Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İmkanlarını Kendin Oluşturacaksın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün sevdiğin kişiden çok fazla beklenti içine girdiğini fark edebilirsin. İlle de karşı tarafın büyük adımlar ve fedakarlıklar peşinde olmasını beklememelisin. Bir şeyleri dozunda tutmanda fayda var.

İşinizi geliştirme düşünceleri içindesiniz, ama elinizi kolunuzu bağlayan engelleriniz var. Bugünler içersinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunla birlikte bazı çıkışlar arayacaksınız.

İşte güzel gelişmeler görmen olası. Maddi olarak daha keyifli bir durum yaşanabilir. Eğer hakkın olan kazancı elde edemediğini düşünüyorsan bugün bu konuda daha farklı bir gelişme yaşanabilir.

Bugün temiz havayı içine çekmen gerekebilir. Açık havada daha fazla zaman geçirmen sana çok iyi gelebilir. Sağlıklı bir gün için biraz daha açık havada bulunabilir, belki biraz daha hareket edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alacağın yeni kararlar, haftanın nasıl geçeceğini belirleyebilir. Hayatında vermek istediğin önceliklere ekstra dikkat etmeye çalışabilirsin. Bugün dikkatlice düşünüp yeni kararlar almaya daha yakın hissedeceksin kendini.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinize güvenin ve kişisel olarak size doğru gelen şeyi yapın, uğraştığınız bazı insanlar yaptığınız seçimleri sorgulasa bile. Unutmayın, bu seçimleri onların çıkarları için değil, kendi çıkarlarınız için yapıyorsunuz, bu yüzden size söylediklerini görmezden gelmekten çekinmeyin.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerde anlayışlı olman ve empati yapman ile birlikte karşındakini daha iyi anlıyorsun. Söylenenlere verdiğin önemi karşı tarafa da hissettireceksin. Kişisel çabaların için girişimci bir gündesin. Eğer fikirlerini geliştirebilirsen, kendine yeniimkânları oluşturman söz konusu olabilir.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi ortaya dökmek isteyebilirsiniz. Çevrenize kendini kanıtlamak ihtiyacı duyarken kişisel güveninizi bir başkasının onayına bırakmadan hareket etmeye çalışın. Yaşadıklarınız ve tecrübeleriniz neticesinde inandığınız, sizi dimdik ayakta tutan fikirlerinize başkalarının söylemlerinden daha çok tutunmalısınız.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündesiniz. İş hayatınızda yazışma ve konuşmanın yoğun olduğu zamanlar var. Uğraştığınız işlere yön kazandırabilir, sağlam olması için uğraş verebilirsiniz. İlerleyen saatlerde hayallere kapılmanız olası. İşlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde yakın çevrenizle keyif aldığınız ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgi bugün sizin için her şeyde olabilir. Sevdikçe huzuru bulabilirsiniz, sevdikçe baktıklarınız ve seyrettikleriniz güzelleşebilir.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evinize duygularınızı harekete geçirebilecek bir mektup ya da kargo gelebilir. Belki de gönderenin büyük bir fedakarlık yaptığını ve her zaman olduğundan çok daha samimi olduğunu gösteren bir hediye alabilirsiniz. Yapmanız gereken pek çok şey olsa bile, gün boyunca bunu düşünebilirsiniz. Öneri: hediyeyi veren kişiye teşekkür ederken sıcak ve samimi olun fakat çok da coşkulu bir tepki vermeyin. Arkadaşınızı utandırmak istemezsiniz.

5 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın ve topluluk gruplarının desteği şimdi güveninizi artırabilir. Görüşleriniz bir süredir kurnazca değişiyor olsa da, sonunda aynı fikirde olan diğer insanlarla bağlantı kurmak size aklınızdakileri paylaşma cesareti verebilir. Bununla birlikte değişim sizi biraz korkutabilir. Karışık duygulara sahip olmanın gerçekçi olduğunu kabul etmek, kendinizi boş yere suçlamaktan kaçınmaya yardımcı olabilir.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizdeki artışlar, sahiplendiğiniz olayların seyrini olumlu bir şekilde koşullandırıyor. Başlatacağımız çalışmalarda kendinizi ispat etme çabaları içinde olabilirsiniz. Bugün olaylara geniş bir şekilde bakmalısınız.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Seyahatteyseniz uzatabilir ya da hemen ardından yenisini planlayabilirsiniz; bu alanınız birkaç gün hareketli olacak. Bugün Güneş ile Uranüs sizin burcunuzda kavuşuyor. Programınız dışında beklenmedik bir gündeminiz oluşabilir.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişime ihtiyacınız var. Hareketli ve esnek yapınızla yaşantınıza değişik alternatifler getirmek istiyorsunuz. Zincirleme başlattığınız işlerde sorumluluğunuzu arttırmak zorunda kalabilirsiniz. Yollardan beklediğiniz haberlerle ilgili gecikmeler olabilir. Atılımlarınızı hızlandırmak için gereken kişilere ulaşmalısınız.

5 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 40' 42" R
Ay
Başak
19° 55' 39"
Merkür
Koç
17° 07' 32"
Venüs
Koç
18° 39' 24"
Mars
Balık
21° 59' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 29"
Satürn
Balık
15° 38' 30"
Uranüs
Boğa
21° 47' 05"
Neptün
Balık
28° 35' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 00"
Lilith
Başak
22° 13' 37"
True Node
Koç
15° 37' 47"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>