Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Özgürlüğüne Düşkünsün Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

İhtiyaçlarınız konusunda daha mücadeleci olmanın zamanı. Kalbinizi, zorlu bir egzersize ihtiyaç duyan güçlü bir kas olarak düşünün. Size inanan ve çabalarınızı destekleyen pozitif insanlarla birlikte olmak isteyeceksiniz. Kendinize canlılık ve özgüven aşılayın. Egzersiz ve meditasyon için vakit ayırın. Hayatınıza daha fazla denge ve uyum getirin.

Bugün sizin için müthiş bir gün! Duygularınız sadece döngüsel bir zirvede değil, aynı zamanda bugün herhangi bir karşıtlığa karşı cesur kalmanıza yardımcı olacak ek bir gücü de var. İyi haber, planlarınızın ve organizasyonunuzun şu anda size ödeme yapması ve işinizde hedefinize doğru ilerlemenize yardımcı olan kuvvetli bir gücü olmasıdır.

Etrafınızdakilere yeni bir yakınlık duygusu hissetmenizle bugün özellikle mutlu olabilirsiniz. İş ve maddi hayatınız gayet yolunda gidiyor ve geleceğiniz parlak gözüküyor. Gelecekte denemek isteyeceğiniz projelere yönelebilirsiniz, bu da hevesinizi arttırabilir. Fikirler daha da hızlı ve daha fazla sıklıkla gelecek gibi görünüyor. Gününüz güzel olsun.

Günün enerjileri seni oldukça hoş hissettirecek. Neşen yüksek ve kahkaha adeta gününün bir parçası. Güldüğünde, diğer insanlar da senle birlikte gülüyor. Kendilerini bundan alıkoyamıyorlar! Bu önemli bir etki olsa gerek! Bugün çevrendekilere içinde yaşadığın güzel hisleri ve tutkuyu aktarabilirsin. Pozitif enerjini gülümsemenle, kahkahanla ve kendin olarak aktar.Bugün sizin için duygusal bir gün olacak gibi görünüyor. Uzun zamandır size dargın olan biri yüzleşmek için bugünü seçerse şaşırmayın. Bu kişinin söyleyeceklerini dikkatle dinlemeye çalışın ve konuyu sadece onun sorunu olarak görüp geçiştirmeyin. Bazen büyümek için almamız gereken dersler pek de eğlenceli olmayabilir. Bunu bir düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşına çıkacak zıtlaşma ve zorlukları önceden görebiliyor musun? Ustalığını bir kez daha gösterecek misin bakalım? Elbette bu tip meseleler her zaman yaşanacak potansiyeldedir. Fakat bugünün sana iletmek istediği mesajı dikkate alırsan, silahları bırakıp, zırhını çıkarıp atını bir yere bağlayıp birkaç saat dinlenmeye karar verebilirsin. Kahraman şövalye, bir molayı hakettin!

25 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çevrenizdekilerin fikir ve söylemlerinden etkilenebilir, çevrenize farklı konularda danışmak isteyebilirsiniz. Geçmişi yad edebileceğiniz, geçmişteki kişilerden haber alabileceğiniz durumlar olabilir. Eskiden gittiğiniz bir yeri ziyaret edebilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tatilin yorgunluğunu üzerinden atmak istediğin bir gündesin. Bugün içinde bir şey yapma isteği gelmeyebilir. Ailendeki sözü geçen insanlarla arandaki gerginlikler, günün seyrinin değişmesine ve yeni kararlar almana neden olabilir. Özgürlüğüne düşkün olman ve kısıtlandığını düşünmen her konuda seni biraz gergin yapıyor. Yalnız yaşayan bir Boğa burcuysan, sosyal medyada fazla vakit geçirmen, seni ev işlerinden alıkoyabilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Duygularınızın değişime uğradığını hissediyorsunuz. Tepkileriniz keskin ve kırıcı olmaktan çıkıyor. Olgunluk kazandığınız her an hayata karşı bakış açınızda değişecektir. Kırmadan kırılmadan yaş almayı öğrenmek hayattaki en büyük karınız…

25 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Saka burcunda ilerliyor. Hafta sonu olmasına karşın kendinizi yüklü ve sorumlu hissedebilirsiniz. Ailevi sorumluluklar da bağlayıcı olabilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlı ve emin adımlarla yola devam edebilirsiniz. Hayatınızı aşk konusunda daha sağlam temellerle atmak isteyebilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda otorite sahibi olan biri alıştığınızdan fazla bir şekilde baskıcı olabilir. Etrafınızdakiler başkaldıran kişinin siz olmasını bekliyorken, kendinizi ateşe atmadığınızdan emin olun. Sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddesel özgürlüğünüz için, her türlü şartı kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle sosyal olayları kafanızda bağdaştırabilirsiniz. Güçlü enerjiniz ve istekleriniz çevrenizde sorun olabilir. 

25 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun bir süreden sonra eşiniz ile birlikte ateşli bir gece geçireceksiniz. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçınmaya çalışmalısınız. Hayata daha pozitif bir açıdan bakmaya başladınız.

25 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çevresel koşulların olumlu etkileri sizden yana. Terazi Burcunda kümeleşen olumlu gezegenler; özgürlük sınırlarınız aşarak, kendinizi daha da iyi ifade edeceğiniz koşulları sunuyor. Yapacağınız işler, şimdiye kadar yaptığınız işlere göre daha fazla efor sarf etmenizi gerektirecek. Yeter ki eski hatalarınızı yeniden gündeme getirmeyin.

25 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 28' 37" R
Ay
Akrep
19° 10' 26" R
Merkür
Koç
15° 59' 09"
Venüs
Koç
24° 43' 38"
Mars
Balık
25° 47' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 28"
Satürn
Balık
16° 06' 48"
Uranüs
Boğa
22° 03' 31"
Neptün
Balık
28° 44' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 07"
Lilith
Başak
22° 46' 23"
True Node
Koç
15° 35' 53"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>