz.

Beklemek konusunda iyisin ama hiçbir hedefin olmadan umutsuzca beklemek de olmaz! Eyleme geçmeden önce bir plan ya da stratejinin aklına gelmesini bekliyorsun. Bugün, planlarının meyve vermeye başlarken, yığdığın bütün o bastırılmış enerjiyi bırakacaksın; ve beklediğin olaya veya nesneye ulaşacaksın.Bugün gezegenlerin dizilimi sayesinde, elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya ne kadar da ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Bu tarz farkındalıkları bir çok insan yaşıyor… Özgürlük aynı zamanda hangi yönünüzü gösterip hangi yönünüzü saklı tutacağınız demektir de. Bakalım hangisi gelecek, yazı mı tura mı?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gevşeyip rahatlamak için mükemmel bir gün. Günlerdir çılgınlar gibi etrafta koşup duruyordun. Şimdi dinlenme zamanı. Hiçbir şey yapmama sanatını biraz çalış! Örneğin, uzan ve öğleden sonrası şekerlemesi yap. İyi bir kitap oku. Meditasyon yap. Tembel ve uyuşuk olmak isteyeceksin. Kendini bu rahatlama dönemine teslim et!

22 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Yolculuklar ve seyahatler gündeminizde olabilir.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmacık davranışlar sergileyen insanlara karşı tavrın hep nettir. Fakat bugün başının ağrımasını istemeyeceksin. Eleştirilere kulağını kapatabilirsin. Zihnini yoğunlukla kariyer yaşamına odaklamaya karar veriyorsun. Çalışan bir Başak burcuysan performansının arttığını hissedebilirsin.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınız gündeminizde olabilir. Karar vermekte zorlandığınız konularda uzman görüşü almak hata riskinizi azaltacaktır. Düşünmeden ve radikal bir şekilde atacağınız adımlar sonrasında sorun çıkarabilir.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişimle ilgili konularda hassasiyet oluşabilir. Yakın çevrenizdekileri koruma isteği içinde olabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda ilerleme isteği içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde keyif aldığınız insanlarla birlikte organizasyonlara katılabilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı denemeleriniz sonuç vermediyse o zaman hayatı akışa bırakmakta fayda vardır. Fazla zorlamak ters etki yapabilir.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

22 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yatırım yapma günü değil. Bir alanda para yatırmadan önce bir profesyonele danışın. Bir uzmanla konuştuktan sonra bile, yatırımı yapmadan önce bir veya iki gün beklemek hala iyi bir fikirdir. Sabırlı olun.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız çok yoğun. Bugün, her şeyi irdelemekten yorulabilirsiniz. Özellikle alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, seyahat kavramı öne çıkabilir. Çıkacağınız yolculuk, uzun süredir gitmeyi istediğiniz bir mekana yapılacak olması açısından önemli olabilir. Bu mekanda, zihninizi dinlendirebilir, geriliminizi de asgari düzeye indirebilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinizi anlamak için yeterince çaba sarf etmiyorsunuz. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda bir arkadaşınızdan destek isteyin. Bugün bedeninizi ve zihninizi dinlendirmek isteyeceksiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal bağlamda biraz daha dikkatli olmanız gereken bir gün. İkili ilişkilerde hislerinizi ikinci plana atıp, mantığınızın sesini dinlemeniz gerekiyor. İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güvensizlik, önümüzdeki günlerde iyice pekişebilir. Çok kararlı durduğunuz bir konuda birtakım çekinceleriniz var. Bunları açığa vurmanızda yarar olacak. Kuruntu yaptığınız bir harcamayla ilgili kısa vadede hiçbir sorun görünmüyor. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir, dikkatli olun.

22 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 32' 08"
Ay
Akrep
16° 35' 26"
Merkür
Koç
26° 09' 11"
Venüs
Balık
20° 49' 26"
Mars
Balık
04° 28' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 38"
Satürn
Balık
13° 13' 45"
Uranüs
Boğa
20° 37' 56"
Neptün
Balık
27° 47' 06"
Plüton
Kova
01° 48' 57"
Chiron
Koç
18° 45' 23"
Lilith
Başak
19° 43' 34"
True Node
Koç
15° 35' 36"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>