Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ufukta Yeni İnsanlar Gözüküyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugünle ilgili bir şey, sizi kendinizi savunmaya zorluyor olabilir. Bu sevdiğiniz bir gün! İnsanların, işinize ve çevrenizdeki insanlara renk katabilme yeteneğinizi takdir etmesini seviyorsunuz. Bugün çok duygusal bir deneyim sonrasında, bir yakınınıza rehberlik etmek zorunda kalabilirsiniz. Doğuştan gelen samimiyetinizi korumaya çalışın...

Kişiliğinizin maskülen ve feminen tarafları bugün çok iyi çalışıyor olmalı. Önemli olan enerjinin hareket etmesini sağlamaktır. Herhangi bir sorun üzerinde durmaya çalışmayın. Başkalarının endişelerini yatıştırmak için kelimelerinizi ve içgüdüsel besleyici yeteneklerinizi kullanın. İçinizdeki enerjiyi ve hassasiyeti dışarıya doğru yönlendirin. İçsel gücünüz en değerli kaynaklarınızdan biridir.

İşinizle ilgili oldukça rahatsız edici bir söylenti kulağınıza gelebilir. Bu dedikodu, şirketin satılacağı ya da süregelen hiyerarşilerin oluşacağı yönünde olabilir. Bu nedenle işinize devam edip etmeyeceğiniz konusunda endişeye kapılabilirsiniz. Bir sonuca varmadan önce, size doğruyu söyleyecek birini arayın. Belki de duyduklarınız dedikodudan öte değildir.

Büyük bir enerji ve özgüvene sahipsin şu ara; bu harika ve heyecan verici elbette ama bunun seni tehlikeli deneyimlere ve kazalara açık hale getirdiğini de unutma. Eylemlerinde de çok daha atılgan ve agresif olduğunu fark edebilirsin, özellikle de birisi duygusal açıdan senle ters düştüğünde. Duygusal iritasyon kendini umursamaz tavırlarla gösterebilir; öfkeni hak etmeyen insanlara yöneltebilirsin.Hiç patavatsızlık hastalığını duydunuz mu? Bugün ona yakalanma riskiniz var. Genelde esprili, sözlerini iyi seçen, hoşsohbet bir kişisiniz ancak bugün gafları ardı ardına sıralayabilirsiniz. Dikkatli olmazsanız, kendinizi elinizde sözlü nitrogliserin şişeleriyle oynarken, bir anda patlamaya hazır halde bulabilirsiniz. Arkadaşlarınız muhtemelen nefeslerini tutup heyecanla bekleyecek: Acaba devireceğiniz bir sonraki çam ne olacak? Bu yüzden attığınız adıma çok dikkat edin; aksi takdirde bugün bir biraz zor geçecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belki son zamanlarda başkalarına yardım etmekle çok fazla zaman geçirdiniz ve şimdi de sıra kendi ruhunuzu tazelemeye gelmiş olabilir. Şu anda düzenli meditasyon yapıyorsanız, yenilenmenin en iyi yolu bu olabilir. Bu yolu daha önce denemediyseniz, üzerine biraz araştırma yapın. İnternette bu konuyla ilgili birçok kaynak var ve yerel kitapçınız da size ihtiyacınız olanları sunabilir. İstediğiniz buysa ya da denemeyi çok istiyorsanız bu gerçekten gülümsemek kadar basit bir şey. Bu eski tekniği öğrendiğinize pişman olmayacaksınız.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 06:56-23:13 arası Ay, boşlukta kalıyor. Seyahat ediyorsanız rötarlar yaşayabilirsiniz. Üniversite ile ilgili işleriniz, başvurularınız ağır ilerleyebilir. Saat 23:13'te Ay, Kova burcuna giriş yapıyor. Geceden itibaren aklınızda geleceğinizle ilgili planlar olabilir. Yapmak istedikleriniz, atmak istediğiniz adımlar zihninizi kurcalayabilir. Jüpiter'in Oğlak burcundaki yazısı için tıklayabilirsiniz.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne çok iyi başlamasan da gün içindeki gelişmeler seni kendine getirecek. Sana karşı keskin konuşmalar yapan insanlara tahammülünün kalmadığını senin de net bir şekilde göstereceğin bir gün. Lafını sakınmayacak, haklılığını ortaya koyacaksın. Çevrene uyum sağlamaya çalış. Günlük iletişimde gerçekleştirdiğin konuşmaların rekabete dönüşmesini sağlama. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, tüm sorunların çözüme kavuşması adına önemli konuşmalar yaparsın. Akşam saatlerinde değer verdiği bir yakının davetine katılabilirsin. Hiç tarzın değil ancak seni biri ile tanıştırmak için gizli planlar yapılmış olabilir.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerde bazı şeyleri çözüme kavuşturmak için beklemeniz gerekmektedir. Eğer sabırlı olmazsanız hem kendinizi hem de karşınızdaki kişiyi belirsizliklere sürüklemiş olabilirsiniz. Bugün biraz daha akış içinde hareket etmeniz gerekmektedir.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Oğlak'ta ilerlerken fikirlerinizde daha esnek ve iyimser olmaya gayret etmelisiniz. Uzaklarla, eğitimle ilgili işler içinde de olabilirsiniz.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bir çok işi aynı anda halledecek enerji ve gücünüz var. Yolculuklar ya da eğitimlerde yeni biriyle tanışabilirsiniz.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keşif ve macera duygunuzun yükseldiği bir gün olabilir. Uzak yollar, bu yollardan haberler veya seyahatler gündeme gelebilir. Özellikleveya görev amaçlı seyahat edebilirsiniz.

30 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kontrol bağımlısı bir insan olmaktan bıktığınızı fark ediyorsunuz. Artık her şeyi oluruna bıraktınız. Bugün daha rahat bir insan olmanın sizin için daha faydalı olduğuna şahit olacaksınız.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda rasyonel düşüncelerden uzaklaşmak isteseniz de hayatınızdaki kadın figürlerinin baskıcı tutum ve davranışları sizi yorar. Siz anlayışlı yaklaşımınız ile taleplere cevap verirsiniz.Herkesin derdine derman olmak alışkanlık haline gelmiş. Bu yüzden kendi duygusal ihtiyaçlarınızın da sesine biraz kulak verin. Kendiniz ne denli güçlü olursanız etrafınıza da o kadar faydanız dokunur.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugüne kadar fark etmediğiniz ya da tanımadığınız birisinin size olan ilgisini anlamak sizi oldukça şaşırtabilir. Bırakın dilediği gibi davransın, kötü bir İnsan değil. ilişkilerindeki hassasiyetiniz işlerinizi zorlaştırıyor.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Rahat bir nefes alıp dinlenebileceğiniz bir gün. Kendi kendinize zaman geçirebilir, ihtiyaçlarınız özelinde aksiyonlar alabilirsiniz. Kişisel bakım gibi konularınızı önceliklendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde pürüzler olabilir veya hiçbir pürüz olmamasına rağmen kendinizi yanlarında iyi hissedemiyor olabilirsiniz.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; yurtdışı, yüksek eğitim ya da medya ile ilgili konularda geri plana atmış olduğun işleri ve sorumlulukları değerlendirebilir, fikirlerini gözden geçirebilirsin. Fakat eyleme geçmek için beklemede kalmalısın. Ortaklı işlerinde düzenlemeler yapabilir veya eşinle bir seyahat organizasyonu yapabilirsin.

30 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>