Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Arayışların Karşılık Buluyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

İçsel bir güç ve sezgi dalgalanması bugün alışılmadık bir mesleği düşünmenizi sağlayabilir. Özgürlük ve bağımsızlık arzunuz şu anda çok güçlü, bu nedenle kendi başınıza, belki sanatsal bir alanda veya hizmet sektörlerinden birinde çalışmayı düşünebilirsiniz. Bugün harikaları başaracak gücünüz var. Pratik olun ve dikkatli bir şekilde ilerleyin, fakat kalbinizin sesini dinlemeyi unutmayın!

Uzun süredir başarmaya çalıştığınız bir hedefe ulaşmayı mı umuyorsunuz? Asla olmayacak ertelemelerin sizi korkutmasına izin vermeyin. Bu, yaratıcı enerjinizi engelleyebilir ve kendinize olan inancınızı kaybetmenize neden olabilir. Kader ağlarını örüyor, yine de olmak istediğiniz yere ulaşmanız için biraz daha fazla çaba gerekecek. Paçalarınızı sıvayın ve devam edin. Oraya ulaşacaksınız!

Ailenizden biri uzakta mı? Eviniz bir süreliğine yalnız kalabilir. Giden kişiyi özleyeceksiniz fakat size kendi projelerinize odaklanmayı sağlayan (bazen de uyumanızı) bu yalnızlıkğı ve sessizliği de seveceksiniz. Bu gece göreceğiniz rüyalar, sizeve maddi konulardaki sorunlara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Gördüklerinizi her sabah not edin. Daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz!

Fiziksel enerji fazlalığın var. Rekabetçi sporlara girişmek için iyi bir gün. Diğerlerine meydan okumak eğlenceli olacaktır. Ya da uzun bir yürüyüşe, tırmanışa ya da bisiklet gezisine çıkabilirsin. Dayanıklılığını test etmek isteyebilirsin. Yeni başarılara kapı aralamaya odaklanacaksın ve bu süreç içinde adeta bir süper kahraman gibi hissedebilirsin!Bu akşam geleceğin hakkında rüyanda renkli, net ve canlı rüyalar görebilirsin. Bu rüyalar büyük ihtimalle sana çevreni değiştirmen hakkında ilham verecektir. Evini yeniden düzenlemeyi düşünmelisin ya da en azından yeni aksesuarlar ya da mobilyalar almalısın. Estetik algıların çok derece açık, bu da aynı zamanda kendine ya da ailendeki kişilere yeni kıyafetler alman için uygun bir gün olduğunu gösterir. Seni geri çekmek tek şey bu konudaki zevkine çok güvenmediğin olacaktır ama içgüdülerine güven! Bugün şartlar çok uygun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için duygusal bir gün olacak gibi görünüyor. Uzun zamandır size dargın olan biri yüzleşmek için bugünü seçerse şaşırmayın. Bu kişinin söyleyeceklerini dikkatle dinlemeye çalışın ve konuyu sadece onun sorunu olarak görüp geçiştirmeyin. Bazen büyümek için almamız gereken dersler pek de eğlenceli olmayabilir. Bunu bir düşünün.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aile büyükleri veya patronlarınız, üstlerinizle fikir ayrılıkları ortaya çıkabilir. Kendi istek veya hedeflerinizle çevrenizin söylemleri ve fikirleri arasında kalabilirsiniz. Bir seçim yapacak ve karar alacaksınız. Yeni enerjilere odaklanma zamanı.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin ve olgun tavırların sosyal hayatında kazanım getiriyor. Temkinli yanın rehavete kapılmak yerine boşa geçirecek zamanın olmadığını sana hatırlatacak. Çalıştığı işte mutsuz olan bir Boğa burcuysan, kişisel yeteneklerini sergileyebileceğin birpozisyonu için arayışların karşılık bulabilir. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin kariyerindeki gelişmeler, seni de mutlu edecek.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Manipüle edilmek istenebilirsiniz. Üzerinize gelinecek konularda soğukkanlı olmalısınız. Her söylenilene tepki vermemeyi öğrenmelisiniz. Bazen sabrınızı sınamak için bilerek üstünüze geliniyor, insanlara istediğini vermeyin!

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme sağlamak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Otorite figürleriyle çatışmaya girmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne çıkarmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırla ilişkinize yaptığınız yatırım yarın partnerinizin de size aynı şekilde yaklaşmasına vesile olabilir. Bu da aşk hayatınızda güçlenmeye vesile olabilir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aile ve yuva alanınız canlanırken, moral ve motivasyonuz son derece yüksek olacak ve aile ilişkilerinizde mutluluğu daha yoğun hissedeceksiniz. Bu süreçte ev taşıyabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve sevdiklerinizle iletişiminizi geliştirebilirsiniz. Yeniayın Mars ile olan karesi, ikili ilişkilerde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir sürece işaret ederken, Venüs ve Merkür’ün Satürn ile olan uyumlu görünümü, özellikle bekar olanlar için uzun süreli bir ilişkiyi başlatabilir, yeni görüşme imkanları sağlayabilir. Bu süreçtehayatınızdaki görüşmelerinizde maksimum başarı elde ederken, yeni eğitimlere başlayabilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenizin desteğini daha yoğun alabilirsiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayranlık beslediğiniz birinden bazı konularda feyz alabilirsiniz. Ailenizin bu konuda sizinle aynı hisleri paylaşmaması normaldir. İnsanları yargılarken aranızdaki kültür ve konum gibi farklılıkları unutmamaya çalışın.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz ama bazen yanılabilirsiniz. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de hata yapabilir. Bugün araştırmaya yönelik çalışmalı, doğru yolu bulmalısınız 

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte romantik bir akşam yemeğine çıkmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda yükselebilmek istiyorsanız, kendinizi geliştirmeye devam etmelisiniz. Arkadaşlarınız ile birlikte zaman geçireceksiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani öfkelerden kaçınmalısınız. Sakin yapınıza yakışmayan davranışlar sizi bile şaşırtıyor. Olayları yerinde değerlendirmesini öğrenmeniz gerekir. Mantıksal olaylara duygu karıştırdığınız zaman zorlanıyorsunuz. Bugün, Ay'ın konumu çevre ilişkilerinde güçlü bağlara ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Şartlarınızı güçlendirmelisiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 33"
Ay
Akrep
25° 24' 27"
Merkür
Koç
26° 29' 18"
Venüs
Balık
21° 42' 29"
Mars
Balık
05° 01' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 42"
Satürn
Balık
13° 18' 39"
Uranüs
Boğa
20° 39' 56"
Neptün
Balık
27° 48' 42"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 54"
Lilith
Başak
19° 48' 20"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>