Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Politiksin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda kuşkulu ve kuruntulu tarzda yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin duygularınızı ön planda tutmanız gerekmekte. Birbirinizle konuşmaktan kaçındığınız ve araya mesafe koyduğunuz sürece hiçbir şeyin üstesinden gelemeyeceğinizi de anlamalısınız. Ayrıca, birlikteliği olmayan kişilerin de karşısındaki insanı etkilemek için normalden daha farklı davranma ihtimali var.

İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilere bazı konularda tepkisel yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Birlikteyaptığınız kişilerle aranızda gerilim oluşması emin olun size herhangi bir yarar sağlamayacaktır. Ortak noktada buluşmanız ve biraz daha planlı adımlar atmaya çalışmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi gereğinden fazla rahat hissetmeye başlıyorsunuz. Elde etmek istediğiniz bir şeye mutlaka ulaşmak isteyeceğiniz bir gün ve bu yaklaşımın da sizi finansal açıdan zorlayacağını bilmelisiniz. Beklenmeyen sıkıntılarla karşılaştığınızda biraz daha sabırlı olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinizde karşı tarafın düşüncelerini önemseyebilirsiniz. Bu bir noktaya önemli ve gereklidir. Fakat o noktadan sonrası, sizi kendinizden olmaktan alıkoyuyorsa ya da olmadığınız biri gibi davranmanıza neden oluyorsa buna müdahale etmelisiniz. Dürüst ve kendinizi yansıtacağınız bir iletişimde olmanız gerektiğini unutmayın.

29 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcu için ilişkilerde daha duyarlı ve anlayışlı olmanız gereken bir gün olabilir. İletişimde daha dikkatli olmalı ve karşı tarafa karşı empati göstermelisiniz. Ayrıca, duygusal anlamda kendinizi ifade etmekten kaçınmamalı ve içsel duygularınızı paylaşarak ilişkilerinizi güçlendirmelisiniz. Hayatınıza dengeyi sağlamak için fiziksel aktivitelere zaman ayırmak da faydalı olacaktır. Enerjinizi doğru yönlendirmeli ve dengeli bir gün geçirmelisiniz.

29 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün uykusuzluğun dalgın olmana neden olabilir. Ancak öğleden sonra önemli başlangıçlarla hareketlenebilirsin. İş yerinde dâhil olmak istemediğin bir konu hakkında fikrin alınabilir. Fikirlerini politik bir şekilde ifade ederek, onları epey şaşırtacaksın. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle beklediğiniz müjdeli haber kapıda!

29 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınıza göre hareket edebilmek için önce bunların farkında olmalısınız. Bugün kendinizle vakit geçirmek, doğada olmak, toprakla ilgilenmek size bu konuda yardımcı olabilir. Değişkenlik olarak sezdiğiniz durumun, aşırı etki altında kalmakla ilgili olduğunu anlayabilirsiniz.

29 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içindeki değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. İşlerinizde yeniden harekete geçmek için mücadele verebilirsiniz. Fikirlerinizi yaymak gün içinde size zor anlar yaşatabilir. Yaşadığınız olaylarda karar almanız gerekebilir. Kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

29 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi konularda kendinizi dengelemek ve yapacağınız harcamalarınızı bir düzene oturtmak için uygun bir gündesiniz.

29 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini işine daha fazla verebilirsin. Beklenmedik durumlar senin daha fazla çalışmana sebep olabilir. Bu durumun sende gerginlik yaratmasına izin vermemeli ve birplanı yaparak aşırı yorgunluktan kaçınmalısın.

29 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün yaratıcı her şey için davetkar bir enerji yanınızda; macera ve ilerleme temaları ruh halinizi ve bakış açınızı iyileştirir. Sosyal yaşamınızda bir canlanmanın tadını çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda yaratıcı yeni fikirler, hayaller ve heyecan için de iyi bir zaman olabilir. Özel biriyle yakınlaşma fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Özellikle size ilham veren insanlarla ve projelerle hayatınızda değişiklik yapmak için bir heyecan kıvılcımı ve güçlü bir motivasyon doğabilir. Günün enerjilerinde eğlenceli bir sürpriz unsuru olabilir ve yeni moda şeylere veya fikirlere ilgi duyabilirsiniz.

29 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. Çevre ilişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacaksınız.. Önünüzün açılması nedeniyle, hedeflerinizi istediğiniz aşamaya getireceksiniz. Sabırlı olmak tarzınız.

29 Mart 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

29 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz ancak takıntılara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

29 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız parıldıyor ve düzene giriyor. Aşk, size yepyeni heyecanlar yaratmanın hazırlığı içinde. Siz de biraz iradi davranıp gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. İş yerinde kafanızı kurcalayan bir konuya zihninizde ayırdığınız zamanı, sizi doğrudan ilgilendiren başka konulara ayırmaya çalışın. Maddi konulardaki tutarlılığınıza nazar değdi. Biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

29 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 22' 10" R
Ay
Boğa
23° 01' 54" R
Merkür
Koç
22° 13' 33"
Venüs
Boğa
11° 05' 37"
Mars
Koç
06° 01' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 42"
Satürn
Balık
17° 15' 36"
Uranüs
Boğa
22° 49' 09"
Neptün
Balık
29° 08' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 42"
Lilith
Başak
24° 14' 47"
True Node
Koç
15° 19' 47"
Son Güncelleme : 08/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>