Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yaklaşımın Değişiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanın seni düşünerek hareket etmesi kalbini ısıtabilir. Hele bir de bu kişinin seninle birlikte bir gelecek planı kurması sana daha iyi gelecek. Hem sevdiğini hem de sevildiğini daha net görebilirsin.

İyi niyetli davranışlarınızla etrafınızdaki insanlar üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz. Sizinleyapanlar aldıkları sonuçlardan çok memnunlar. yalnız resmi işlerde biraz daha titiz olmalısınız.

Yeniimkanları konusunda daha cesur davranman gerekebilir bugün. Aklına gelen fikirleri gerçek hayata geçirebilmek için daha dikkatli ve özenli davranman gerekebilir. Var olan vizyonunu genişletmen ve yeni planlar yapman iyi olabilir.

Zihnen kendini yorgun hissediyorsan bugün kendini biraz geri çekmen iyi olabilir. Ancak bu geri çekiliş her şeyden elini ayağını çek demek de değildir. Kendine iyi davranmak için sağlığa öncelik vermen iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaştığın engelleri aşmak daha pratik olmanı gerektirebilir. Kısa vadeli çözümlerde daha yaratıcı davranmak yararına olabilir. Yaratıcı olmak ilerlemeni kolaylaştırıp karşına yeni fırsatlar da çıkarabilir ayrıca.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün nakit konusunda dikkatli olun çünkü aceleyle hareket ederseniz, size çok paraya mal olacak türden bir hata yapabilirsiniz. Bir dünya burcu olarak, ihtiyatlı davranmanız sizin için zor olmamalı, bu nedenle pragmatik bir yaklaşımı benimseyin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki bazı arkadaşlarının çıkarlarını fazla gözettiğini düşünüyorsun. Bu konuda onları teste tabi tutabilirsin. İlişkilerine, ailene, dostlarına ve hedeflerine dair bazı yaklaşımların değişebilir. Duygularını paylaşmadığın sürece huzursuz ve kaprisli olabiliyorsun. Eğer bir kardeşin varsa, sorumlulukları hakkında onunla konuşma yapman gerekebilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bütçenizin elverdiği ölçüde hem eğitiminiz hem de kişisel zevkleriniz için harcama yapabilirsiniz. Arkadaşlarınız, uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle vakit geçirmek size iyi gelecektir. Kendi içinizde çözmeye çalıştığınız, hayatınıza dahil etmekte zorlandığınız konularda destekler bulabilirsiniz.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili işlere zaman bulabilirsiniz. Öğle sonrasında bazı uğraştırıcı durumlar da gündeme gelebilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar verdiğiniz sözleri tutmadığınızı fark edemiyorsunuz. Yeni farkındalıklar için düşünmeniz gereken bir gün içerisinde olabilirsiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev işleri konusunda daha istekli olman gerekecek. İlgilenmen gereken sorunları ertelemekten vazgeçmelisin. En kısa zamanda ilgilenmek sorunların büyümesini engelleyecek. Gününün rahat geçmesi bu sayede mümkün olabilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ufukta beklenmedik bir şeyler görünüyor! Geçiminizi sağlamak başlangıçta tahmin ettiğinizden daha kolay olabilir ve gün size birkaç yardım eli sunabilir. Bu ferahlık duygusu, normalden daha fazla harcama yapmanıza neden olabilir, ancak istediğiniz her şeyi elde etmek için biraz daha fazla paraya ihtiyacınız olduğunu fark ederseniz, yardım istemekten korkmayın.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde başlattığınız bir işinizin, akşama doğru hız kazandığını görmek sizi oldukça mutlu edecek. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda, kendinize özgü hareket etmekle birçok kişinin sempatisini kazanma olasılığınız var.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün bir şeyleri düzeltmeye çalışmakla çok meşgul olabilirsiniz. Hayatınızda dengesini yitirmiş bir şeyler varsa, onu şimdi düzeltmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Belki de yaşam alanınızda fiziksel bir değişiklik yapmak istersiniz. Bugün bir şeyleri yoluna koymak için iradenize ve hayal gücünüze güvenin. Kontrolü sağladıkça kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.Şanslı numaralarınız neler?

3 Aralık 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sıcak ve yaratıcı yönlerinizi içinizde saklıyor ve partnerinizden sizi keşfetmesini bekliyorsunuz. İlişkinizi daha sıcak ve yakın bir hale getirmek sizin elinizde. Bunun için çaba harcamalısınız. İş yerindeki yoğunluk sizi son günlerde biraz yoruyor. Hareketli işi seviyorsunuz, ama belli bir zamandan beri temponuz sizi yıpratacak kadar arttı. Maddi konularda çeşitli atılımlar yapabilirsiniz. Günün sonunda yorgunluk ve bıkkınlık hissetmeniz normal. Dinlenmeye vakit ayırın.

3 Aralık 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 20' 22" R
Ay
Başak
15° 49' 56"
Merkür
Koç
17° 16' 44"
Venüs
Koç
18° 13' 42"
Mars
Balık
21° 43' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 43"
Satürn
Balık
15° 36' 28"
Uranüs
Boğa
21° 45' 57"
Neptün
Balık
28° 34' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 47"
Lilith
Başak
22° 11' 18"
True Node
Koç
15° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>