Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorunları Çözüyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2022, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün iletişime dayalı gelişmeler yaşanabilir. Daha önceden gündeme gelmemiş bazı aşk konuşmaları bugün yaşanabilir. Olan biteni gözden geçirmek ve hazmetmek için biraz zaman gerekebilir sana.

Tertip ve düzen konularında ödünsüz yaklaşımlarınızın aşırı kaçtığı durumlar, karşınıza gereksiz ilişki sorunları çıkartabiliyor. Otoriter tavırlarınız bugünlerdeki yoğunluk içinde gerekli olabilir.

Maddi kararlarını tamamen kendine göre alman gerekecek bugün. Parasal anlamda kendine güvenmelisin. Bir başkasının seni bilmeden sana akıl vermeye çalışması işe yaramayacak.

Şeker tüketimini artırdıysan eğer bugün bunu kontrol altına almak isteyebilirsin. Daha sağlıklı beslenmek adına şekeri azaltmak ve bolca su tüketmek doğru olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Taleplerini geri tutmaman gerekecek bugün. İstediğin bir şey varsa bunu ifade edebilmelisin. Kibarlık olsun diye veya doğru zaman değil diye ertelediğin şeyler seni üzebilir. Buna fırsat vermemelisin.

3 Mayıs 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, Venüs bugün ateşli Koç burcuna geçiyor ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca bu durum sizi doğrudan etkileyecek. Bu dönemde sosyal anlamda kendinizi ifade etme konusunda sorunlar yaşayabilir ve çevrenizdekilerle iletişim kuramadığınızı hissedebilirsiniz. Bu süre zarfında sezgileriniz ve kalbiniz yüksek sesle konuşacak, ancak mantığa bağlı kalmayı ve önemli kişisel meseleler söz konusu olduğunda zihninizin de söz sahibi olmasına izin vermeyi hatırlamayı unutmayın.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda alacağın önlemler ile birlikte, geleceğe daha umutlu bakmaya başlayacaksın. Sosyalleşme bugünlerde en önemli gündem olurken, tatil gününü değerlendirmek isteyeceksin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinle arandaki iletişim problemlerini çözmek için harekete geçeceksin.

3 Mayıs 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız işe ruhunuzu yansıtmak işinize deortaklarınıza da fayda sağlıyor. Ancak bütün aşamaları tamamlamak ve amaca ulaşmak için disiplinli hareket etmeli, işinize biraz da ciddiyetle yaklaşmalısınız. Güneş tutulmasına doğru yaklaşıyorsunuz. Büyük değişimlere az kaldı.

3 Mayıs 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler, işlerinizi kolaylaştıracaktır. Kişisel yetenekleriniz sizi daha iyi yerlere taşıyabilir. Sizde daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Öğleden sonraki zamanlarda koşullar hızlanabilir. İşlerinizi yetiştirmek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz.

3 Mayıs 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi kaynaklarınızı doğru kullanmanızın önemli olduğu günlerdesiniz. Bazı konularda yanlış kararlar alabilir, maddi sıkıntı çekebilirsiniz.

3 Mayıs 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkaları hakkında dedikodu yapmak için uygun bir gün değil. (Aslında hiçbir gün, böyle bir şey için uygun değil!) Belki de başkalarının ne dediğini duyabilmek için biraz sesi kısmanız gerekiyordur. Bir fırsatını bulup söz kesmek yerine arkanıza yaslanıp sohbetin gidişarını gözlemlemek yerinde olacaktır. Enerjinizi iç dünyanıza yönlendirin ve sessizce oturun. Bu zamanı meditasyon yapmak ve düşünmek için değerlendirin.

3 Mayıs 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdekilerin heyecan verici bir aktivite fikri olabilir ama siz bütçeniz dahilinde bunu planlamamış olabilirsiniz. Bu ikilemden kurtulmanın tek yolu, kendi önceliklerinizin dürüst bir değerlendirmesi olabilir. Şahsen veya kafanızda sert sesli bir otorite figürünün sizi eğlenceli bir şeyden alıkoyduğu için suçu üstlenmesine izin verirseniz, muhtemelen onlara kızacaksınız. Bununla birlikte, kişisel olarak en çok ne istediğinize dair net bir fikre sahip olmak, onu elde etmeye kararlı olmanıza yardımcı olabilir.

3 Mayıs 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin size destek vermesiniz bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Sabırlı davranışlarınızla, engeller kalkacak.

3 Mayıs 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

3 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde parasal konular gündeminizde olabilir. Para giriş çıkışınız hızlanabilir. Bugün fazlaca ve beklenmedik harcamalar yapmanız mümkün. Bu sizde biraz gerginlik yaratabilir.

3 Mayıs 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgisel gücünüzdeki artış, çevrenizi daha iyi tanımanıza neden olacak. Organizasyonlarda, arkadaşlarınızdan alacağınız destekle daha olumlu adımlar atacaksınız. Sosyal ilişkilerinizdeki derin felsefi yeteneğiniz, bazı olayları daha kolay irdelemenize neden oluyor.

3 Mayıs 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 32' 38" R
Ay
Akrep
07° 21' 48" R
Merkür
Koç
16° 03' 04"
Venüs
Koç
23° 32' 45"
Mars
Balık
25° 03' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 33' 11"
Satürn
Balık
16° 01' 24"
Uranüs
Boğa
22° 00' 18"
Neptün
Balık
28° 43' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 48"
Lilith
Başak
22° 40' 00"
True Node
Koç
15° 37' 54"
Son Güncelleme : 24/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>