Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dalgınsın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Tüm sorunları geride bırakmak için zamana ihtiyacınız var.

Şartlara uygun hareket etmeye çalışın. Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda yönetmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizle ilgili bazı kararları yeniden değerlendirebilirsiniz. Sağlam ve doğru bir zemine oturmayan her şey bir gün yıkılabilir. Bunun önlemini şimdiden almak, açıkça konuşmak ve hatalardan ders çıkarmak için bugünü bir fırsat kabul edin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili boğalar, kararlı yapınıza karşılık belirsiz ve istikrarsız konular kafanızı fazlasıyla meşgul ediyor. Bugün sakin ve sabırlı olabilmeniz pek mümkün görünmüyor, güven duygusu ve huzur istiyorsunuz. Beklediğiniz günler gelecek, daha sabırlı olmanız gerekiyor.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli bir gün seni bekliyor. Sabah saatlerinden itibaren birçok kişiyle bir araya gelebilir, telefonla iletişime geçebilirsin. Çalışan bir Boğa burcuysan, dalgınlığın bazı hatalar yapmana neden olabilir. Aceleci davranmamanda fayda var. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, bir dargın bir barışık olmak net kararlar almana sebep olabilir.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aceleci ve hırslı olmayın. Planlamalar yapmak, sosyal ve mental olarak arınmak size iyi gelecektir. Negatif olanı görün ve ondan uzaklaşın.

27 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında toparlamanız gereken konular gündeminizi meşgul edebilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Güzelliğiniz için kendinize zaman ayırabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir.

27 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda daha az çaba ile başarılı olabilmek için kararlarınızın dünyanızdan mı yoksa egonuzdan mı geldiğini anlamanız şart.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün elindekilere sahip çıkmak yeni şeylere odaklanmaktan daha iyi gelecek sana. Parasal anlamda da arkadaşlıklar anlamda da sahip olduğun şeylere odaklanmalı ve farklı maceralara atılmamalısın.

27 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer hayatınızdaki sistem veya yapıların biraz ayarlanması gerekiyorsa şimdi onlara dikkat etmenin tam zamanı. Üretken olma arzusu sizinle. Dikkat dağıtıcı unsurlar çok fazla olabilir ancak kendinizi her şeyin planlandığı gibi gitmeyebileceği ve değişebileceği ihtimaline açarsanız, bu durumu oldukça iyi bir şekilde çözebilirsiniz. Bugün ayrıntılara, sorunlara ve kusurlara odaklanma eğilimindesiniz; bu dikkati kendi avantajınıza kullanırsanız mükemmel bir amaca hizmet edebilir. Bu, büyük resmi düşünmenin veya uçlarda koşmanın değil, üretken olmanın zamanıdır.

27 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamsal konularda belirsizliklerle karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelme şansına sahipsiniz. Dengeleri çok fazla zorlamadığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam etmeniz gereken bir gün. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

27 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün partner, ortaklık, mahkeme konuları gündeme gelebilir. Partnerinizle beraber sosyalleşebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz bir değişimden geçiyor. Siz ve partneriniz ilişkinizin amaçlarıyla ilgili bir çelişki içinde iseniz, bütün sorunlarınızı açıkça dile getirin. Bu günlerde kendi sorunlarınızı dışardan yardım almadan çözebilecek durumda değilsiniz. Sizi sevenlerden de destek alabilirsiniz. Yaptığınız harcamaları azaltmaya niyetiniz yok gibi. Bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, sıkıntıya düşmenize neden olabilir. Şu sıralar sağlık sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz, yediklerinize dikkat edin.

27 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 12' 54" R
Ay
Boğa
20° 43' 43" R
Merkür
Koç
22° 04' 60"
Venüs
Boğa
10° 53' 49"
Mars
Koç
05° 54' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 27"
Satürn
Balık
17° 14' 51"
Uranüs
Boğa
22° 48' 36"
Neptün
Balık
29° 08' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 11"
Lilith
Başak
24° 13' 44"
True Node
Koç
15° 20' 23"
Son Güncelleme : 08/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>