Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Özeleştiri yapıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2019, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün bir şeyleri eleştirirken çok hızlı davranmayın. Olumlu yönlere odaklanın ve eleştimek yerine nasıl iltifat edebileceğinizi düşünün. Kalbiniz her zamankinden biraz daha fazla ilgi istiyor olabilir, bu yüzden modunuzu düşürmekten ziyade ruhunuzu yükselten insanlarla birlikte olduğunuzdan emin olun. Her zaman geleceğe bakarsanız, şu anda yaşanan harika şeylerin farkına varamayabilirsiniz.

Hobilerinizden biri üzerine çalışmak için iyi bir ruh halinde olabilirsiniz. Gerekli araçları etrafa yayabileceğiniz bir atölye kurmalısınız. Marangozluktan hoşlanıyorsanız, bir ağaç işleme projesine katılın. Bir mobilya oluşturmaktan veya başka bir dekoratif öğenin işçiliğini yaratmaktan hoşlanabilirsiniz. Belki bilgisayarınızda bir şey mi yapabilirsiniz? Kendinize zaman ayırın!

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Ailesel ikilemleri çözmek için iyi bir gün olabilir. Bir aile üyesiyle alevli tartışmalar yaşamış olabilirsin. Kendini bu kişiden uzaklaştırmadan önce, aranızdaki ilişkiyi iyileştirmeye odaklansan iyi edersin. Eğer pozitif, sevgi içerikli enerjiye odaklanırsan, ufuktaki ışığı görürsün! Huzur bulup sıcak ve samimi sohbetlere yelken açarsın.Bugün arazi ya da diğer mülklere yatırım yapmak için çok güçlü bir dürtü hissedebilirsiniz. Bir ev satın almayı düşünüyorsanız, bugün gazetedeki reklamları incelemeye başlamak için uygun bir gün. Ayrıca, diğer gayrimenkul yatırımlarının da umut vaat ettiğini görebilirsiniz. Bugün, herhangi bir taahhütte bulunmak için en iyi gün değil, ancak seçeneklerinizi değerlendirmek için kesinlikle iyi bir gün. Devan edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Siz #burç adı#lar genelde en güzel cevabı, kavga bittikten sonra buluyorsunuz. Atılganlık ve sezgi, otokontrolünüzün gölgesinde kalıyor. Bugün, sizi kalıplara koyan genellemelerden sıyrılmak için muhteşem bir fırsat. İçgüdülerinize biraz güvenin ve neler olduğunu bir görün. Biraz daha sosyalleşmekten de zarar gelmez. Hatta bundan keyif bile alabilirsiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 02:34'te Ay, Akrep burcuna geçiyor. İlişki ve evlilik hayatınızın öne çıkacağı bir gündesiniz. Gündüz oluşan Ay-Uranüs karşıtlığı nedeniyle sevdiğiniz kişiye ani tepkiler vermeye yatkın olabilirsiniz. Artılarını ve eksilerini düşünmeden yorum yapmamalısınız. Akşam ise Merkür ve Mars kavuşumu sayesinde sabahki gerginlik yerini huzura bırakıyor. Partnerinizden güzel haberler alabilirsiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özeleştiri yapıyorsun!Kendini ifade etmeye çalıştığın kişiler aslında senin için zaman kaybı olabilir. Bu durum duygusal bir yıpranmaya sebep oluyor ise hatayı biraz da kendinde aramalısın. Kendi isteklerini geri planda tutmamalısın ancak alacağın kararlarda da dikkatli olmalısın. Bugün aile içerisinde küslük yaşayan bireylerin bir araya geleceği organizasyonlara katılabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişinin kalbini kazanmak için önemli adımlar atacaksın. Saç kestirmek, kişisel bakım yaptırmak için güzel bir gündesin. Eğer böyle bir fikrin varsa değerlendirmelisin.

3 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdealist kavramlarınızı gerçeklikle bağdaştırın. Yeni planlara başlamadan önce uzman tavsiyesi alın. Sonucundan emin olmadığınız fakat baştan çıkarıcı herhangi bir yeni girişime atılma riskini göze almayın. Gerçek olamayacak kadar iyi seslenen teklifler muhtemelen iyi değildir.

3 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Uğraştıran durumların içinde kalabilirsiniz. Karşılıklı ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşanabilir. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Finansal konularınıza daha yakından takip etmek isteyebilir, yatırımlarınız konusunda hassas olabilirsiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gündelik yaşamınızda insanlara yardımcı olarak, çalışkanlığınızı, üretkenliğinizi ortaya çıkararak kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Aynı anda pek çok işi halledebileceğiniz güçtesiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi mükemmel derecede ifade edebileceğiniz, içinizdeki merhametli ve sevgi dolu yanları insanlara gösterebileceğiniz son derece şanslı ve olumlu bir gün. Yeni flörtler ve yeni insanlarla tanışma sözkonusu olabilir. Kendinize güveniniz tam ve duygularınızla mantığınızın eşit olarak dengeli bir şekilde çalıştığını biliyorsunuz. Bugün istediğiniz bir şeyin gerçekleşmemesi için hiçbir sebep yok.

3 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pek kendinizde değilsiniz. Alışverişe çıkmak veya online mağazalarda dolanmak için hiç de iyi bir gün değil. İlgili ilgisiz, ihtiyacınız olmasa da önünüze gelen her şeyi almak isteyeceksiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati, partnerinizle derin konuları masaya yatırmanıza neden olacak. Sevdiğiniz insanın duygularına karşılık vermeniz, ilişkideki güçlü enerjiyi açığa çıkaracaktır. Karşılıklı güveni pekiştirip gelecek planlarına geçiş yapabilirsiniz. Çocuk ya da ev sahibi olmak gibi ciddi konular zihninizi kurcalar. Artık değişim zamanı, kabul edin.

3 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu kariyeriniz konusunda kafa karışıklıklarınız devam ediyor. Özellikle bugün bedeninizyerinizde ruhunuz başka bir yerde olabilir. Hayal ettiğiniz işi yapmak istiyor olabilirsiniz. Geleceğinizi istediğiniz gibi şekillendirmek elinizde. İyi hesap yaparsanız, her şeyi istediğiniz hale getirebilirsiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; duygusal ve ruhsal açıdan güvende olmayı istediğin bir gün olabilir. Özel hayatında belirli sınır ve kurallara bağlı kalmaktan hoşlanmayabilirsin. Artık işe yarayan ve yaramayan konuları ayırt etmeli, huzurunu bozan konuları açık yüreklilikle dile getirmelisin. Ancak günün enerjisi, kapris yapmaman için seni uyarıyor.

3 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>