Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Öfkeni kontrol etmekte zorlanıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Gergin bir durumu yatıştırmak için cazibenizi ve zekanızı kullanmanız gerekebilir. Sizi rahatsız eden bir kördüğüm yaşıyorsunuz. Bu sorunu, yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyerek ve espriler yaparak çözeceksiniz. Bu çözüm bir süreliğine sizi gerçekten uzaklaştırabilir ama sonsuza dek değil.

Birarkadaşınız çok kötü bir ruh halinde olabilir ve bu yüzden dünyanın başaçıkılabilecek en uyumlu insanı gibi davranmayabilir. Arkadaşınız çalışmaya var gücüyle direnebilir ve bu durum ipleri elinize almanız gerektiğini hissetmenize sebep olabilir. Bunu yalnızca, yapılmas gereken ve onun yapmadığı acil işler söz konusuysa gerçekleştirin. Başkasının işini yapmak size haksızlık. Yapmazsanız da suçlu hissetmeyin.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Yaratıcı enerji köpürüyor. Muhtemelen günün büyük kısmını her ne projeyle ilgileniyorsan ona harcıyorsun. Büyük kısmı bitti, sonuçlar seni bile memnun edecek düzeyde! Uyarı: kendini yavaşlat, arada molalar ver ve hepsinden önce yemeyi unutma. Bir arkadaşının yardımını alabilirsin. Böylece üzerindeki yük biraz olsun hafiflemiş olur.Bugün arkadaşlarınız için iyi bir ağabey ya da akıl hocası olabilir, kendinizi danışman rolünde bulabilirsiniz. Değer verdiğiniz biri kumar oynamak, içki içmek, eğlencenin dozunu kaçırmak gibi bir konuda fazla ileri gidebilir. Onları bir kenara çekip biraz akıl vermelisiniz, zira bu durum bir süredir devam ediyor olabilir. Belki de arkadaşınız bu eğilimlerini şimdiye kadar gizlemiştir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün seni yavaşlatmak isteyen biri veya bir şey olabilir. Belki de bu, yapman gereken şeyin tam da yavaşlamak olduğuna dair bir işarettir. Sadece kanepene kurulup hiçbir şey yapmama dürtünü engelleme. Bugünü pilini şarj etmek için değerlendir. Sıcak bir banyo yap. Kişisel eşyaların ve güvenliğin senin için şu an çok önemli. Hayatın sana sunduğu güzelliklerin tadını çıkar.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Kova burcunda hareket ediyor. İş hayatınız vaktinizi alabilir. 21:20'de Ay, boşlukta kalıyor. Jüpiter ise Oğlak burcuna geçiyor. 19 Aralık 2020'ye kadar akademik hayatınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde şansınız açık olacak. Bir sene sürecek bu görünüm hayata bakış açınızı değiştirecek. Olumlu düşündükçe ne kadar güzel etkileri kendinize çektiğinizi fark edeceksiniz. Negatif olmanın bir yararını görmediğinizi anlayacak ve artık ne olursa olsun hayatın pozitif yanlarına odaklanacaksınız. Astroloji, felsefe gibi konulara merakınız artabilir. Bu konularla ilgili araştırma yapabilir, eğitimlere başlayabilirsiniz. 2020 yılında dikkat etmeniz gereken konu ise seyahatleriniz olacaktır. Ayrıntılı yazı için tıklayınız.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öfkeni kontrol etmekte zorlanabileceğin bir gün. Kızdığın birine sert sözler sarf edebilirsin. Her şeyin dört dörtlük olduğu günler çok nadirdir hayatta. Ama sen bu tarz günlere çok da uzakta değilsin. Öfke kontrolünü sağladığında neler olduğunu sen de biliyorsun. Baksana planlarını hayata geçirmekte hiç zorlanmıyor ve elde ettiğin sonuçlar seni bir hayli tatmin ediyor. Hal böyle olunca motivasyonun ve şevkin de daha çok artıyor olacak. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, tüm sorunlar son bulsun isteyeceksin. İlk zamanlardaki uyum ve mutluluğunuza geri dönmek için önemli adımlar atacaksın. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, tanıştırılmaktan memnuniyet duyacağın, özel biriyle bir araya gelebilirsin. Bu kişiyle birçok ortak noktaya sahip olacaksın.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün birtakım yenilikler içinde olabilirsiniz. Geçmişi geçmişte bırakmak sizi daha iyi hissettirecektir.Kendinizi daha güvenli hissedeceğiniz bugün içinde biraz gelecek odaklı olmalısınız.Bu durum sizi daha başarılı kılacaktır.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bürokratik engellere takılan işlerinizi toparlamak ve yön kazandırmakla uğraşabilirsiniz. Üstlerinizle iletişimde olacağınız zamanlar var. Hedeflerinize ulaşmak için bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konularda sizi meşgul edebilir. Planlarınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aile büyükleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. Kimi Boğa'lar kariyerine de odaklanacaktır. Öğleden sonra partnerinizle gerginlikleriniz olabilir.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 14.25'ten yarın 09.10'a kadar Ay boşlukta hareket edecek. Birilerini dinlemek, onlarla zaman geçirmek için ideal bir gün.

2 Aralık 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü kurallara karşı çıkan asi tavrınız sizi biraz zorlayabilir. İçinizdeki huysuz çocuğun daha uysal davranmayı öğrenmesi gerekiyor. Yoksa hiç istemediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin bağımsızlık arzunuzla disipline olan ihtiyacınız şimdi çakışıyor, uyuşmuyor. Bazı durumlarda herşeyden bıkıyorsunuz, beklenmedik değişiklikler yapma zamanı. Siz kendinizi patlamaya hazır bir barut fıçısı gibi hissede bilirsiniz. Bu güçün hem size hizmetedebileceğini hem de sizi mahvedebileceğini unutmayın.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Arada kaldığınız konular sizi huzursuz edebilir. Evli Boğa burçlarının evlilikleri ile ilgili güzel gelişmeler söz konusu olacaktır. Yine aynı şekilde ortaklı işleri bulunan Boğa burçları da haftaya güzel bir başlangıç yapacaklar.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; sosyal hayatının renklendiği ve hareket halinde olacağın bir gün geçirebilirsin. Karşındakilerin seni yönlendirmeye ve ikna etmeye yönelik tavırları kısa süreli gerilime yol açabilir. Önümüzdeki bir yıl boyunca etkilerini hissedeceğin Jüpiter'in burç değiştirmesi akademik eğitim, uzun yolculuklar ve sosyal medya alanında sana şans getirebilir.

2 Aralık 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 59' 05" R
Ay
Boğa
02° 13' 16" R
Merkür
Koç
20° 59' 55"
Venüs
Boğa
09° 19' 55"
Mars
Koç
04° 55' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 31"
Satürn
Balık
17° 08' 46"
Uranüs
Boğa
22° 44' 11"
Neptün
Balık
29° 06' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 02' 03"
Lilith
Başak
24° 05' 16"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 07/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>