Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hatalarının üzerine gideceksin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 60%

Siz, ilerleyici bir insansınız. Başkalarının büyümesine ve değişmesine yardımcı olmayı seviyorsunuz. Fakat şu anda, daha geleneksel insanlarla ilgileniyor olabilirsiniz. Bir şeyleri nasıl değiştireceğiniz konusunda yenilikçi bir fikriniz olsa da, insanlar bunu uygulamaya hazır olmayabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Pes etmeyin. Hayal gücünüz ve yaratıcı ruhunuz ortaya çıkacak. Bu arada, fikirlerinizi desteklemek için biraz araştırma yapmak isteyebilirsiniz.

Bugün düşünceleriniz planladığınız bir sonraki tatile kayabilir. Bir parçanızdünyasından kaçmak ve egzotik bir yeri ziyaret etmek isteyebilir. Öğle yemeği saatinizde bir seyahat acentesiyle konuşun ya da internette seyahat siteleri bulun. Daha önce hiç görmediğiniz şeylere görebileceğiniz bu kaçışı kullanabilirsiniz. Bir sonraki entelektüel arayışınız için somut planlar yapın, kendinizden çok memnun olacaksınız.

Bugün sessizce oturup etrafınızdaki telaşı gözlemleme fırsatınız olduysa, insanların neden bu kadar sabırsız olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Tabii ki, böyle bir felsefi fikirde olacağınıza dair çok küçük bir olasılık var. Ancak, bazı günlerde huzur ve meditasyon, endişe ve sıkıntıdan çok daha verimli olabiliyor. Bugünkü durum da aynı bu şekilde.

Kendini akışa bırakmaya çalış. Gün hızlı akıp gidebilir ve sen de uyum sağlamakta zorlanabilirsin. En iyisi karşına çıkan bütün görevlere bütünüyle konsantre olman. Bir sonrak için de çok endişelenme. Dikkatini tamamiyle ana ver. Eğer telefon çalarsa, arayan kişinin dediklerini kendini vererek dinle. Eğer birisi bir rapor hazırlamanı talep ederse, yap gitsin!Şu an derin bir uyku çekiyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Gezegensel enerjiler, ruhani alemlerden çok fazla güç getirecek. Kendinizi biraz hülyalı bir halde, zihniniz bedeninizin dışına yüzüyor gibi bir halde bulabilirsiniz. Bu ayrıksılık hissi, ayaklarınız yere basarsanız geçecek. Protein bakımından zengin yiyecekler tüketin. Sık sık mola verinve yürüyüşlere çıkın. Odak noktanızı bedeninize yöneltmek için biraz egzersiz yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçeğe giden yoldan ayrılmamanız gerekiyor. Akıntıya karşı kürek çektiğiniz takdirde hedeflerinize ulaşmanın zorlaşacağını fark edeceksiniz. Ardında büyük bir ivme gizlenen o inanılmaz güçten faydalanabilmek için akıntının gittiği yöne bakmalısınız. Bugün gibi bir günde Amerika?yı yeniden keşfetmenin alemi yok.

6 Aralık 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, seyrine Koç burcunda devam ediyor. Sizler için düne oranla daha net bir gün olacaktır. Kafanızı kurcalayan olaylar ya da kişiler sizi rahat bırakıyor olacaklar. Sağlığınızda problemler varsa bugün enerjiniz daha iyi olacaktır. Halsizliğiniz, baş ağrılarınız dinmeye başlayabilir. Geceye ilerlerken eskilerden birileri tekrardan karşınıza çıkabilir.

6 Aralık 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Borçlarını toparlamaya çalışırken yenileri ile karşılaşmak seni strese sokmuş olsa da bu gün farklıbağlantıları oluşacak. Belki de bu dönem sana hiç yabancı gelmeyecek. Bundan bir süre önce aynı döngülerden geçtiğini hatırlayınca kendindeki hataların üzerine gitmeye başlayacaksın. Yılmaman seni yeniden küllerimden doğuyorum psikolojisine çekecektir. Eşinle ilgili beklenen haberler sevindirici etkiler bırakabilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, hoşlandığın kişiden gelecek mesaj ayaklarını yerden kesecek. Organizasyon yapmak, giyim kuşam, ev dekorasyonu gibi yaşamının özel alanlarında ufak değişiklikler yapacaksın.

6 Aralık 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi insanlardan uzak tutarak biraz geri plana çekmek isteyebilirsiniz. Belki güveninizin sarsıldığını düşünüyorsunuz. Bunun aksine gün içinde sosyalleşmeli ve iletişime açık olmalısınız. Hangi fırsatın nereden geleceğini bilemezsiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanıza yoğunlaşabilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışmalar keyfinizi kaçırabilir. Çalışma hayatınızdaki konularda elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kabullenme içinde olmak sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde koşullar sizin lehinize dönebilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için fırsat yakalayabilirsiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmek için işinizde başarılı olma çabası gösterebilirsiniz. Yeni birya da var olan işinizde kariyer planları yapmak için uygun bir dönemdesiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Balık burcunda ilerlerken etrafınızın kalabalık olduğu canlı ve paylaşım dolu bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlık ilişkileriniz üzerinde durduğunuz bir gün olabilir. Arkadaşlarınızla sohbet ve görüşmeler yapabilirsiniz. Onlarla birlikte ortak uğraşlarda yer alabilirsiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayallerinizi gerçekçi olanlar ve olmayanlar olarak ikiye ayırmanın vakti geldi. Hayal kurmak her zaman güzeldir fakat gerçekçi olmayan hayaller, sizi yanlış yollara sürükleyebilir. Bu yüzden daha mantıklı düşüncelerin peşinde koşmalısınız.

6 Aralık 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün son derece aktif ve enerjik bir tempo sizi bekler. Hiç planlamadığınız gündelik işlerle uğraşabilirsiniz. Yeni kararlarınızda ani değişiklikler ortaya çıkabilir.Kontrolünüz dışındaki olayları yönetmeye hazır olun. Sizin yerinize sevdiğiniz kişiler karar alırlar. Yaşam bazen rollercoaster etkisiyle deneyimlenmeye açıktır. Siz de bunun keyfini çıkarın. Akışı takip edin.

6 Aralık 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

6 Aralık 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

'Senin olan benimdir, benim olan senindir' yaklaşımınız paylaşımcı gözükse de bazen insanların yaşam alanlarını kısıtlamanıza sebep oluyor. Siz kendinizin olanı paylaşmakta sonuna kadar özgürsünüz ama bunu bir beklenti ile gerçekleştirirseniz hayal kırıklığına uğramaya devam edersiniz. Haftayı sabırla sonlandırın. Biraz politik olmak kimseye zarar vermez.

6 Aralık 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni deneyimlerden en iyi şekilde yararlanın. Değişikliği istediğiniz için değil, zorunluluk olduğu için arıyorsunuz. Artık, gerçekçi sonuçlar elde edeceğiniz değişiklikleri kabul edebilirsiniz. Süratle öğrendiklerinizi kullanıma açın.

6 Aralık 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 43' 45" R
Ay
Koç
28° 20' 57" R
Merkür
Koç
20° 47' 06"
Venüs
Boğa
09° 00' 25"
Mars
Koç
04° 43' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 47"
Satürn
Balık
17° 07' 30"
Uranüs
Boğa
22° 43' 16"
Neptün
Balık
29° 05' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 11"
Lilith
Başak
24° 03' 31"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 06/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>