Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Planların Değişiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2021, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Kalbinizdeki ateşi körükleyin ve eskisinden daha parlak yanmasını sağlayın. Ancak, sevgilinizle duygusal anlamda aynı frekansta olmanız için bazı tavizler verilmesi gerektiğini unutmayın. Herkesin bugün ön planda olduğundan emin olun bu konuda bencil davranmayın. Başkalarının da göz önünce olmalarına izin vererek bir çalışma dengesi tutturun.

Bugün sezgiler top noktada olacak. Ve çok geçmeden bu sezgiler size doğru gelecekler. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, kariyerinizin yörüngesini önemsemiş olabilirsiniz. Ama artık değil. Bugün başarıya giden yol önünüze çıkacak. Aslında, fırsat tam orada ayaklarınızın altında. Yolculuğunuza başlamak için sadece ilk adımı atmanız yeterli.

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Egolar bugün kontrolden çıkabilir ve seni hayrete düşürebilir. Çevrendekilere alan tanı ve diyalogların sıkıcılaşmaya başladığını anlarsan sadece gülümse ve başını salla. Verdiklerinin karşılığı olarak neler koparıp alabileceklerini düşünen insanlar sebebiyle havaya bir gerilim hakim olabilir. Kendi içinde sağlıklı bir denge sürdür ve diğer insanların dramalarından uzak dur.Kendinizi başkalarının huyuna gitmeye mecbur hissetmeyin. Birinin onun için bir şey yapmanızı istemesi bunu illa yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Özgürlük sözde kalmayıp eyleme dökülmelidir, dolayısıyla bu hakkınızı hayatınızın her alanında kullandığınızdan emin olmalısınız. Bunu sizin yerinize kimse yapamaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam geleceğin hakkında rüyanda renkli, net ve canlı rüyalar görebilirsin. Bu rüyalar büyük ihtimalle sana çevreni değiştirmen hakkında ilham verecektir. Evini yeniden düzenlemeyi düşünmelisin ya da en azından yeni aksesuarlar ya da mobilyalar almalısın. Estetik algıların çok derece açık, bu da aynı zamanda kendine ya da ailendeki kişilere yeni kıyafetler alman için uygun bir gün olduğunu gösterir. Seni geri çekmek tek şey bu konudaki zevkine çok güvenmediğin olacaktır ama içgüdülerine güven! Bugün şartlar çok uygun!

27 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kontrol dürtünüzün güçlendiği bir gün olacak. Aile ilişkilerinde zıtlaşma ve yönetme mücadelesine girmeyin. Hareket halinde olmanız günü daha sakin ve huzurlu geçirmenizi sağlayacaktır. İğneleyici, üstü kapalı iletişimden uzak durun.

27 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir kafanda planladığın projeleri hayata geçirmek için harekete geçeceksin. Kendi işinin sahibi olmak isteyen bir Boğa burcuysan, girişimlerin hız kazanabilir. Yaratıcılığın ile birlikte yeni projelere başlayabilirsin. Hayatını düzene koymak düşündüğün planlar, koşulların değişmesiyle birlikte değişim gösterebilir. Çalıştığı işten memnun olmayan bir Boğa burcuysan, farklı alanlara yönelmek isteyeceksin.

27 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün mali tablonuzun iyi olması sizi alışveriş yapmaya yönlendirebilir ve kendinizi alışverişe kaptırabilirsiniz. Alışverişi çok da abartmamalı ve kendinizi zor durumda bırakacak harcamalardan kaçınmalısınız.

27 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Hedefinize ulaşmak için çaba içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar var. Sorumluluklarınız yönünde alternatif planlar yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde kadın yöneticilerinizle ilgili konulara yönlenebilirsiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakin tavırlarınızla karşı cinsi, bilhassa da etkilemek istediğiniz kişiyi kolayca etkileyebileceksiniz. Bugünlerde aşk konusunda oldukça şanslı olabileceksiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün klasiklerinizin dışına çıkıp beklemediğiniz yollarla neşeyi bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizden bir şey saklamasından şüphe edebilirsiniz fakat bunun sadece bir mahremiyet alanı olabileceğini unutmayın.

27 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı verilerde kullanıyorsunuz. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara daha esnek bir şekilde bakmalısınız… Arkadaşlarınızı yargılamaktan kaçınmalısınız.

27 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

27 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için hazır hissediyorsunuz. Finansal olarak iyi bir durumdasınız ve geleceğiniz için birikim yapmaya başladınız. Bugün aile bireyleriniz ile tartışmaktan kaçınmaya çalışmalısınız.

27 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyleilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda daha bir kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak. Değişik araştırma grupları içinde çalışan arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz.

27 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 46' 43" R
Ay
Balık
28° 47' 13"
Merkür
Koç
19° 17' 19"
Venüs
Boğa
06° 31' 39"
Mars
Koç
03° 10' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 25"
Satürn
Balık
16° 57' 36"
Uranüs
Boğa
22° 36' 17"
Neptün
Balık
29° 02' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 33"
Lilith
Başak
23° 50' 07"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:41

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>