Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Harekete Geçiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Küçük aile sorunları sizi bugün kasvetli bir ruh hali içine sokabilir. Ailenizden biri uzakta olabilir ya da evinizdekiler arasında ufak tefek kavgalar yaşanabilir. İnsanlar sizi bir yerlere davet etmek isteyebilir, ama gerçekten hiç sosyal hissetmiyor olabilirsin. Kendi projelerinize girişmek, bir başarı hissi uyandırabilir bu da sizi moralinizi bozan ruh halinden çıkarıp heyecanınızı artırabilir. Ne olursa olsun deneyin!

Tüm işaretler, hayatınızdaki odağınızı parasal kazanımdan ruhsal kazanıma çevirirseniz daha mutlu olacağınızı gösteriyor. Çok çalışıyorsanız ama hayatınızda bir şeyin eksik olduğunu hissediyorsanız, bunun nedeni muhtemelen doğru şey üzerinde çalışmamaktır! Çok azı fark edilmiş olan muazzam bir yaratıcılığa sahipsiniz. Yaşamınızı değiştirmek için odağınızı değiştirin ve böylece mutluluk seviyenizi yükseltin. Bu gerçekten basit bir formül.

Semtinizdeki telefon şebekesiyle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Trafik kontrolden çıkmış durumda mı? Belki de bugün evde kalıp telefonda arkadaşlarınızla sohbet etmek en iyisidir. Uzaklardan biri size telefon edebilir fakat bu kişi muhtemelen size sonra ulaşmaya çalışacak. Rahatlayın, kendinize bir sıcak çikolata yapın ve sessizliğin tadını çıkarın. Biraz sessizlik size iyi gelecek!

Detaylara ekstra dikkat etmek isteyeceksin. Günün enerjisi sende kafa karışıklığı yaratabilir veya başını döndürebilir. Yeterince dikkat etmezsen küçük şeyleri unutabilirsin! Bugün bitirmen gereken şeylerin bir listesini yap. Sonrasında listeyi kaybetmemeye dikkat et! Ayrıca gün içindeki iletişimlerinde doğru kelimeleri seçmeye çok özen göstermelisin.Bugün spiritüel bir modda olabilirsin. Her ne kadar dindar bir insan değilsen de, hayatın anlamı üzerine düşünmeye niyet edebilirsin. Hayatını olması gerektiği gibi yürütüp yürütmediğini merak ediyorsun. Belki de şu anda yaşadığın bir zorluk akıl karışıklığı yaratıyor. Dine veya meditasyona sarılabilir ve rehberlik desteği alabilirsin. O sessiz anlarda, önemli bir içgörü kendini gösterebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi başkalarının huyuna gitmeye mecbur hissetmeyin. Birinin onun için bir şey yapmanızı istemesi bunu illa yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Özgürlük sözde kalmayıp eyleme dökülmelidir, dolayısıyla bu hakkınızı hayatınızın her alanında kullandığınızdan emin olmalısınız. Bunu sizin yerinize kimse yapamaz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içinde planlarınız değişebilir, sosyal çevrenizle ilgili beklenmedik, şaşırtıcı şeyler öğrenebilirsiniz. Geniş kitlelere hitap etmeye dair işler, projeler gündeminizde olabilir. Kalabalık bir davete katılabilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde uzak kaldığın sosyal çevrenle olan iletişimini yeniden güçlendirmek için günün erken saatlerinde harekete geçebilirsin. İşin stresinden uzaklaşacak olman, seni rahatlatabilir. İletişim gezegeni Merkür, bugün ateş burcunda hareket etmeye başlıyor. Taşınma konusu gündeminin ilk sırasına yerleşirken, somut bir adım atmak isteyeceksin. Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Boğa burcuysan, farklı önerileri değerlendirmeyi düşünebilirsin.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki maddi alacaklılarınızdan ödeme almak için eski müşterileriniz ile yeniden iletişim kuracaksınız. Diyalog kurarken kendinizi net ifade etmeli ve haklı olduğunuzu karşı tarafa hissettirmelisiniz. Ne olursa olsun çizginizi bozmayın.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınızla ilgili projeler üretebilirsiniz. Sosyal konulara yöneleceğiniz zamanlar var. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. İşlerinizi tamamlayabilmek için şartlar lehinize çalışıyor. Uğraştığınız işle ilgili sorumluluklarınızı tamamlayabilmek için alternatif planlar yapmak isteyebilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Jüpiter’in Kova burcunda seyredeceği 28 Aralık’a kadarve kariyer konularında daha aktif olabilir, hedef ve planlarınıza yeniden sahip çıkabilir, imajınızı, statünüzü etkileyebilecek pek çok olay içinde kendinizi bulabilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda bir süredir olan durgunluğu sona erdirip, hareketli bir döneme girebilirsiniz. Eğer kendinizi hazır hissetmiyorsanız dahi haksız olduğunuzu göreceksiniz. Hali hazırda bir ilişki içindeyseniz, ilk zamanlardaki heyecana tekrar kavuşabilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde kuracağınız sağlam dostlukların ileride yararını göreceksiniz. Uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler. Sistemli yapınızı zorlasa da, yenilikler konusunda esnek davranmalısınız.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün finansal konular yüzünden eşiniz ile tartışmamaya özen göstermelisiniz. İş yerinizde çok çalıştığınız için kendinize ve ailenize yeteri kadar zaman ayıramıyorsunuz. Kendinizi enerjik ve sağlıklı hissedeceksiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Belli hedefleriniz mevcut ve sizin tarzınıza yakın olan kişilerin fikirlerini benimsemekten yanasınız. Çevrenizdeki kişilerin alt yapılarında sistemli bir kişilik yatıyor onlara yansıttığınız eski tecrübeleriniz önem kazanıyor. Ay'ın konumu, sizi bugün daha temkinli yapıyor.

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 27' 18" R
Ay
Balık
23° 54' 43"
Merkür
Koç
19° 03' 51"
Venüs
Boğa
06° 06' 58"
Mars
Koç
02° 55' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 43"
Satürn
Balık
16° 55' 56"
Uranüs
Boğa
22° 35' 08"
Neptün
Balık
29° 01' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 27"
Lilith
Başak
23° 47' 54"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>