Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Fikirlerini Değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı kontrol altına alma şansına sahipsiniz. İlişkinizden yana yaşadığınız tüm sorunlar çözüme kavuşabilir.

Mesleki olarak biraz daha kontrollü olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşma noktasında biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte.

Maddiyatla ilgili konulara çok fazla takılı kalmamaya çalışın. Önceliklerinizi biraz olsun değiştirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortaklı işler yürütmenin getirdiği tecrübeleri değerlendirebilirsiniz. İnsan ilişkilerinizi geliştiren bu durumun, bugün hukuksal konularda sizi haklı çıkaracağını görebilirsiniz. Siz meseleye dönüştürmedikçe hiçbir şey mesele olmayacaktır.

28 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Boğa burcunun günlük burç yorumu şu şekilde; Bugün, çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz oldukça yüksek olabilir. İlginizi çeken konular hakkında derinlemesine araştırmalar yapabilir ve yeni bilgiler edinebilirsiniz. Ancak, aceleci hareket etmek yerine sağlam bir plan yaparak adımlarınızı daha kontrollü atmanız faydalı olacaktır. Ayrıca bugün, duygusal anlamda kararsızlık ve belirsizlikler yaşayabilirsiniz, mümkün olduğunca sakin kalmaya çalışın.

28 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün sürprizlere gebe. Hiç beklemediğinteklifleri karşısında ne tepki vereceğini şaşırabilirsin. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, geçmişte başvurduğun yerden dönüş olabilir. Tüm hafta konusu geçenseyahati planının değiştiğini öğrenebilir, sen de fikirlerini değiştirmek zorunda kalabilirsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde vakit geçirmek, işlerinizi buradan yürütmek isteyebilirsiniz. Çevrenin etkisi olmadan gün geçirmek zihninizi toparlamanıza yardım edebilir. Ailenizle planlar yaptıysanız bugün o planlar için doğru zaman olabilir.

28 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde farklı konularda sorumluluklar almanız gerekebilir. Birlikteliklerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. İlişkide yaşananlarla ilgili farkındalıklarınız artabilir. Kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız, çocuklar ve harcamalarınız la ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

28 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde elinizi attığınız işler potansiyel olarak büyüyecek, gelişecek ve bu durum da sizlere geleceğe dair büyük güven oluşturacak.

28 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dolabını açtığında giyecek hiçbir şey bulamayabilirsin. Veya gereksiz yere eşya biriktirdiğini fark edebilirsin. Bu durumu düzeltmek için dolabını boşaltmak ve yenileri için yer açmak bugün sana daha iyi gelecek.

28 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün küçük hayal kırıklıkları veya engeller içerebilir. Kendinizi geçici olarak yorulmuş veya engellenmiş hissedebilirsiniz. Bir amaç duygusundan yoksun olabilirsiniz ve bu, şimdilik doğrudan arzularınızın peşinden gitmenizi engeller. Geçmişteki hatalar zihninizde normalden daha fazla önem kazanabilir. Aslında gün ilerledikçe, fazla düşünmediğiniz için çok daha özgür hissedebilirsiniz. Devam etmeye ve gelişmeye odaklanıyorsunuz ve bu tutumla sorunları arkanızda bırakabilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyor bazen olumlu olmayabilir. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişilerde hata yapabilir. Bugün araştırmaya yönelik çalışmalı doğru yolu bulmalısınız

28 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

28 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Umutsuz bir aşkın peşinden koşmayı bir kenara bırakın. Çevrenizdeki insanlara biraz şans vermeli, hayatınız için doğru kararlar almalısınız. İlgisizliğe tahammül edemiyorsanız ona göre bir seçim yapın. Öğle saatlerinde duygularınız yoğunlaşabilir. Yanlış anlaşılmalara izin vermemek için doğru anlattığınızdan ve anladığınızdan emin olmalısınız. Beklediğiniz para dışında ummadığınız bir kısmet olacak. Sağlığınızla ilgili endişelerinizin yersiz olduğunu anlayıp rahatlayacaksınız.

28 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 59' 40" R
Ay
İkizler
02° 16' 17" R
Merkür
Koç
22° 48' 58"
Venüs
Boğa
11° 53' 19"
Mars
Koç
06° 31' 24"
Jüpiter
Boğa
26° 01' 50"
Satürn
Balık
17° 18' 38"
Uranüs
Boğa
22° 51' 24"
Neptün
Balık
29° 09' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 47"
Lilith
Başak
24° 19' 05"
True Node
Koç
15° 16' 58"
Son Güncelleme : 09/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>