Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Detaylara Takıntın Artabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 40%

Başkalarının ve kalbinizin söylediği şeyler, bazı iddialı projelere katılmanızı engelleyebilir. Bu projeler, işle ilgili veya bir grupla bağlantılı ya da tamamen kendi projeleriniz olabilir. Her halukarda, bunları ilginç, zorlayıcı ve kişisel olarak tatmin edici bulacaksınız. İlerleme ve kendinizi ifade etme konusunda yeni fırsatlar sizin için açılıyor olabilir ve şu an ilerlemek en iyisi. Aksi halde sizi geçebilirler.

Her zaman ilham almayı seviyorsunuz ve şimdi de yeni bir şeyden pozitif enerji alıyor olabilirsiniz. Belki de aklınıza yeni fikirler getirecek bir şeyler okuyacaksınız. Bu durumun etkilerini düşünebilirve ev işlerine olan dikkatiniz dağılabilir. Eğitim ve öğretim için biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Aldığınız bilgiler ileride size yardımcı olabilir!

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Daha ilerlemeci düşünmelisin. Bazen hem kişisel hem profesyonel hayatına dair gelenekselci olabiliyorsun. Günün enerjisi seni standart paradigmanı değiştirip yeni bir bakış açısı sahiplenmen konusunda dürtüyor. Bakışını değiştirebilirsen, bazı harika başarılar ayağına gelebilir!Bugün aklınız ruhani inançlarınızda olabilir. Belki bu sizin için net bir tanımı olan bir şeydir ya da belki inanca bel bağlamaya pek yatkın değilsiniz. Her halükarda, eğer bu konu aklınızı kurcalıyorsa, mevcut olan sayısız farklı inanç sistemini araştırmak için doğru zaman olabilir. Din gibi ilginç bir konuda öğrenecek çok şey bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özellikle ilgili olduğun insanlarla ilgili içgüdülerin hedefini tam isabet tutturabilir. Sen ve bir arkadaşın aynı yerde ve aynı kelimelerle bir şey ortaya atabilirsiniz, bu durum ikiniz içinde biraz rahatsız edici olabilir. Yine de artan içgüdülerin daha önce ummadığın kadar sana yakın olan anlayışını arttıracak. Elinden geleni yap ve öğrendiklerini unutma.

25 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün itibariyle 21 Mart'a kadar sosyal çevrenizden, özellikle de kadınlardan destek alıyorsunuz. Bekarlar için arkadaş çevresinden yeni aşklar gelebilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Titizliğin ve ayrıntılara olan düşkünlüğün artabilir. Evli ya da ilişkisi olan bir Boğa burcuysan karşı tarafın bazı özel günleri unutması gerginlik oluşturabilir. Geleceğe dair hedeflerini gerçekleştirmek adına aceleci davranmamalısın. Aile içinde yaşanan maddi problemlere köklü çözümler getiriyorsun.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ifade ederken manipüle edebilirsiniz. Ama karşınızdaki kişilere gerçek düşüncelerinizi açıklamamak ileride sorunlara yol açabilir. Ne hissettiğinizi açık bir dille konuşmak, süreci düşündüğünüzden de çabuk toparlayabilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün babanız ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Ailevi konularda kendi iç sesinize güvenmek sizi gelişen olaylara karşı koruyacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bu konuda alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Akşama doğru çatışmalardan kaçının.

25 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle kariyer bağlamında beklediğinizden daha fazla çaba göstermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz ancak sonuç başarı olacak.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs’ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte güzel dostluk ve arkadaşlıklar adına keyifli gelişmeler söz konusu olabilir. Sosyal gruplarınızda, arkadaşlarınızın desteğiyle kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Onlardan alacağınız her türlü destek geleceğe ilişkin umutlarınızı besleyebilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize odaklanın. Sağlığınıza dikkat edin. Muhtemelen bunun sadece bugün değil, her zaman dikkat etmeniz gereken bir şey olduğunu biliyorsunuzdur. 

25 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. Venüs’ün  konumu, mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık içinde olduğunuzu ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı gösteriyor. 

25 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ortaklarınızla veya işbirliği yaptığınız kişilerle bazı sorunları tartışmak ve çözüm yolları üretmek isteyebilirsiniz. Ancak, bu işi başka güne bırakmalısınız çünkü ifade etme konusunda zorluk yaşayabilir, iletişim problemleriyle mücadele edebilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner adayıyla tanışacaksınız ve kendinizi kararsız hissedeceksiniz. İş yerinizde karşınıza bazı engeller çıksa bile kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edin. Sağlığınız için stres seviyenizi düşürmeye çalışın.

25 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi geliştirmek adına yaptığınız her şeye rağmen, istediğiniz noktaya ulaşamamış olmanın çaresizliği, sizi yeni ama belirsiz bir yöne doğru hareket etmek zorunda bırakabilir. İşinizle ilgili artık pozitif düşünmelisiniz. Yaşadığınız değerli tecrübeleri birbirine bağlayarak buna göre hareket edin. Kariyeriniz için mücadelenizde biraz soluklanmalısınız. Önünüze açılan güzel geleceğin bilincine varın. Eliniz fazlasıyla açık, fakat paylaşmacılığınıza artık bir sınır koymanız gerekiyor.

25 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 45' 14" R
Ay
Koç
13° 32' 44"
Merkür
Koç
20° 00' 22"
Venüs
Boğa
07° 46' 01"
Mars
Koç
03° 57' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 36"
Satürn
Balık
17° 02' 35"
Uranüs
Boğa
22° 39' 46"
Neptün
Balık
29° 04' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 53"
Lilith
Başak
23° 56' 49"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>