Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Haklılığın Ortaya Çıkıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2022, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşkta daha şanslı olabilirsin. Bazı iletişimler direkt bir ilişkinin kapısını aralayabilir sana. Hoşlandığın birisi varsa ona açılmaktan geri durmamalısın. İlk adımları senin atman hoş olabilir.

Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, baştan kayıpla başlayacağınızı düşünmeniz biraz aceleci bir yargı. Arkadaşlarınızla yapmaya çalıştığınız işbirliği, istediğiniz ölçüde söz sahibi olmanıza başka nedenlerle elverişli görünmüyor.

Bugün elindekinin kıymetini bilmek sana yeterli gelecek. Sahip olduğun kazancın, kültürel sermayenin ve emeklerinin kıymetini bilmelisin. Var olan şartlar üzerinden yükselmen en iyisi.

Formun konusunda daha çok önlem almak isteyebilirsin bugün. Yeni egzersiz programları konusunda daha istekli olmak belirlediğin hedeflere varmanı kolaylaştırabilir hatta. Bol su tüketmeyi ihmal etmemen gerekecek bu süreçte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata karşı kararlı duruşunu korumak isteyebilirsin bugün. Başkalarının dramlarını, şımarıklıklarını dinleyip bunlara maruz kalmak seni yormamalı. Net durmak insanların kendilerini toparlamasını sağlayabilir.

5 Temmuz 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son birkaç gün içinde sinirler biraz yıprandıysa endişelenmeyin çünkü bugünkü Mars-Merkür bağlantısı herkesi diğerlerine karşı dürüst olmaya teşvik edecek. Tek bir hedefe doğru birlikte ilerlemek istiyorsanız güven şarttır.

5 Temmuz 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev düzenindeki dağınıklık seni rahatsız edecek. Her ne kadar toplamaya niyetlensen de üşengeçliğin tutabilir. Sözleri ile davranışları ile seni hayal kırıklığına uğratan kişiler olabilir. Tecrübelerin günün sonunda seni haklı çıkarıyor. Mücadele gezegeni Mars, burcunda konumlanmaya başlıyor. Kendi isteklerinin farkına varırken, ihtiyaçlarını karşılamak için alışverişe çıkabilirsin.

5 Temmuz 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki bazı insanlarla aranızda maddi ve manevi durumlar, sorunlar gündeme gelebilir. Borç alışverişi, birliktekurma ya da organizasyonlara dahil olmak gibi düşüncelerinizi heyecan ve hayaller yerine, gerçeklerle hayata geçirmelisiniz. Hislerinizin size karşı objektif olmasına izin verin.

5 Temmuz 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi tamamen yaratıcı işlere adayabilir, dikkat çekici sonuçlar alabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerine kadar biraz keyif alacağınız ortamlar yaratın. Zira gündeminize girecek işlerin sizi oldukça yorması söz konusu. İş arkadaşlıkları ve ortak yapılması gereken konular öne çıkacak. Daha etkin ve kararlı olmanız gereken bu dönemde aşırı yorgunluk yaratacak işleri ertelemek gerekebilir.

5 Temmuz 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalp kırıklıklarınızı içe atmak yerine gerçekten güvendiğiniz insanlarla iletişime geçmeli ve onlarla fikir alışverişinde bulunmaya açık olabilmelisiniz.

5 Temmuz 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine yeni hedefler belirlemek için mükemmel bir gün. En son ne zaman böyle bir şey yapmıştın? Çoğu insan doğum günlerini koydukları hedefler için başlangıç seçerler, ama başlangıç zamanı herhangi bir gün de olabilir. Aslında, yaşam koşullarına sürekli bir değişim getirdiği için, düzenli olarak hırsları yenilemek, yeniden adlandırmak ve yenilemek tavsiye edilebilir. Bir kâğıt ve bir kalem çıkar ve bunları kendin için yaz.

5 Temmuz 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İhtiyaçlarınız ve istekleriniz karmaşıktır ve bugünün temelinde değişim korkusu olabilir. İstediğinizi doğrudan nasıl elde edeceğinizi bilemeyebilirsiniz ve hedeflerinizi takip etmek için kurnaz veya dolambaçlı yollar bulmak cezbedici olabilir, ancak bu hayatınızı gereğinden fazla karmaşık hale getirebilir. Bu günlerde ilişkilerinizde daha fazla rahatlık ve güvenlik istiyor gibisiniz, ancak şimdilik ölçülü kalmayı hedefleyin.

5 Temmuz 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok yoğun da olsanız, eğlence yerlerini, yeme ve içmeleri ihmal etmiyorsunuz. Her şeyi zamanında bırakmalısınız. Sanki, günlerin sonu gelmiş gibi eğlence saatlerinizin, dinlenme zamanlarını almasına da izin veriyorsunuz.

5 Temmuz 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

5 Temmuz 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, çocuk ya da hobilerinizle ilgili bazı aksilikler yaşanabilir. Ama yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahatlerle ilgili ise güçlü kararlar ve destekler alabilirsiniz.

5 Temmuz 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşısında güçsüz hissedebilirsiniz. İyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdakilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün, maddesel konulara daha çok ağırlık vererek, yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz.

5 Temmuz 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 46' 28" R
Ay
Akrep
22° 58' 37" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 06' 13"
Mars
Balık
26° 01' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 43"
Satürn
Balık
16° 08' 30"
Uranüs
Boğa
22° 04' 33"
Neptün
Balık
28° 45' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 10"
Lilith
Başak
22° 48' 25"
True Node
Koç
15° 35' 04"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>