Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kuruntu Yaptığını Fark Ediyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiyle keyifli konulardan konuşmak, ona güzel haberler vermek aranızda daha iyi bir etki yaratabilir. Birlikte güzel şeyler paylaşmanın da etkisi büyük olacak.

Bugün ayrı telden çalmayı bırakma zamanı. Ofiste yapılacak pek çok şey var ve eğer dikkatli olmazsanız bu işler sizi bitkin düşürebilir. İş arkadaşlarınızın endişeli hali de durumu daha iyi bir hale getirmiyor elbette. Çılgınlar gibi çevrede dolaşıp çok fazla gürültü ediyorlar fakat pek birbaşardıkları söylenemez. Bugün kendi temponuzda çalışsanız iyi edersiniz. Ddaha yavaş olsanız bile daha verimli çalışacaksınız.

Para ile aran iyi olacak bugün. Hem bugüne kadar kazandıkların için hem de ileride kazanacakların için kendine güvenin tam olabilir! Bugün cesur adımlarının güzel sonuçlar getirdiğini görebileceksin.

Bugün rahat edeceğin bir gün geçirmelisin. Rahat etmek, dinlenmek, bir şeylerin keyfini çıkarmak sana çok daha iyi gelebilir. Sağlığın için günü daha hafif geçirmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin insanlarla iletişime geçememek seni üzebilir. Bugün bu konulara odaklanarak çözüm üretmek isteyebilirsin. Çevrendeki insanlarla daha iyi bir iletişim kurmak sana düşebilir.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sahip olamayacağınızı bildiğiniz bir şeyin peşinden koşarak zamanınızı ve enerjinizi boşa harcamayın. Fanteziler eğlenceli olabilir ama şu anki fanteziniz gerçekleşse bile onunla ne yapacağınızı biliyor muydunuz? Önümüzdeki 24 saat boyunca ayaklarınız yere sağlam bassın.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak kırgınlıklarını çözmek için kendine zaman tanımak isteyeceksin. Yaratıcılığını tetikleyip, ön plana çıkma arzunu fazlasıyla gündeme getirebilir. Bir yakınından alacağın sağlık haberi telaşa kapılmana sebep olsa da fazla kuruntu yaptığını fark edeceksin.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harekete geçmekte zorluk yaşıyorsunuz. İlk adımı atmak için konfor alanınızın dışına çıkmanız gerekebilir. Hiçbir şey yapmazsanız hiçbir şeyin istediğiniz gibi olmayacağını bilmelisiniz.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler olabilir. Cüzdanınıza ait konular gündeminizi meşgul etmeye devam edebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak çoğu işin üstesinden gelebilirsiniz. Akşama doğru uğraştığınız işlerde dağılmalar yaşanabilir. İşlerinizi ihmal etmeyin. Yaşadığınız olaylara karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışardan bir göz olarak olayları tasarlayın neler yapabileceğinizin bir dökümanını kafanızda belirleyin, gerekirse yazın ve birkaç hafta içerisinde...

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biriyle bazı şeyleri açığa çıkaran bir sohbet edebilirsiniz. Bazen din, spiritüelizm ve felsefe gibi konulara derinlemesine dalabiliyorsunuz. Bugün biriyle derin bir sohbet edebilirsiniz. Bu sohbet sırasında karşınızdaki kişi hakkında pek çok şey öğrenebilirsiniz. Kendinizi hakkında da önemli bir şey öğreneceğiniz muhakkak. Değerleriniz ve inançlarınız hakkında net bir cevaba varmak için iyi bir zaman.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para meseleleri bugün sizi endişelendirebilir, ancak nispeten küçük ayrıntılara hak ettiğinden daha fazla önem veriyor olabilirsiniz. Kişisel meseleler çıkmazdayken finans durumunuzu net bir şekilde görmek zor olabilir. Sakin kalmak ve ilgili tüm gerçekleri sessizce sıralamak için çaba gösterirseniz, büyük resmin beklediğinizden daha iyi olduğunu görebilirsiniz. Unuttuğunuz kaynakları yeniden keşfetmek için yeterince derine inmek özellikle faydalı olabilir!

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi bitkin hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sadece sorumluluk duygunuzun artması sizi zorluyor. Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız. Denetleme ve diretme özelliğiniz yüzünden, karşınızdaki kişileri kırıyorsunuz.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde parasal konular gündeminizde olabilir. Para giriş çıkışınız hızlanabilir. Bugün fazlaca ve beklenmedik harcamalar yapmanız mümkün olsa da genel olarak keyfiniz yerinde.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yönetme duygunuzun baskın olacağı bir gündesiniz. Çevrenizdeki kişileri şekillendirmek adına yapacağınız müdahaleler olumsuz sonuçlar doğurabilir. Çevrenizdeki insanlara, kendilerini ifade etme şansını tanımalı ve ortak bir güç oluşturmalısınız.

4 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 56' 09" R
Ay
Başak
23° 02' 28"
Merkür
Koç
17° 00' 55"
Venüs
Koç
18° 58' 55"
Mars
Balık
22° 11' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 06"
Satürn
Balık
15° 40' 03"
Uranüs
Boğa
21° 47' 58"
Neptün
Balık
28° 35' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 56"
Lilith
Başak
22° 15' 22"
True Node
Koç
15° 38' 06"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>