Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Koşullar Değişiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Politik güçlerinize bugün ihtiyaç duyulabilir. Nasıl arkadaşlar edinip insanları nasıl etkileyeceğinizi hep biliyordunuz. Mecbur kaldığınızda, rütbeli insanları etkileme konusunda hiçbir zorluk çekmiyorsunuz. Bugün bir çalışanın kaygıları konusunda yönetimle konuşmanız gerekebilir. Bu, ücret ve işyeri standartlarını içeren bir sendika sorunu olabilirr ya da birini kanatlarınızın altına alıp ona yardım etmeye karar verebilirsiniz.

Bugün roket gücüne sahipsiniz! Özellikle meşgul olabilirsiniz. Aniden fark ettiniz ki, hayatınızın maddi tarafına bakmazsanız, başka kimse bakmayacak. İşinize daha fazla enerji harcayabilir ya da ev arkadaşlarınızdan para konusunda daha dikkatli olmanızı isteyebilirsiniz. Tüm hayatınızı yeniden değerlendirecek, bu da gündeme dair bazı zor kararlar almanıza neden oalcak.

Bugün iki yoldan gideceksiniz. İkisi de ruhani ve meditasyonla ilgili, kendinize iyi bir arkadaş bulabilir ve memnuniyetsizliklerinizi paylaşabilirsiniz. Gardınızın inmesinden ve kendinizi normalde olduğundan daha dürüst bir şekilde açıklamaktan çekinmeyin. Arkadaşınız sorunlarınızdan sıkılacak diye endişe etmeyin. Gerçek arkadaşlar yardım etmekten mutlu olurlar.

Bugün senin için güzel bir gün. Girdiğin her ortamda kabul göreceksin. Neşeli doğan ise zirvede! Atılganlık konusunda ise kendine has bir kapasiten var ve bu da enerjiyi rahatsız etmeden istediğini almana sebep oluyor. İnsanlar hassas ve anaç özelliklerine saygı duyuyor. Bu özelliklerin sayesinde de, bugün oyunu kazanacaksın.Bu sabah insanların sadakatsizliği biraz moralinizi bozabilir. Her şey havada asıl kalmış gibi görünürken net bir yanıt bulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak bir de iyi haberimiz var: Akşamdan itibaren her şey çok daha iyi gidecek. Özgüveniniz duygusal açıdan büyük bir patlama yapacak ve karanlıkta parlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün spiritüel bir modda olabilirsin. Her ne kadar dindar bir insan değilsen de, hayatın anlamı üzerine düşünmeye niyet edebilirsin. Hayatını olması gerektiği gibi yürütüp yürütmediğini merak ediyorsun. Belki de şu anda yaşadığın bir zorluk akıl karışıklığı yaratıyor. Dine veya meditasyona sarılabilir ve rehberlik desteği alabilirsin. O sessiz anlarda, önemli bir içgörü kendini gösterebilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bastırdığınız duygu ve düşünceleri dışa vurma isteğiniz artabilir. Zaman zaman kendinizi tahammülsüz hissedebilir,ve özel ilişkilerinizde daha hızlı tepkiler verebilirsiniz. Öfke kontrolüne dikkat ederek hareket edin. Bir süreç kapanabilir ve yeni bir sayfa açılabilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Koşulların değişim göstermesi, seni arayış içerisine itecek. Kendi işinin sahibi olan bir Boğa burcuysan, karşına gelen anlaşmaları kabul etmek için aceleci olmak istemeyeceksin. Çok sevdiğin fakat aranızın soğuk olduğu bir arkadaşının yaklaşımı, onunla tekrar bir araya gelmeni sağlayabilir. Hukuksal konulardaki beklentilerin gün içerisinde karşılık bulabilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kelimelerinizin yükseklerde gezmesi çevrenizdeki kişilerin eleştirilerine sebep olabilir. Üst perdeden konuşmak ve ona göre bir tutum sergilemek, size istediğiniz sonuçları getirmeyecektir. İnsanlarla aranızdaki bağları nasıl kurduysanız, sağlam kalması için de ona uygun hareket etmelisiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde çok fazla fedakâr davranabilirsiniz. Gizli kalan konulardan dolayı düşmanlarınız olabilir. Akışta kalmaya çalışın. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. İlgilendiğiniz konularda cesaretli davranabilirsiniz. Bugün sosyal konularla ilgilenmek size iyi gelebilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski sevgiliniz dönebilir. Bir konuda kendini iyi hissetmek için uygun bir dönem. Kendinizi beğenmek ve beğenilme algınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınız ailenize dair miras veya dargınlık gibi konularla meşgulken, günlük rutininizin ufak görevleri dahi zor gelebilir. Eğer insanların sözünüzü dinleyeceği bir konumdaysanız bunu, birçok insanın sorunlarını çözmekte kullanabilirsiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda anlaşılmaya ihtiyacınız var. Güven duygunuzun körüklenmesi gerekiyor. Ortaklıklar ve sosyal statünüz için, partnerinizin fikirlerine ihtiyacınız olabilir. Onun enerji yüklü olması, sizi de olumlu etkiliyor.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Pozitif enerjiniz ve güzel kalbiniz ile karşınıza çıkan partner adaylarını büyülüyorsunuz. Hedeflerinize odaklanmış bir durumdasınız ve azimli bir şekilde çalışmaya devam ediyorsunuz. Kendinizi çok neşeli hissedeceksiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları araştırmayı çok sevdiğiniz için, konularınızın seçimi de bu doğrultuda oluyor. Bugün Ay'ın konumu; maddi konularla ilgili çalışmalarınızı yoğunlaştırırken, bu konuda size belirli bir disiplin sağlıyor. Olaylara yaklaşımınız çok daha farklı ve kuralcı olacak.

29 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 27' 08" R
Ay
Balık
08° 56' 21"
Merkür
Koç
18° 24' 53"
Venüs
Boğa
04° 50' 33"
Mars
Koç
02° 07' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 11"
Satürn
Balık
16° 50' 42"
Uranüs
Boğa
22° 31' 33"
Neptün
Balık
29° 00' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 01"
Lilith
Başak
23° 41' 01"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:51

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>