Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Manevi gücünü kullanıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün kendinizi sevdiklerinize adamanız için iyi bir gün. Günü çocuklarınızla geçirebilir, onlarla oynayabilir veya bir şeyler öğretebilirsiniz. Onları bir top oyununda çalıştırabilir veya ödevlerinde onlara yardımcı olabilirsiniz. Ya da bilgisayarda nasıl düzgün şeyler yapılacağına dair bir ders bile verebilirsiniz. Eğer çocuğunuz yoksa da, diğer aile üyeleriyle birlikte koruyucu ve sevgi dolu bir ruh halinde olmanız muhtemel.

Bugün, önemli kariyer konularına odaklanma arzunuz, etrafınızdakilere, özellikle aile üyelerine karşı biraz sabırsız olmanıza neden olabilir. İletişim eksikliği yanlış anlamalara neden olabilir. İlişkilerinizi etkilemeden önce stresinizi etkisiz hale getirmeniz gerekir. Kendinize bir kutu çikolata alın ve hepsini yiyin! Daha da iyisi, hava izin verirse uzun bir yürüyüş yapın. Öyle ya da böyle, kafanızı boşlatmalısınız.

Bugün gelirinizi arttırma yönünde bazı önemli bilgiler alabilirsiniz bu yğüzden gözünüzü kulağınızı dört açın. Bu, bugün gerçekleşmesi gereken harika şeylerden sadece bir tanesi. Harika görünüyorsunuz ve insanlar sizin bu sıcak ve samimi tavırlarınız karşısında kayıtsız kalmıyor. Üzerinizdeki bu ışığın keyfini çıkarın. Ne yazık ki sonsuza kadar böyle sürmeyecek.

Grubun yapmak istediği şeye dahil olmak istemezsen, sadece onlara ait olduğunu hissetmek adına kendini onların yaptığı şeyi yapmaya zorlama. Saygılarını daha farklı şekillerde kazan. Uygun olmadığını düşündüğün durumlara kendini sokmana gerek yok. Bütünlüğünü ve eylemlerini güvenle hatta küstahlıkla sürdür. Sırf insanlarla uyumlu olabilmek için sakın kendi inançlarından feragat etme.Bugün seni yavaşlatmak isteyen biri veya bir şey olabilir. Belki de bu, yapman gereken şeyin tam da yavaşlamak olduğuna dair bir işarettir. Sadece kanepene kurulup hiçbir şey yapmama dürtünü engelleme. Bugünü pilini şarj etmek için değerlendir. Sıcak bir banyo yap. Kişisel eşyaların ve güvenliğin senin için şu an çok önemli. Hayatın sana sunduğu güzelliklerin tadını çıkar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç patavatsızlık hastalığını duydunuz mu? Bugün ona yakalanma riskiniz var. Genelde esprili, sözlerini iyi seçen, hoşsohbet bir kişisiniz ancak bugün gafları ardı ardına sıralayabilirsiniz. Dikkatli olmazsanız, kendinizi elinizde sözlü nitrogliserin şişeleriyle oynarken, bir anda patlamaya hazır halde bulabilirsiniz. Arkadaşlarınız muhtemelen nefeslerini tutup heyecanla bekleyecek: Acaba devireceğiniz bir sonraki çam ne olacak? Bu yüzden attığınız adıma çok dikkat edin; aksi takdirde bugün bir biraz zor geçecek.

1 Aralık 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün hareketini Kova burcunda sürdürüyor. Sabah oluşan Ay ve Uranüs gergin açısıyla işinizle ilgili stresli zamanlar geçirebilirsiniz. Yöneticiniz beklemediğiniz anda sizeyükleyebilir. Ay-Mars arasındaki sert etki sebebiyle de ilişki ve evlilik hayatınızda öfkenize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Ay ve Güneş pozitif açısıyla ise akşam üstünüzdeki karamsarlık yerini mutluluğa bırakacaktır.

1 Aralık 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 14:25'ten yarın 09:10'a kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Birilerini dinlemek, onlarla zaman geçirmek için ideal bir gün. İnsanların senden istekleri olacak. Bu konuda hem maddi hem de manevi gücünü kullanacaksın. Ayı zamanda sosyal hayatında arandaki mesafe olan insanlarla ilişkilerde çözülmeler meydana geliyor. Ancak arkadaşların arasında yapılan bazı konuşmalar kafanda soru işareti oluşturabilir. Özellikle arkadaşlarının niyetini sorguladığın günlerden geçerken, mesafeli davranmak mı yoksa uzak durmak mı sana iyi gelecek tam olarak bunu oturtmaya çalışacaksın. Evli ve çocukları olan bir Boğa burcuysan, ailecek yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Dolabında beden olarak kullanamadığın eşyalarını ayırmak kardeşlerin arasında heyecan yaratacak.

1 Aralık 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde birtakım değişiklikler gerektiren durumlar içinde olabilirsiniz. Bir şeyleri başlatma enerjisi sizi yeni düzen kurmaya götürebilir.Değişimden asla korkmamalısınız.Siz değiştiğinizde şansınızda değişecektir.

1 Aralık 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha sorumlu hissedebileceğiniz koşullar var. Olaylara bakış açınızda esnek olmaya gayret etmelisiniz.

1 Aralık 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanızı doğru yerde kullandığınız taktirde bugünlerde her konuda desteklenecek ve isteklerinizi elde edebileceksiniz. Neşeniz yerine gelecek

1 Aralık 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00?a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

1 Aralık 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan birinin yardımınıza ihtiyacı olduğunu öğreneceksiniz. Ona yardım etmekten asla çekinmemelisiniz. Yapacağınız iyilik onun dünyasını aydınlatacak.

1 Aralık 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çıktığınızseyahatlerinde maksimum verim elde edebilirsiniz. Kurumsal yapılarla anlaşma imzalamak için aktif bir süreç. Yatırım konularında karşınızdaki güçlü kimselere güven duymalısınız. Bir elin nesi var iki elin sesi var sözünü unutmayın. Çevrenizden destek istemeye çekinmeyin.

1 Aralık 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

1 Aralık 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelirken hedef ve planlarınıza odaklanabilirsiniz. Ciddi, sorumluluk sahibi yönlerinizin altını çizebilir, duygularınızı göstermekten çekinmeyebilirsiniz.

1 Aralık 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; eğitim, seyahat derken yorucu geçen birkaç günün ardından olayları kontrol etmekten vazgeçip, karşındaki insanların ortaya koyduğu şartlara ve manipülasyonlarına maruz kalabilirsin. Ortak bir gelir kaynağı hakkında yapacağın görüşmede ısrarcı olmak yerine değişime açık olman, alternatif yollar araman planlarının yolunu açabilir.

1 Aralık 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 00' 17" R
Ay
Boğa
02° 31' 35" R
Merkür
Koç
21° 00' 57"
Venüs
Boğa
09° 21' 27"
Mars
Koç
04° 56' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 48"
Satürn
Balık
17° 08' 52"
Uranüs
Boğa
22° 44' 15"
Neptün
Balık
29° 06' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 02' 07"
Lilith
Başak
24° 05' 25"
True Node
Koç
15° 23' 49"
Son Güncelleme : 07/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>