Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sağlık Konuları Ön Planda Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiklerinizle eğlenin. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Bu günü güzel geçirmek için olası tüm negatif sonuçları kafanızdan atın. İyi şeylere odaklanın: yaşadığınız eğlence ve o anın heyecanı. Sevgilinizle aranızda fevkalade güçlü bağlar yaratabilirsiniz. Aşk bugün sizin yanınızda, bu yüzden güvenle hareket edin. Kendinizi kötü hissetmeniz veya güvensiz olmanızı gerektiren hiçbir neden yok. Pes etmeyin.

Temel işiniz evde, işte ya da okul olsun bugün, arkanıza yaslanıp ilerlemenizi gözlemleme fırsatınızın olacağı bir gün. Fakat tarafsız bir gözlemci olmayı beklemeyin - tam tersi. Çevrenizdeki insanların üzerinizde bir etkisi olacak, önemli bir kararla ilgili belirsizlik nedeniyle işkenceye maruz kalabilirsiniz. Seçim yapmadan önce çok düşündüğünüzden emin olun!

İçinzde olanlara bir bakmak istemez misiniz? Normalde bunu yapmıyorsunuz evet fakat artık özgüven sahibi olmakla ilgili problemleriniz olduğunu inkar etmeyin. Bir defalığına, durup düşünmek sizin için faydalı olabilir. Problemlerinizi göz açıp kapayana kadar çözemeyeceksiniz tabii ki fakat en azından kendinizi çözüme ulaştıracak bir yola koyabilirsiniz.

Bugün en ateşli tutkuların bile cesareti kırılabilir. İnsanlar her ne kadar soğuk bir insan olduğunu söylese de, içindeki bütün bu buzun altında yanan ateş tam bir volkan gibi. Fakat bugün bir kez daha kendini hislerinden mesafeli bulacaksın. Onları kontrol etmeye çalışacaksın. Çok alayvari ve kinci olmamaya çalış...Kolay yolu seçmek, seni en azından bugün baştan çıkaramaz. Bu, bu tarz bir yaklaşımı benimsiyorsun ya da uygun görüyorsun demek değildir, yalnızca herkesin zaman zaman baştan çıktığını söylemenin güvenli bir yoludur. Ancak bugün sizin için olmasa da, gezegenlerin açıları ne kadar uzun olursa olsun gereken tüm adımları atmak için güçlenebilir. Bir partner sizi aksine ikna etmeye çalışırsa, geri adım atmayın. Uzun vadede faydasını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sabah insanların sadakatsizliği biraz moralinizi bozabilir. Her şey havada asıl kalmış gibi görünürken net bir yanıt bulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak bir de iyi haberimiz var: Akşamdan itibaren her şey çok daha iyi gidecek. Özgüveniniz duygusal açıdan büyük bir patlama yapacak ve karanlıkta parlayacaksınız.

30 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bastırdığınız duygu ve düşünceleri dışa vurma isteğiniz artabilir. Zaman zaman kendinizi tahammülsüz hissedebilir,ve özel ilişkilerinizde daha hızlı tepkiler verebilirsiniz. Öfke kontrolüne dikkat ederek hareket edin. Bir süreç kapanabilir ve yeni bir sayfa açılabilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayların detaylarıyla ilgilenmen, çevren tarafından yadırganabilir. Mücadele gezegeni Mars'ın, değişken burcun toprak elementinde bir potansiyel oluşturması, sağlık konularını ön plana çıkaracak. Hijyen konusu, senin için daha çok önemli bir hal alabilir. Yaşam alanınla ilgili düzenlemeler gündemine gelebilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hobilerinizi hayata geçirmek istiyorsunuz. Duygularınızı aynı anda ve aynı yoğunlukta yaşamak sizi yormuş olabilir. Bugünü nefes egzersizlerine ve iç dünyanızda bir düzenlemeye yapmaya ayırabilirsiniz. Işığınız önce size değsin.

30 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Bu sizi kabullenme içine sokabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Uğraştığınız işlerle ilgili tamamlanma gerçekleşebilir. Olası kazalara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Sosyal konulara yönelmek isteyebilirsiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sigorta, borç-alacak, kredi ya da kredi kartları gibi konularda beklenmedik krizler çıkabilir. Sağlığınızla ilgili konularda harcama yapmanız gerekebilir. Planlanan bir ameliyat varsa gündeme gelebilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebilir, sosyal ortamlar, davetler ve etkinliklerde yer alabilir, ailenizle vehayatınızda görüşmeler yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda sabırlı, sakin ve sevgi dolu yaklaşmanız gereken, ilişkilerde olası iletişim sorunları yaşayabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

30 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda üstlerinizle ilgili bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Durum ne kadar gerçekse de bunu gözünüzde büyüten özel hayatınızdaki sorunlar olacaktır. Kişisel bir hayal için çaba harcamak sizi bu olumsuzluklardan sıyırabilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen olaylara karşı değişik düşünceler üretmenize gerek yok. Bazıları farklı gibi görünse de, temelde ihtiyaçların aynı olması herkesi bir araya getiriyor. Bugün yerinizi ve konumunuzu güzel koruyorsunuz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile ciddi bir konuşma gerçekleştirmeniz gerekebilir. Finansal olarak iyi bir konumdasınız ve kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Kendinizi sağlıklı ve pozitif hissediyorsunuz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı tarafın, üzerinizde yoğun duygusallık yaratacağı bir gündesiniz. Sizi kollama ihtiyacı içinde olabilir veya bazı konuları size aktarma noktasında çekingen davranabilir. Bugün, aranızda oluşacak duygusal çekim bazı eski konuları yeniden gündeme getirecektir.

30 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 25' 22" R
Ay
Akrep
18° 29' 03" R
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
24° 39' 31"
Mars
Balık
25° 45' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 42"
Satürn
Balık
16° 06' 29"
Uranüs
Boğa
22° 03' 20"
Neptün
Balık
28° 44' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 56"
Lilith
Başak
22° 46' 01"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 25/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>