Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duyguların değişiyor! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bazı eğlencelere katılabilirsiniz. Yeni bir film izleme havasında olabilirsiniz. Veya en sevdiğiniz müzisyenlerin konserine gitmek isteyebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızı sizinle dışarı çıkmaları için davet edin. Ya da sevgilinizle şehir merkezinde güzel bir gece geçirin. Rahatlama modunda ve kendinizi yükselten bir enerji ile dolu olacaksınız. Sanatsal sunumlar çok hoşunuza gidebilir.

Yeni bir şeyler denemeye karar verebilirsiniz. Hayatınızda bazı değişiklikler yapma havasında olacaksınız. Belki de spora başlamanın vakti geldi. Daha iyi bir şekle girmenin tadını çıkarabilirsiniz. Spor salonunda bir egzersiz rejimi başlatabilirsiniz. Veya günlük beslenmenizi iyileştirmeye odaklanabilirsiniz. Vücudunuz için hangi yiyeceklerin en iyi olacağını bulmak için biraz araştırma yapın. Daha iyi yemeye başlarsanız daha fazla enerjiniz olacak.

Bugünkü gökyüzü haritası, gün boyunca biraz yorulacağınıza işaret ediyor. Bu da büyük projelere dahil olmak için iyi bir zaman olmadığı anlamına geliyor. Bazı projelerinizi durdurup, dinlenseniz ve sonraki günlerde tekrar onlarla uğraşmanıza gerek olmayacağınızdan emin olsanız daha iyi olacak. Tamamlanmış projelerinizi bir kenara bırakıp, yenileri için yola devam etmek için iyi bir gün!

Kibar bir doğan var. Herhangi bir çatışmanın ortasında bile beladan kaçınıp barışçıl bir tavır benimsiyorsun. Şu anda çevrendekilerin de bir barış elçisine ihtiyacı olabilir. Belki çocukların geçinemiyordur. Aralarına girip onlarla bir konuşma yapman gerekiyor olabilir. Ya da iki arkadaşın bir uzlaşmazlık yaşıyordur. Ara buluculuk yapabilirsin. İki tarafa birbirlerini daha iyi anlayabilmeleri için yardım et.Bugün insanların sadakatsizliği canınızı sıkabilir. Belki de başkalarıyla plan yapmaya çalışıyorsunuz ama onlar ne yapmak istediklerine dair fikir değiştirip duruyorlar. Ya da belki duygusal açıdan güvensizler ve bu aralar bir sonraki adımı atmaktan korkuyorlar. Kimsenin sizi kendi hayatınızı yaşamaktan alıkoymasına izin vermeyin. Siz yaptığınız planlara bağlı kalırsanız başkaları da kendiliğinden yerlerini bulacaktır. Bunun için onları dürtüklemenize gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gitmekte olduğun yolu daha net anlamalısın. Bazen günlük stresin üstesinden gelmek kolay olabiliyor. İleri derecedeki hedeflerini de görüş açından yitirmek de kolay. Şu anda yüksek özgüven ve vizyon hissiyle donanmaya elverişlisin. Kaderini yerine getirmek ve tamamlamak gibi bir hedefin var ve hayallerinin olduğu yöne doğru hareket etmek istiyorsun.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta hareket eden Ay, 06:19'da Aslan burcuna giriş yapıyor. Günün genelinde Ay'ın kurduğu olumlu kontaklar sayesinde huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Evinizde yapmanız gereken işlere vakit ayırabilirsiniz. Ailecek sevineceğiniz haberler alabilirsiniz. Eyleme geçmek isteyip yapamadığınız her konu için bugün o enerji ve istek sizde olacaktır.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların değişiyor!Bugün duygularında değişkenlik gözlemleyeceksin. Senin için gündüzü başka akşamı başka bir gün. Sana söylenecek sözlere karşı aşırı hassas davranmana çevrendeki insanlar anlam veremeyebilir. Yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için diyaloglarını kısa tutman yararlı olacak. Gelirlerinin artışıyla girişimlerini hızlandırırken aceleci davranmamalısın. Maddi gelirlerin senin hiç olmadığı kadar önemli olacak.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelirlerinizde artış olabilirken riskli yatırımlar içine de girmek isteyebilirsiniz. Bu konuda biraz daha dikkatli olmalısınız. İletişim kurarken kalp kırmamaya dikkat edin.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Gündelik işlerde ani değişiklikler yaşanabilir. Uğraştığınız işlerde kopmalar olabilir. İlerlemek için çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Başkalarının sözlerinden etkilenebilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile karmaları, kan bağı içeren konularda gelişmeler gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde kafanızı karıştıracak gelişmeler gününüzün akışını değiştirebilir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Artık öngörü ile girişimi birleştireceksiniz. Bu gün fırsatlarla doludur. Gelecek için planlar yapın. Doğru kişilere doğru şeyleri söyleyin.

4 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz ve eşiniz şu anda biraz gerilmiş olabilirsiniz. Sizi, tembel veya bencil olmakla suçlayabilir. Haklı olabilirsiniz - en azından şu an için, ama sonra kendi kendinize düşündüğünüzde eşinize de hak vereceksiniz.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısını neşesi ve dinginliğini, sevdiğiniz bir atölye çalışmasına katılarak taçlandırabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı mükemmel bir şekilde ortaya koyarsınız. Toprak işleriyle uğraşmak, dengeli beslenmenin püf noktalarını araştırmak, kitap yazmaya başlamak, çocuklara yönelik faaliyetlere katılmak, pastacılık kursuna gitmek günün temaları arasına girer.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizle ilgili bazı konuların tekrar gündeme gelmesi sizi yoruyor. Ruhan bunları yaşamaya hazır değilsiniz. Kendinizi oldukça kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Duygusal iniş-çıkışlarınızı kontrol edebildiğiniz sürece gününüz iyi geçecektir.

4 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 59" R
Ay
Balık
01° 16' 18"
Merkür
Koç
18° 06' 21"
Venüs
Boğa
04° 10' 58"
Mars
Koç
01° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 40"
Satürn
Balık
16° 47' 59"
Uranüs
Boğa
22° 29' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 14"
Lilith
Başak
23° 37' 28"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>